Dodaj do ulubionych

Blog z przepisami dla dzieci

21.05.13, 23:17
Zalozylam. Chetnych zapraszam: dlaniejadka.pl/
Moj Dziec na szczescie juz niejadkiem nie jest, chyba czesciowo dzieki temu forum smile
Obserwuj wątek
    • beatka126 Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 09:16
      dziękowaćsmile dziękowaćsmile soczewica leży u mnie w szufladzie i właśnie czekała na fajny przepisiksmile
      • mama-cudownego-misia Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 18:52
        Super, będę zaglądać smile
    • anias2000 Re: Blog z przepisami dla dzieci 22.05.13, 21:56
      Noooo!!! Pogratulować. Super pomysł i ((((::: mniam smile)) bardzo apetyczne zdjęcia.
      Wkleiłam w ulubione i będę zaglądać.
      Aktualizuj często - bardzo proszę. Jak nie to się będę upominać.
      • rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 23.05.13, 20:57
        anias2000 napisała:

> Aktualizuj często - bardzo proszę. Jak nie to się będę upominać.
        upominaj sie, upominaj. Slomiany zapal to moje drugie imie wink
        • aaalicja2 Re: Blog z przepisami dla dzieci 04.06.13, 07:18
          Kobieto z nieba mi spadłaś! z moim podejściem i umiejętnościami do gotowania, to pewnie moja będzie jadła to co w blogu na przemian.
          Pytanie do kremu z zielonego groszku:
          Ile to jest do zupy groszkowej pół paczki groszku mrożonego, bo pewnie są w sklepach różne wagi tych mrożonek.

A jakiś przepis na mini klopsiki w sosie pomidorowym - moja jada teraz na okrągło na II danie słoiczki Gerbera danie makaron penne z klopsikami i makaron z tuńczykiem i warzywami. Więc jakbyś coś wymyśliła i opisała podobnego do tych dań byłabym wdzięczna.
          • mamusiahanuni Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 00:00
            Super pomysł równiez dla mnie!!! poszukuje wszędzie sposobów jak urozmaicić jadłospis mojego małojadka - mam nadzieję, że mi pomożesz smile
            Pozdrawiam.
          • rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 13:47
            aaalicja2,
            nie zauwazylam posta. Przepraszam. Pol paczki groszku to ok 200-250 gram.

A o klopsikach bede pamietac smile
            • rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 13:51
              Gdybyscie miały jakies pytania to najszybciej odpowiem na komentarz, bo tutaj nie zawsze zagladam.
              Mam nadzieje, ze cos z tych przepisoww Waszym pociechom posmakowalo.
    • mama-cudownego-misia Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.06.13, 16:02
      Spróbuj ten krem z groszku z łychą kwaśnej smietany 12%. Pyyycha smile Moja się tym zajada, jak nie ma akurat fazy na kosmitów.
      A tak przy okazji, bardzo ładne zdjęcia robisz smile
    • anias2000 Re: Blog z przepisami dla dzieci 09.09.13, 00:15

Obiecałam, że się będę upominać - to się upominam smile Dawno już nie było nowych przepisów. Przywołuję autorkę do porządku wink Rewolka siadaj do kompa i pisz, pstrykaj i publikuj.

A swoją drogą, to mam nadzieję, że to nie z powodu jakiś perturbacji zdrowotnych lub życiowych....
      • rewolka404 Re: Blog z przepisami dla dzieci 18.09.13, 22:44
        anias2000, dzieki za przywolanie do pionu. Prawda jest taka, ze robie zdjecia, ale zanim usiade i je zrzuce, to juz nie pamietam, jak robilam uncertain Wakacje to ciezki czas byl, jesli chodzi o wygospodarowanie chwili...Dzis zrobilam zdjecia pulpetow w sosie koperkowym, ale po takiej przerwie kolejne pulpety tez byc nie moga wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka