monikamadzia 10.04.08, 09:10 Nareście mi sie udało wkleić parę zdjęć mojej Madzi to stronka chyba zadziała hi hi. fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikamadzia Re: To mój skarb ! 10.04.08, 09:21 nie działa słaby ze mnie informatyk nie wiem co mam zrobić poczekam na męża jak znajdzie czas to poprawi chyba że podpowiecie co mam zrobić Odpowiedz Link
monikamadzia Re: To mój skarb ! 10.04.08, 10:25 Dziękuję ślicznie mama.77 ja sie do tego nie nadaję Odpowiedz Link
minkapinka Re: To mój skarb ! 10.04.08, 10:45 Sliczna dziewczynka Ile wazyła? W jakim jest teraz wieku? Odpowiedz Link
monikamadzia Re: To mój skarb ! 10.04.08, 11:08 Madzia urodziła sie w 31 tyg z powodu nadciśnienia i to że jej zanikało tętno ważył ten mój okruszek 820 gram w szpitalu przebywała dokładnie 62 dni dzielnie dawała rade teraz Madzia ma 18 miesięcy korygowane 16, wkleję trochę później starsze zdjęcia Madzi, a teraz śmiejemy z mężem że Madzia to nasza mała brojąca dziewczynka bez pisiolka hi hi, wszędzie jej pełno rozwija sie znakomicie ostatnio lekarz powiedział TO CUD i zawsze każdej mamie będę mówić trzeba wierzyć w swoje dzieci prędzej czy później zadziwią. Odpowiedz Link
monikamadzia Re: To mój skarb ! 11.04.08, 10:14 monikamadzia napisała: > Nareście mi sie udało wkleić parę zdjęć mojej Madzi to stronka chyba zadziała > hi hi. > fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link