wieland.com 12.03.08, 10:37 czy nazywacie nimi ludzi którzy mają dzieci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieland.com Re: troll? 12.03.08, 16:46 Wiem jaka jest definicja trola,a na waszym forum no cóżsą nimi ludzie którzy mają dzieci przez co mają inne poglądy na życie Odpowiedz Link
duzooka Re: troll? 15.03.08, 16:45 wieland.com napisała: > Wiem jaka jest definicja trola,a na waszym forum no cóżsą nimi > ludzie którzy mają dzieci przez co mają inne poglądy na życie Chyba cię lekko pogięło Odpowiedz Link
des4 Re: troll? 15.03.08, 19:56 jeśli wielanda pogięło, to coż sądzić o niektórych "bezdzietnych" wypowiadających się na fomum??? Odpowiedz Link
duzooka Re: troll? 15.03.08, 20:39 Jak to co? Nic! Mają prawo nie lubić dzieci i ich nie posiadać, tak samo jak Ci którzy je lubia i je posiadaja, koniec kropka, ja nie rozumiem co Cie tak w tym boli? Czy ktoś wchodzi na forum ''Wesołe mamuski'' i im wytyka że mają dzieci...raczej nie, więc dlaczego wesołe mamuśki to robią, czy weseli tatuśkowie Założe się że wchodzą tu osoby które nie radzą sobie ze swoimi dziećmi, takie jak pokazują w SuperNiani, lub innych tego typu programach, i są źli że inni nie muszą tego przechodzić To tylko zazdrość wami targa Odpowiedz Link
papalaya Re: troll? 15.03.08, 23:02 duzooka napisała: > Jak to co? Nic! Mają prawo nie lubić dzieci i ich nie posiadać, tak > samo jak Ci którzy je lubia i je posiadaja, koniec kropka, ja nie > rozumiem co Cie tak w tym boli? mają prawo, nie mają prawa szydzić i kpić z innych poglądów nt. dzieci... > Czy ktoś wchodzi na forum ''Wesołe mamuski'' i im wytyka że mają > dzieci...raczej nie, więc dlaczego wesołe mamuśki to robią, czy > weseli tatuśkowie póki co to bedzietne frustratki buszują po forach i typu emama/etata i nakręcają się zamieszczonymi tam wpisami, vide BzW... > Założe się że wchodzą tu osoby które nie radzą sobie ze swoimi > dziećmi, takie jak pokazują w SuperNiani, lub innych tego typu > programach, i są źli że inni nie muszą tego przechodzić > To tylko zazdrość wami targa superniania to nie reguła, to komercyjny program mający przyciągnać widza, są dzieci niegrzeczne, przeważają jednak grzeczne... zazdrość??? o co??? Odpowiedz Link
duzooka Re: troll? 17.03.08, 15:32 przeważają grzeczne ciekawe gdzie chyba w łozkach jak śpią Odpowiedz Link
papalaya Re: troll? 17.03.08, 19:18 gdzie??? choćby u mnie...starszy właśnie ogląda dobranockę, młodszy siedzi na kocu i żuje skarpetę...za chwilę kolacja, kąpiel i łożko dla obu...c'est la vie...a jak tam u twoich dzieci??? naturalnym stanem najedzonego, wyspanego i zdrowego dziecka nie jest wrzask, masz może inne doświadczenia??? na własntm przykładzie??y Odpowiedz Link
keltoi Oh, really??? 17.03.08, 21:23 papalaya napisała: > naturalnym stanem najedzonego, wyspanego i zdrowego dziecka nie jest > wrzask, masz może inne doświadczenia??? na własntm przykładzie??y Synek sąsiadki: im bardziej najedzony, zdrowy i wyspany, tym więcej miał energii, żeby: - zasuwać w górę i dół klatki, z jakimś kijem albo prętem i jeździć nim po prętach poręczy; - łamać krzewy i gałęzie młodych drzewek na podwórku; - rzucać kamieniami w zwierzęta podwórkowe i czyjeś; - drzeć ryja (bo to nie był krzyk, ale wycie włąściwie zwierzęce) dla zabawy; - łamać kwiaty w przyblokowych ogródkach; - szczytem wszystkiego było wybicie szyb na klatce schodowej, po którym administrator wstawił nowe i wysłał rachunek rodzicom chłoptysia. A to tylko "między innymi" z tego, co dzieciak potrafił robić. Na szczęście wszyscy się stamtąd wyprowadziliśmy z Rodziną parę ładnych lat temu. Odpowiedz Link
duzooka Re: troll? 20.03.08, 01:47 papalaya napisała: > gdzie??? choćby u mnie...starszy właśnie ogląda dobranockę, młodszy > siedzi na kocu i żuje skarpetę...za chwilę kolacja, kąpiel i łożko > dla obu...c'est la vie...a jak tam u twoich dzieci??? > > naturalnym stanem najedzonego, wyspanego i zdrowego dziecka nie jest > wrzask, masz może inne doświadczenia??? na własntm przykładzie??y Nie ja nie mam dzieci i nie planuje A doświadczenia ...ekhem... dzieci sąsiadów, znajomych, rodziny między innymi takie jakie opisuje forumowiczka powyżej, i wiele wiele innych Odpowiedz Link
duzooka Re: troll? 20.03.08, 01:49 Przy okazji gratuluje umiejetności dobrego wychowania dzieci, szkoda że takich jak Ty jest tak mało.. Zycze samych radości z macierzyństwa Odpowiedz Link