evimama 16.01.08, 23:01 Czy ktoś miał "do czynienia" z prof. Marszał? Jeśli tak, to proszę o kilka słów wrażeń z takiej wizyty. Czy warto sie do Niej wybrać? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tolka11 Re: Neurolog - Katowice 17.01.08, 09:33 Nie miałam do czynienia. Jeśli chodzi o wcześniaki i dzieci z problemami neurologicznymi to polecam: dr Surmacz - przyjmuje w Tychach Paprocanach i dr Dudzińską - przyjmuje w Chorzowie w Centrum Onkologii i Pediatrii [ale tam baaaaaaaaardzo trudno się dostać] i prywatnie też w Chorzowie. Namiary na obie są w książce tel. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mirkad Re: Neurolog - Katowice 17.01.08, 09:54 Polecam dr Surmacz - kontrolujemy u niej Milenkę i jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. Przyjmuje nie tylko w Tychach - my jeździmy do Centrum Dziecka i Matki na Ligocie (tam leżała Milenka); zapisy są zawsze z miesiecznym wyprzedzeniem w jeden konkretny dzień miesiąca (np. 17 grudnia były zapisy na styczeń); musisz zaznaczyć że prosisz o zapis na dzień kiedy p. doktor przyjmuje małe dzieci; nr do rejestracji: 032/207-16-41 Odpowiedz Link
bzet Re: Neurolog - Katowice 17.01.08, 20:04 Z czystym serecem tez mogę poledzić dr Surmacz - jest nie tylko dobrym lekarzem, ale i wspaniałym człowiekiem,a przede wszystkimzna sie na wcześniakach Odpowiedz Link
nina02 Re: Neurolog - Katowice 18.01.08, 00:30 Osobiście nie miałam do czynienia z prof. Marszał. Słyszałam od kompetentnego lekarza, że to sława neurologii dziecięcej na Śląsku i ze do niej raczej warto wybrać się z "ciężkimi" neurologicznymi schorzeniami. Z autoppsji polecam natomiastdr Surmacz Odpowiedz Link