kotomysza 28.05.08, 08:28 kiedy Ty się ostatni raz z lekarzem widziałaś? i nie piszę tego złośliwie. lataj kobieto trochę niżej, bo jak spadniesz z takiej wysokości to się nieźle potłuczesz. no! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: Ditta? 28.05.08, 08:39 Dołączam się do apelu Kotomyszy. Martwię się o Ciebie bardzo... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta? 28.05.08, 09:40 mam przecierz urlopPiję mleczko,chodzę po parku,jestem bardzo grzeczna i miła i chce by pewien niedobrzyzna poswiecil dla mnie trochę czasu tak jak obiecał.Pewnie to tylko obiecanki cacankibyły. Odpowiedz Link
maciusiko Re: Ditta? 28.05.08, 09:44 Ditta - napisałam Ci na tym drugim forum, żebyś piła lit i wszystkie inne lekarstwa, słyszysz !!! Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Ditta? 28.05.08, 09:48 Ditta, kochana proszę spotkaj się ze swoim lekarzem, martwię się o Ciebie!!!! Odpowiedz Link
ditta12 Re: 28.05.08, 15:56 Pieprzyć wszystkich lekarzy w d......oni nie mają przecierz dla nas czasu bo są zajęci zarabianiem pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!Ja dziś bylam w sklepie i w parku i ugotowalam sobie zupę i pranie odwaliłam i trochę symboli nastawiałam przy okazji i obrazki oglądam w necie i co mam jeszcze robić?Palę za dużo i piwko rozcieńczone wodą popijam! Jestem świrem i dobrze mi tak Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: Ditta? 28.05.08, 10:46 kotomysza mi ten apel z ust wyjęła ja już od dawna się boję tego fruwania ditty ditta, do lekarza! i nie wymiguj się brakiem recepty etc, wziąć receptę od lekarza to chwila, a nawet jeśli nie to zdrowie Twojej główki jest WAŻNIEJSZE!! Odpowiedz Link