35.a 05.08.08, 12:12 Czy u Was też tak wieje? Wczoraj trzasło obok mojej firmy - w ciemności siedzieliśmy sobie 40 minut. Fajnie. Ale niedaleko drzewo przewróciło się na tramwaj Dziś znów wieje, strach z domu wyjść... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singapurkaa Re: Off t. 05.08.08, 15:57 Oj wieje wieje. Dzisiaj całe pranie mi wywiało Rozwiesiłam na powietrzu sądząc, że klamerki dadzą radę Nie wiem jak inni ale ja podczas takiej wietrznej aury czuję się super - zdecydowanie lepiej niż podczas upałów. Podziwiam żywioł patrząc na drzewa za oknem Fajnie się tak pisze z perspektywy domku, mam nadzieję, że wiatr nie wyrządzi już żadnych szkód. Za oknem wygląda całkiem przyjaźnie. Odpowiedz Link
35.a Re: Off t. 05.08.08, 17:02 Mnie trochę szkoda domowych zwierzaków - zdezorientowane. A ja mam przerwę, drzewa się mocno kołyszą, mógłby znów wysiąść prąd Odpowiedz Link
35.a Re: Off t. 05.08.08, 17:17 A, no i łeb mi urywa i podwiewa koszulkę ale też czuję się całkiem nieźle. Odpowiedz Link