Dodaj do ulubionych

mleko Clinutren junior

19.04.13, 12:26
Witajcie,
czy ktoś z was podaje dziecku mleko Clinutren junior? my mamy zacząć podawać żeby maluch więcej przybrał na wadze. jak wam się sprawdza? gdzie kupujecie?
Obserwuj wątek
    • mamaduo Re: mleko Clinutren junior 19.04.13, 20:15
      ja podawalam - niestety wyszlo synkowi uczulenie na bialko mleka krowiego, wiec przestalam i byl to zbyt krotki okres zeby zauwazyc zmiane (tuczenie wink). Kupowalam na cefarm24.pl i tam jest chyba najtaniej - zwlaszcza jak wiecej zamowisz - bo placisz 8 zl za przesylke lub wcale (sa limity kwot). Do tego dawalam mlodemu Nutridrniki i tez tam najtaniej wychodzily.
      Mleko jest dosc specyficzne w smaku, ale mlody sie przekonal.
      • alicjontko Re: mleko Clinutren junior 20.04.13, 00:12
        Nam zalecono jak Alicja miała mniej więcej 18msc, ważyła jakoś 7.5kg. Bez efektów u nas. Ale piła chętnie. Kupowałam w Ziko.
        • aaalicja2 Re: mleko Clinutren junior 23.04.13, 14:20
          Ja podawałam od 1 do końca drugiego roku życia. Rano i wieczorem z kaszą i masłem na gęsto łyżeczką - kleiste było z tą kaszą strasznie, robiłam rzadkie oby się na łyżeczce utrzymało. Ilości jak dla małej myszy 120ml max. Pomiędzy 1 a 2 rokiem życia przyrost wagi z 7kg do 10 kg w dniu 2 urodzin.
          Kupywałam w aptekach cefarmach albo doz-ach. Stosowałam w tym czasie też fantomalt - 2 miarki dziennie i 2 łyżeczki różnych olejów.
          Odstawiłam clinutren po 2 urodzinach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka