iris323 13.11.08, 17:45 Jak u Was jest z paleniem papierosów? Ja nie mogę jakoś skończyć z tym zgubnym nałogiem. Lekarz powiedział mi, że bardzo wielu CHAD- owców jest od czegoś uzależnionych, w tym także od papierosów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: Palenie 13.11.08, 19:20 Niestety okropny palacz ze mnie , ale planuję rzucić.... (tylko proszę nie pytać, od jak dawna to powtarzam, hi hi) Odpowiedz Link
maciusiko Re: Palenie 13.11.08, 20:35 Dołączam do grona palaczy, oczywiście również ze szczytnym zamiarem rozstania się z nałogiem... Odpowiedz Link
singapurkaa Re: Palenie 13.11.08, 21:28 Kawa, papieros i ja... Echh, chciałabym rzucic ale papieros daje mi na moment jakieś wytchnienie, taką chwilkę dla siebie np. rano. Brzydki, śmierdzący, niekobiecy nałóg Nie wiem kiesy rzucę. Odpowiedz Link
ixi_35 Re: Palenie 15.11.08, 18:58 Palę mimo narastającego obrzydzenia do samej siebie. Od paru już lat nie podpisuję się pod tekstami typu "palę, bo lubię" itp. Palę , bo tkwię w szponach obrzydliwego śmierdzącego, okradającego ze zdrowia i kasy nałogu. Fu!! Dorastam do decyzji, wiem nawet jak rzucę i jest to metoda niemal 100%, ale wiem też że przytyję.. Głupie,niegłupie.. I tak palę.. Odpowiedz Link
hipo84 Re: Palenie 23.11.08, 20:12 Niestety pale. Ponadto palenie wywoluje u mnie urojenia. Jak pale sporo np przy piwie to np na drugi dzien moge miec bardzo powazne fazy i jazdy w glowie. Wymyslam straszn historie. Zdaje sobie sprawe, ze to byly urojenia dopiero n drugi dzien, gdy nie pale i pije ziolka na uspokojenie hehe Mi pomogla rzucic palenie swiadomosc, ze papierosy moga zawierac polon 210 pozdro Odpowiedz Link