Dodaj do ulubionych

DO MARLENA1111

12.12.08, 12:45
I jak bylas u dr.Johan napisz co ci powiedziala itp.czekam z
niecierpliwoscia pozdr.
Obserwuj wątek
    • 11anetta Re: DO MARLENA1111 12.12.08, 22:58
      podciagam
    • marlena11111 Re: DO MARLENA1111 13.12.08, 15:38
      Tak Kochana byłam u Pani doktor Jochan. Wspaniala kobieta bylam pod jej
      wrazeniem. Wczesniej jak pisalam bylam chyba juz u najlepszych specjalistow w
      Polsce. I w sumie ta wade czyli lekka nadzwrocznosc Pani doktor potwierdzila i
      zgodzila sie z doktorem Prostem doktor Markuszewska Katowicami i Centrum Zdrowia
      dziecka. a doradzila tak : ... Matka natura najlepszym lekarstwem. Dziecko
      dwuletenie nie zrozumie ze ma nosic okulary skoro w okularach bedzie mial takie
      same widzenie.Zniecheci sie tylko do nich a to nic nie zmieni. Zez powiedziala
      ze moze sam ustapic i nadzwrocznosc rowniez moze ale nie musi. za rok w wieku
      Szymka 3 lat mam przyjechac do niej wowczas jesli wada sie nie zmieniszy sama
      zapisze okularki. Ogolnie Pani doktor powiedziala ze nie pozwoli Szymkowi z
      lekkiem zezem nawet isc do szkoly wowczas w wieku pieciu lat zrobi zabieg. I my
      temu zabiegowi sie poddamy jesli bedzie taka podrzeba własnie u doktor j. Na
      razie podprostu rok dajemy sobie spokoj. Za rok jedziemy do kontroli i albo
      okularki albo soczewki miesieczne ale nie bedzie takiej potrzeby to wszystko
      czas pokaze. Jedno wiem moje dizecko jest w odpowiednich rekach. Zaufalam Pani
      Jochan i o jego oczka juz sie nie martwie. Jesli jeszcze masz jakies pytanie
      kochana sluze pomoca. Pozdrawiam Cie goraco a dla Twojej pociechy buziaczki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka