Dodaj do ulubionych

mrsa w oczach.

19.06.07, 12:49
dosc mam juz tego i wczoraj wybuchłam bo Kacper ma stasznie zaropiałe
oczy,okazło sie ze ma mrsa w oczach.dotychczas mial w gardeli mowili ze to
przez rurke nie moga sie tego pozbyc, ale teraz ma to w oku, mowia ze mrsanie
ma na niegozlego wplywu ale skoro zakleja mu oczy to czy to nie jest zły
objaw??poza tym uzalezniły go od tlenu...i juz mi zaczynaja wsciskac
informacje ze pojdzie z nim do domu...załamuje mnie to wszystko.,wczoraj
zapomniałam jak się mówi po angilelsku z tego wszystkiego.
Obserwuj wątek
    • 100ania Re: mrsa w oczach. 19.06.07, 16:40
      pozwolę sobie zalinkować wątek Ciesi
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15302&w=63896376
      jej Kacperek też podobno miał iść z tlenem do domu
      • ciesia Kacperki 20.06.07, 15:12
        Czesc Justynka. Moj Kacper nie mial podobno isc z tlenem do domu bo w tej
        kwestii nic sie nie zmienilo!I cghyba tak sie stanie ja juz powoli zaczynam
        myslec o tym ze dla jego dobra lepiej go zabrac tylko sie boje.U nas tez caly
        czas jakies problemy teraz przepuklina i nastepna operacja, juz trace sily i
        wiare.A z tym mrsa czy jak mu tam to moze umiejscawiac sie wszedzie. U nas na
        intensywnej terapii tez byla epidemia, przechodzilismy tamtedy i Bartek (tata)
        zalapal chyba i ma problemy z oczami, ropieja i puchna. Wyskakuja na nich ropne
        guzki . Z tego co wiem to gronowiec i on rowniez powoduja jeczmien tak jak w
        naszym przypadku. Bartek dostal masc i musi przemywac oczy woda z szamponem dla
        dzieci. Trwa to juz 2 tydzien ale jest coraz lepiej. Wszysto bedzie dobrze,
        trzymam kciuki i odezwe sie jak bede w weekend w domu.Pozdrowienia
        • traganek Przepuklina 20.06.07, 18:14
          Dla pocieszenia mogę powiedzieć, że spotkałam się z wieloma przypadkami dzieci
          (w tym moja Zosia) które miały problem z oddychaniem z powodu przepukliny.
          Przepuklina jest bolesna i dziecko koncentruje się na tym bólu a jak wiadomo
          wcześniaki są bardzo niedojrzałe i nie potrafię dodatkowo koncentrować się na
          prawidłowym oddychaniu. Zobaczysz, że po zabiegu mały zacznie lepiej oddychaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka