gosik293 09.04.08, 23:30 Drogie mamykiedy wasze pociechy dostały pierwsze ząbki??Mój Michałek ma 8 miesiecy a po skorygowaniu 4.5 i prawdopodobnie wychodza mu dwa zabki tylko ze trojki(kły).Czy to mozliwe? bo raczej pierwsze zabki to jedyneczki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijou82 Re: ząbki???? 09.04.08, 23:41 też wydaje mi się że pierwsze żabki to jedynki zadzwoń jutro do pediatry i zapytaj czy to możliwe.dzieci to takie indywidualności i cudki że już chyba wszystko może być możliwe hihi!!! pozdrawiam!!! i życzę bezbolesnego ząbkowania Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ząbki???? 10.04.08, 00:36 Moja córcia miała prawie dziewięć miesięcy i to była dolna jedynka. Na kolejne czekaliśmy prawie miesiąc,teraz ma już 4 (dwie górne i dwie dolne). Ja też słyszałam, że pierwsze ząbki to jedynki (przynajmniej tak było w przypadku moich wszystkich znajomych). Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
lennor Re: ząbki???? 10.04.08, 08:27 Witaj.Ja osobiście spotkałam kiedyś 10-cio miesięczną dziewczynkę,której jako pierwsze wyszły właśnie górne trójki(kły) i wyglądała przeeeezabawnie)także raczej nie ma się co martwic.Moja Lenka 31tc,teraz ma prawie 6 miesięcy(4 korygowane) więc na ząbki jeszcze troszkę poczekamy.Pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki. Odpowiedz Link
mercate Re: ząbki???? 10.04.08, 10:29 Mojej Misi najpierw wyszla dolna jedynka w wieku 11 miesiecy korygowane 8, okolo miesiaca pozniej gorna jedynka. Maly kasownik Odpowiedz Link
traganek Re: ząbki???? 10.04.08, 12:00 U Antka dolne jedynki wyszły w ok. 8 mcu (5 korygowanym). Trójki dopiero po skończeniu roku. Odpowiedz Link
gosik293 Re: ząbki???? 10.04.08, 12:09 dzikuje za odpowiedz a jutro faktycznie pojde do pediatry by zobaczyla czy to napewno zabki.Pozdrawiam Odpowiedz Link