Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda - Trójmiasto

02.08.11, 15:13
Sprawa dotyczy podwichięcia stawu biodrowego u 2,5 letniego chłopca. Podwichnięcie najprawdopodobniej nie jest spowodowane dysplazją wrodzoną a jest chyba skutkiem wzmożonego napięcia w nogach (syn ma MPDz). Może znacie ortopedę godnego polecenie co sie zna i na biodrach i na dzieciach z mózgowym porażeniem? Do naszych olsztyńskich lekarzy nie mam już zaufania - zdjęcie RTG odczytano nam jako norma, po czym będąc w W-wie z inną sprawą okazało się że na tym samym zdjęciu RTG widać podwichnięcie. Tam każą nam nic nie robić - kontrola za rok. Wolałabym to potwierdzić u jakiegoś dobrego ortopedy - do Trójmiasta mamy dość blisko stąd moja prośba.
Obserwuj wątek
    • czarnawrona.online Re: dobry ortopeda - Trójmiasto 02.08.11, 18:22
      Od takiego standardowego usg bioderek najlepszy u nas jest Sieliwończyk -tu namiar: www.rankinglekarzy.pl/lekarz/9826/Piotr-Sieliwonczyk/ortopeda/Gdansk

ale czy takie bardziej zaawansowane historie to nie wiem sad - a może po prostu zadzwonic do niego i spytac?

Nikogo innego nie znam
    • martha_sz2 Re: dobry ortopeda - Trójmiasto 02.08.11, 18:29
      A może być lekarz z Elbląga? Znam jednego bardzo dobrego, przyjeżdżał do mojego miasta, cieszy się dobrą opinią.
      • eda321 Re: dobry ortopeda - Trójmiasto 02.08.11, 18:40
        jak dobry - to pewnie że może być - będziemy mieli bliżej. Z góry dziękuję
        • martha_sz2 Re: dobry ortopeda - Trójmiasto 02.08.11, 19:31
          jutro się dowiem dokładne namiary z mojej przychodni i dam znać
    • martha_sz2 Re: dobry ortopeda - Trójmiasto 03.08.11, 10:01
      kurcze, ten ortopeda, co pisałam jednak nie przyjmuje w Elblągu tylko ponoć w Sztumie, więc bliżej będziesz miała Gdańsk. Jakby co to on się nazywa dr Jarosław Jarliński, ale jakoś nie mogę do niego znaleźć kontaktu, a w mojej przychodni nie wiedzą. Przykro mi, jednak nie pomogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka