traganek 21.11.08, 09:30 Nie wiem czy już zauważyliście, że na forum działa BBCode. Można więc zamieszczać w podpisie sygnaturki i zdjęcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: Ustawienia na forum 21.11.08, 11:35 Super Mi tylko trochę brakuje w nagłówku tej dedykacji dla synka założycielki tego forum. Ja wiem, ze ona tu już nie bywa, ale to jednak jest jakaś pamiątka... Odpowiedz Link
traganek Re: Ustawienia na forum 21.11.08, 11:58 Wiesz co, mi jest przykro ale ja to zupełnie przypadkowo skasowałam: ( i zupełnie nie wiem jak to odtworzyć może pamiętasz to imię (bo chyba tam było imię)? Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Ustawienia na forum 21.11.08, 12:45 Mi się ostatnio zdarzyło całą bazę danych do nowego portalu skasować, bo mnie Małgosia zaszła z tyłu i zapiszczała fletem prosto w ucho. tydzień pracy w plecy, ale co tam, najważniejsze, że morda się nauczyła "grać" na flecie Synek axamit1 nazywał się chyba Krystian: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15302&w=57786186&a=57786186 Tekst był mniej więcej taki, że "to forum powstało dzięki mojemu Krystiankowi i jemu niech będzie zadedykowane" - może to przerobić na 3 osobę?. Odpowiedz Link