sabi35 08.03.06, 12:25 a ja nie wiedziałam że tu jest cenzura i to tak silna. pozdrawiam i żegnam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: ojej 08.03.06, 12:34 ja tez nie rozumiem calej sprawy, jeden ma więcej drugi mniej - zawsze tak było, jest i bedzie. Nie dążymy przeciez do równości klasowej - raz juz przezywalismy taka 'niby' równość w Polsce. Cięcie chyba zbyt szybkie - nie zauwazyłam tam obraźliwych słów, a jedynie lekka uszczypliwość względem siebie dwóch piszących. Odpowiedz Link
barmagos Kurcze co jest?! 08.03.06, 20:26 Czy ja dobrze rozumiem, że kolejna osoba z tego forum odchodzi? Bo jesli tak to zupełnie bez sensu. Nie wiem o co znowu poszło i dlaczego sie żegnasz ale nie podoba mi sie to. Najpierw Hanti - poszło o jakieś słowne- pisane potyczki, a teraz Sabi! Bez przesady- dziewczyny nie dajcie sie prowokować! Akutrat obie pisałyście z sensem i ja sie nie zgadzam na takie rozwiązania! Sabi Twoje posty są fajne i mądre więc nie wygłupiaj sie i żadne tam żegnanie jakieś! Czy ktoś może mi to wyjasnić???? Co za cenzura, czyja? Odpowiedz Link
anetka110 Re: Kurcze co jest?! 08.03.06, 22:09 Ja tez nic nie rozumiem...przejrzalam posty Sabi i jakos nie moge sie doszukac tam czegos co nadaje sie do "ocenzurowania"...Sabi o co chodzi?Wyjasnij nam biednym zuczkom ktore nic nie rozumieja!Czemu idziesz stad?Kto cie obrazil?Qrka jakis wirus chyba panuje bo na wszystkich forach ktore czytam sie klocą! cenzurują,szukaja trolli,skacza sobie do oczu...co sie dzieje? Odpowiedz Link
mamaemmy co mnie znów omineło? 10.03.06, 01:29 czy sabi ma cos wspolnego z postem ntkolejnego dziecka po wczesniaku??? Odpowiedz Link
mamaigora1 Nie, tym razem poszło o pieniadze... 10.03.06, 07:18 ... w dodatku nie o Sabi pieniadze, ona tylko zabrała głos w dyskusji... Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Nie, tym razem poszło o pieniadze... 10.03.06, 10:34 aha ale mnie zaciekawilyście!.. Pliss Axamit wyślij mi to! Odpowiedz Link