tabaluga0 12.01.07, 14:33 Artykuł napisany w zwiazku z WOŚP. mam zdjecia i w postaci pdf jesli ktos jest zainteresowany to przesle. foto.onet.pl/33m79,gggxcwzfi4cc chyba ze sie uda wam zapisac i powiekszyc to tez mozna przeczytac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 14:39 Kasiu, jak powiekszam to mi sie wszystko zamazuje - bleee nie umiem tego zrobić Odpowiedz Link
tartulina Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 14:46 Gratulacje.Zdjęcie obejrzałam. Szymuś wygląda na nim tak dorośle. Przystojniak, po prostu. Niestety, podobnie jak mama Igora nie mogę odczytać tekstu(a szkoda). Serdecznie pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link
tartulina Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 16:28 Przeczytałam, dzięki. Napisałam na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link
minkapinka Re: Szymek w gazecie:) 13.01.07, 12:43 tabaluga0 napisała: > wyslalam na maila w pdfie ja tez poprosze ) Odpowiedz Link
roksana.cz Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 18:09 Kasiu, ja poproszę na gazetowego medialnego Faceta Odpowiedz Link
mama-paula Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 18:56 Tabaluga, gratuluje. Czytałam dziś w Dzienniku Bałtckim( duży i fajny chłopak z Szymka). Pisałam do Ciebie kiedyś w sprawie oczek małego, na szczeście są zdrowe to tzw. zez pozorny. (Zmieniłam nick z zielonegooczka na mama-paula) pozdr. Odpowiedz Link
roksana.cz Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 20:04 spłakałam się jak bóbr, wszystko wróciło. Kacper choć był większy też swoje przeszedł. Życzę Wam wszystkiego dobrego i ściskam serdecznie Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 21:00 oj, to nie miało powodowac płaczu tylko radośc. Oby nasze nowe(moze kiedys) dzieci nie musialy tego nigdy przechodzić. Chcialabym zeby wszystkie dzieci zawsze rodzily sie zdrowe i zeby nigdy nie cierpiały. Odpowiedz Link
roksana.cz Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 21:03 ale to były łzy szczęścia, że to wszystko już za nami Tak jak i Wy chciałabym, aby wyszystkie dzieci rodziły się zdrowe i o czasie, buziaki dla Szymonka, sławnego Trójmiejskiego wcześniaczka Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: Szymek w gazecie:) 13.01.07, 09:12 cieszmy sie cieszmy, że naszym dzieciom się udało. Masz rację oby juz nigdy żadne dziecko nie rodziło się chore i nie musiało cierpieć. Przystojniak z Szymka. Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link
mamaalana1 Re: Szymek w gazecie:) 12.01.07, 20:57 Cieszymy się, że mamy takiego sławnego wcześniaczka. Pozdrawiam Kasiu Odpowiedz Link
ania.silenter dzięki - popłakałam się czytając historię 13.01.07, 20:50 Szymonka, choć przecież znam ją doskonale. Kasiu! Szymon jest cudownym, dzielnym chłopcem ale przecież Ty sama wiesz o tym najlepiej)). pozdrawiam Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: Szymek w gazecie:) 13.01.07, 21:28 dziewczynykochane! ciesze sie ze spodobał Wam sie artykuł, czyli warto było zgodzic sie na wywiad Odpowiedz Link
mika10 Re: Szymek w gazecie:) 15.01.07, 09:05 I ja poproszę... Pozdrawiam! mika10 mama bliźniaczek Hani i Julci Aniołka. Odpowiedz Link
venla Re: Szymek w gazecie:) 15.01.07, 22:46 Możesz przesłać mi precyzyjny tekst? Chętnie przeczytam wywiad z tobą Odpowiedz Link
mamaemmy Spózniona prosba!!!!!!! 22.01.07, 14:24 Kurcze przegapiłam! Moge dostac ten artykuł????Plissss!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mamaemmy Re: sprawdx gazetowego maila 22.01.07, 15:34 dziekuje Jolu Poczytam jak wrócę do domu Odpowiedz Link