rewolka404 21.05.13, 23:17 Zalozylam. Chetnych zapraszam: dlaniejadka.pl/ Moj Dziec na szczescie juz niejadkiem nie jest, chyba czesciowo dzieki temu forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatka126 Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 09:16 dziękować dziękować soczewica leży u mnie w szufladzie i właśnie czekała na fajny przepisik Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 18:52 Super, będę zaglądać Odpowiedz Link
anias2000 Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 21:56 Noooo!!! Pogratulować. Super pomysł i ((((::: mniam )) bardzo apetyczne zdjęcia. Wkleiłam w ulubione i będę zaglądać. Aktualizuj często - bardzo proszę. Jak nie to się będę upominać. Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 23.05.13, 20:57 anias2000 napisała: > Aktualizuj często - bardzo proszę. Jak nie to się będę upominać. upominaj sie, upominaj. Slomiany zapal to moje drugie imie Odpowiedz Link
aaalicja2 Re: Blog z przepisami dla dzieci 04.06.13, 07:18 Kobieto z nieba mi spadłaś! z moim podejściem i umiejętnościami do gotowania, to pewnie moja będzie jadła to co w blogu na przemian. Pytanie do kremu z zielonego groszku: Ile to jest do zupy groszkowej pół paczki groszku mrożonego, bo pewnie są w sklepach różne wagi tych mrożonek. A jakiś przepis na mini klopsiki w sosie pomidorowym - moja jada teraz na okrągło na II danie słoiczki Gerbera danie makaron penne z klopsikami i makaron z tuńczykiem i warzywami. Więc jakbyś coś wymyśliła i opisała podobnego do tych dań byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link
mamusiahanuni Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 00:00 Super pomysł równiez dla mnie!!! poszukuje wszędzie sposobów jak urozmaicić jadłospis mojego małojadka - mam nadzieję, że mi pomożesz Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 13:47 aaalicja2, nie zauwazylam posta. Przepraszam. Pol paczki groszku to ok 200-250 gram. A o klopsikach bede pamietac Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 13:51 Gdybyscie miały jakies pytania to najszybciej odpowiem na komentarz, bo tutaj nie zawsze zagladam. Mam nadzieje, ze cos z tych przepisoww Waszym pociechom posmakowalo. Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 16:02 Spróbuj ten krem z groszku z łychą kwaśnej smietany 12%. Pyyycha Moja się tym zajada, jak nie ma akurat fazy na kosmitów. A tak przy okazji, bardzo ładne zdjęcia robisz Odpowiedz Link
anias2000 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.09.13, 00:15 Obiecałam, że się będę upominać - to się upominam Dawno już nie było nowych przepisów. Przywołuję autorkę do porządku Rewolka siadaj do kompa i pisz, pstrykaj i publikuj. A swoją drogą, to mam nadzieję, że to nie z powodu jakiś perturbacji zdrowotnych lub życiowych.... Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 18.09.13, 22:44 anias2000, dzieki za przywolanie do pionu. Prawda jest taka, ze robie zdjecia, ale zanim usiade i je zrzuce, to juz nie pamietam, jak robilam Wakacje to ciezki czas byl, jesli chodzi o wygospodarowanie chwili...Dzis zrobilam zdjecia pulpetow w sosie koperkowym, ale po takiej przerwie kolejne pulpety tez byc nie moga Odpowiedz Link