poetkam 24.11.07, 21:51 Odezwij się!!!!!Umieram z niepokoju! Wróciłeś znad tego jeziora? Boże, tak się martwię...Napisz chociaż do mnie na priva. Proszę!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35.a Re: Vinci28 24.11.07, 23:51 Ufam, że nic złego z Vinci się nie dzieje. I wybaczcie jedną gorzką myśl: on bodaj dwa dni krzyczał tu Caps Lockiem. Wielkimi literami. Czasem pisanie: "wyłącz Caps Locka!" jest nie na miejscu. Dobranoc. Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Vinci28 25.11.07, 12:14 Właśnie tez sie martwię...i tez ta uwaga o caps locku mi sie nie podobała... KURCZE VINCI ODEZWIJ SIE PLISSSSSSS!!!!!!!!! Odpowiedz Link
miriam11 Re: Vinci28 25.11.07, 12:21 No bo to trudno wyważyć, z jednej strony netykieta i to, że naprawdę trudno czyta się posty pisane caps lockiem, a z drugiej, to że ktoś może właśnie krzyczy o pomoc. Zanim spalicie Poetkę na stosie, pamiętajcie proszę, że jest jedną z najbardziej wrażliwych osób na tym forum, a poza tym, to jest internet - tu czasami tak trudno, niestety, o pomyłkę w odczytaniu czyichś (w tym przypadku Vinciego) intencji.... Pomyliła się, ale jest tylko człowiekiem, proszę, nie dowalajcie jej. Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 12:26 Miriam, to nie Poetka pisała, iż on Capsem. Nieważne, kto. Widziałam jego krzyczące posty, ale też nie bardzo umiałam zareagować. Nie do końca go "czuję". Nikomu nie dowalamy, spokojnie. Odpowiedz Link
miriam11 Re: Vinci28 25.11.07, 12:31 To coś pokręciłam przepraszam bardzo. Jestem dzisiaj w strasznym dole... (jak kogo interesuje - wątek o karuzeli). Przepraszam - A. i Asiunia. Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 12:40 Nie przepraszaj, ja się nie gniewam. Jeśliś w domu, zrób sobie dobrą kawę, herbatę i poczytaj np. wspomniane sieciowe Obcasy, cokolwiek. Nie dołuj się * Odpowiedz Link
miriam11 Re: Vinci28 25.11.07, 13:13 35.a napisała: > Nie przepraszaj, ja się nie gniewam. > Jeśliś w domu, zrób sobie dobrą kawę, herbatę i poczytaj > np. wspomniane sieciowe Obcasy, cokolwiek. Nie dołuj się > * Mam dzisiaj pilną a nudną robotę, tym się zajmę. Dobrze, że się nie gniewasz. Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 13:20 Dla odmiany nie ) U mnie niedługo chyba spadnie śnieg, bo niebo ciężkie, a ja usiłuję czytać po ang. Jakby kotek robił na drutach. Odwal tę nudną robotę teraz, a potem coś przyjemnego. Odpowiedz Link
miriam11 Re: Vinci28 25.11.07, 13:31 35.a napisała: > > Odwal tę nudną robotę teraz, a potem coś przyjemnego. Odwalam Coś przyjemnego? Papierosek i "Kill Bill". Tak, te mózgi śmigające po ścianach, oooooohhhhh jeeeeeesssssss. To ja dzisiaj, to moje wnętrze, moje emocje. mówię poważnie. Jak skończę te pieprzone nudy, uwalam się z laptpem w wyrku, ppielniczka obok i Kill Bill vol 1 i 2. Kocham to. Dzisiaj nie jest dzień na łzawe romantyczne komedie. Zupełnie nie. Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 14:05 U mnie Clerks. Jay i Cichy Bob albo jakoś tak klną Tzn. ten jeden często madafaka. A komedii romantycznych zwyczajnie nie oglądam. Nudzą. Odpowiedz Link
gasiennicaaa Re: Vinci28 25.11.07, 14:25 nie Poetka, ja raz pisałam, więc jak coś to zażalenia do mnie, nie do niej Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 14:32 ...ale tu chyba nie idzie o wysokość czcionki, ale o to, aby się odnalazł? Odpowiedz Link
vinci28 Re: 35a 26.11.07, 10:52 ten capslock to moja wina po prostu nie wiedzialem tyle spokojnie pomagajmy nie szukajmy bledow Odpowiedz Link
35.a aha 26.11.07, 11:31 to jeszcze poprosimy o znaki przestankowe. łatwiej się będzie czytało chociaż kropki. Odpowiedz Link
asiuniaa36 Re: Vinci28 25.11.07, 12:27 Miriam nie chodzi o Poetkam... zresztą juz nieważne-teraz ważne żeby sie odezwał... Odpowiedz Link
poetkam Re: Vinci28 25.11.07, 12:39 Pisaliśmy do siebie maile...Dwa sięnam rozminęły...W czasie, gdy ja podawałam mu mój nr komórki, on prosił mnie o ten numer, a potem poszedł nad jezioro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Umieram z niepokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Vinci28 25.11.07, 13:14 Caps Lock nie ma tu nic do rzeczy.Takimi przypuszczeniami można tylko jeszcze kogos zdołowac.W Vinci tkwi zadra wiekszego kalibru. Odpowiedz Link
35.a Re: Vinci28 25.11.07, 13:17 Ditto...nie wiem. Widoczny był krzyk i mówienie na jednym oddechu - zero znaków przestankowych. Bliżej, np. mailowo, go nie znam. I celowo piszę w czasie teraźniejszym. Mam nadzieję, że odpoczywa po trudnym czasie i się tu odezwie. Odpowiedz Link
vinci28 Re: miriam 26.11.07, 10:50 sory za capslock tak mi sie wloczyl ja jetsem z powrotem wygralem i mam za soba viezkie chwile jestem za poetakam ona pomaga innym my pomagajmy jej jestem tak samo nadwrazliwy jak ona i cholernie ja cenia to wspaniala kobieta Odpowiedz Link
vinci28 Re: asinia36 26.11.07, 10:47 dzieki z mnie wspiralas jestem z powrotem u siebie nie bylo mnie w domu i nie moglem odp dzieki za pomoc wrocilem do zycia Odpowiedz Link
vinci28 Re: 35a 26.11.07, 10:45 tak juz jestem wrocilem musialem wyjechac na pare dni uciec od tego wszystkigo dzieki ze byliscie przy mnie krzysiek Odpowiedz Link
maciusik Re: Vinci28 25.11.07, 13:19 Wlasnie o to mi chodzilo,gdy niedawno pisalam,ze to nie jest takie zwykle forum.Musimy tu uwazac jedni na drugich i to strasznie uwazac...Niektorzy sa tak wrazliwi,ze nie wiadomo jak zareaguja. Masz racje 35.a -on krzyczal...Miejmy nadzieje... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Vinci28 25.11.07, 13:41 Czekajmy na Vinci on się na pewno odezwieJa tez kiedyś odeszłam z tego forum bo byłam w bardzo złym stanie(mania).Więcej tolerancji!!!!!Plis Odpowiedz Link
poetkam Re: Vinci28 25.11.07, 13:50 Ditta, trochę mnie pocieszyłaś...Ale...Vinci był w piekielnej depresji! Szedł nad jezioro! Cholera, ja nawet nie wiem skąd on jest! Wiem tylko, że z okolic Mazur... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Vinci28 25.11.07, 14:00 Czekamy na Vinci!Vinci jezeli nas czytasz teraz to wiedz że nam na Tobie zależy i prosimydezwij się!!!!!!!!!BO BO ZWARIUJEMY!!!!!! Odpowiedz Link
poetkam Do wszystkich! 25.11.07, 15:04 Nie licytujmy się już więcej, kto jest winien, albo nie. Caps Lock najprawdopodobniej nie zawinił temu, że vinci28 nie pisze już...Napisałby mi coś przecież na skrzynkę. Dziękuję Wam za branie mnie w obronę słoneczka, jesteście kochane. Ale proszę Vinci28 oDEZWIJ SIĘ Proszę Cię................................Choć smsa mi poślij... Odpowiedz Link
vinci28 Re: Vinci28 26.11.07, 10:42 czesc magda nie moglem odpisac nie bylomnie w domu Odpowiedz Link