08.03.06, 12:25
a ja nie wiedziałam że tu jest cenzura i to tak silna.
pozdrawiam i żegnam!
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: ojej 08.03.06, 12:34
      ja tez nie rozumiem calej sprawy, jeden ma więcej drugi mniej - zawsze tak
      było, jest i bedzie. Nie dążymy przeciez do równości klasowej - raz juz
      przezywalismy taka 'niby' równość w Polsce.

Cięcie chyba zbyt szybkie - nie zauwazyłam tam obraźliwych słów, a jedynie
      lekka uszczypliwość względem siebie dwóch piszących.
    • barmagos Kurcze co jest?! 08.03.06, 20:26
      Czy ja dobrze rozumiem, że kolejna osoba z tego forum odchodzi? Bo jesli tak to
      zupełnie bez sensu. Nie wiem o co znowu poszło i dlaczego sie żegnasz ale nie
      podoba mi sie to. Najpierw Hanti - poszło o jakieś słowne- pisane potyczki, a
      teraz Sabi! Bez przesady- dziewczyny nie dajcie sie prowokować! Akutrat obie
      pisałyście z sensem i ja sie nie zgadzam na takie rozwiązania! Sabi Twoje posty
      są fajne i mądre więc nie wygłupiaj sie i żadne tam żegnanie jakieś! Czy ktoś
      może mi to wyjasnić????
      Co za cenzura, czyja?
      • anetka110 Re: Kurcze co jest?! 08.03.06, 22:09
        Ja tez nic nie rozumiem...przejrzalam posty Sabi i jakos nie moge sie doszukac
        tam czegos co nadaje sie do "ocenzurowania"...Sabi o co chodzi?Wyjasnij nam
        biednym zuczkom ktore nic nie rozumieja!Czemu idziesz stad?Kto cie obrazil?Qrka
        jakis wirus chyba panuje bo na wszystkich forach ktore czytam sie klocą!
        cenzurują,szukaja trolli,skacza sobie do oczu...co sie dzieje?
        • mamaemmy co mnie znów omineło? 10.03.06, 01:29
          czy sabi ma cos wspolnego z postem ntkolejnego dziecka po wczesniaku???
          • mamaigora1 Nie, tym razem poszło o pieniadze... 10.03.06, 07:18
            ... w dodatku nie o Sabi pieniadze, ona tylko zabrała głos w dyskusji...
            • mamaemmy Re: Nie, tym razem poszło o pieniadze... 10.03.06, 10:34
              aha

ale mnie zaciekawilyście!..
              Pliss Axamit wyślij mi to!big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka