Dodaj do ulubionych

do marter74

16.05.13, 22:11
Hej,
pamiętam z jakiś poprzednich wątków, że jedziecie do Zabajki od 20.05. Aktualne?
My będziemy również w tym terminie. Mam nadzieję, że do zobaczenia.
Obserwuj wątek
    • marter74 do eda321 21.05.13, 11:11
      WITam- dopiero dziś przeczytałam info! Same problemy nasze zaczęły się od piątku wieczora,jak wróciliśmy z hipoterapii,walizki wysłane,a tu strasznie wysoka temp,w niedzielę 39,7,a mieliśmy wyjeżdżać w niedzielę,w sobotę lekarz niby trzydniówka i przejdzie,a w poniedziałek następny lekarz i zap.oskrzeli obustronne,myśleliśmy przyjechać we wtorek,ale 9 godz.pociągiem,antybiotyk,strasznie kaszle,lekarka powiedziała,że nie da Daria rady ćwiczyć,a i jeszcze złapie zap.płuc.Trzeba było cofnąć mój urlop,walizki też spowrotem. Strasznie jesteśmy niezadowolone,a tu jeszcze tylu znajomych na turnusie,miłego pobytu,do zobaczenia następnym razem!!!!
      • eda321 Re: do eda321 21.05.13, 12:51
        Szkoda, że się nie zobaczymy, ale większa szkoda, że choróbsko dopadło Darię. Życzymy szybkiej poprawy i powrotu do zdrowia.
        Ps. Jesteśmy od wczoraj - próbowałam Was jakoś "zlokalizować", a tu na liście w tym turnusie, aż 4 Darie. Ale jakoś żadna z dotychczas poznanych mi nie pasowała na Was. No i wszystko się zgadza, bo Was po prosu nie ma ... Może następnym razem.
        Jeszcze raz zdrówka.
        Pozdrawiamy
        Edyta
        • marter74 Re: do eda321 30.05.13, 09:13
          Wiemy,że jest kumulacja Darii i nawet z dwoma kiedyś się spotkałyśmy na turnusie.Na Faceeboku obczailiśmy osoby,które są teraz na turnusie.O Was też powiedzieliśmy mamie Kacperka Beacie,miała Was zlokalizować.Nam antybiotyk jeden nie pomógł,mamy od poniedziałku domięśniowo Zinacef. Pozdrawiamy Daria i Teresa,do usłyszenia i zobaczenia!
          • eda321 Re: do eda321 03.06.13, 21:39
            Jak tam Daria? Mam nadzieję, że już po chorobie?
            Wróciliśmy wczoraj. Na szczęście na razie zdrowi, bo na turnusie co najmniej połowa dzieci (i część rodziców) złapała wirusa - jakaś jelitówka z gorączką, wymiotami. Mama Kacperka namierzyła nas dość szybko tylko, że na początku, jak wymieniła Cię z imienia i nazwiska, to powiedziałam, że nie znam. Dopiero potem się dogadałyśmy, że to Ty z forum.
            Na następny turnus jedziemy w drugiej połowie września.
            Pozdrawiamy ciepło.
            • marter74 Re: do eda321 14.06.13, 15:47
              Hej.To może się spotkamy w końcu,bo mamy turnus od 2.09,ale chcemy na druga połowę,może się uda.W końcu Daria wyzdrowiała,ale do przedszkola ma zakaz aż do wyjazdu na turnus.Udało się jedziemy na turnus od 19.06.Rozmawiałam z Beatą,wiem,że turnus był chorowity - nasz email marter2@op.pl Jak dobrze pójdzie to może się uda nam spotkać we wrześniu,pozdrawiamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka