kokus1234 16.02.09, 18:28 Cześć co mam robić dopadła mnie depresja z lękami mam ochote z sobą skączyć zaczynam brać venlektin czy życie jest coś warte POMOCY wszysko jest na serio Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singapurkaa Re: Pomocy 16.02.09, 18:59 Ja też mam depresję. Nie wiem co mogę napisac abyś poczuła się lepiej. Sama teraz przechodzę horror Życie na pewno jest wiele warte, bierz leki i wytrzymaj. pozdrawiam Odpowiedz Link
kobieta_prowincjonalna Re: Pomocy 16.02.09, 19:35 wiem co przechodzisz... spadam coraz niżej, boje się iść do lekarza "to znoooowu ona...", z terapeutką nie chciało mi się gadać , bo ile razy można o tym bezsensie i cierpieniu....lęki urojenia wstyd poczucie winny... czuję jek przybliżam sie to tego czynu i jednocześnie NIE CHCE... POCZUĆ ULGĘ KRÓTRKOTRWAŁA CHOĆ... wytwajmy razen kokus, znajdziemy jakieś inne rozwiązanie MUSIMY przytulam Cie mocno. Bądź i pisz jeśli sił Ci na to starcza pozdrawiam kobitka Odpowiedz Link
kokus1234 Re: Pomocy 16.02.09, 21:40 Dziękuje za miłe słowa będę walczył ile sił tylko mam pytanie czy masz gonitwe mysili , wyrzuty sumienia itp mysilę że skrzywdziłem żone przez 5 lat byłem chory tylko nie wiedziałem piłem latałem po knajpach a teaz siedze w domu jak prawdziwy mąż .Brakuje mi tego warjactwa ale mysilę że muszę zrobić coś dobrego w swoim życiu dlatego chcę wynagrodzić żone . Nie mamy dzieci ale chcemy tylko czy można Chcę przez kilka lat się poświęcić a potem skończę z sobą. Odpowiedz Link
dr.zabba Re: Pomocy 16.02.09, 22:49 Już ja Ci dam skończyć ze sobą dżentelmenie!!! Kilka lat łaskawie uszczkniesz dla żony, a potem hulaj dusza - ze sobą skończę. W zęby Ci dam, jak tak zrobisz! A co do depresji to jest tylko jedno, co można: powtarzać sobie w kółko "to tylko depresja" "to minie", "to minie", "ta zima MUSI kiedys minąć". Venlectine to dobry lek i jak już wspominałam wyprowadził mnie na drogę remisji. Co masz na myśli pisząc "gonitwa myśli", bo to raczej w manii jest, albo w stanie mieszanym? Odpowiedz Link