11anetta 12.12.08, 12:45 I jak bylas u dr.Johan napisz co ci powiedziala itp.czekam z niecierpliwoscia pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlena11111 Re: DO MARLENA1111 13.12.08, 15:38 Tak Kochana byłam u Pani doktor Jochan. Wspaniala kobieta bylam pod jej wrazeniem. Wczesniej jak pisalam bylam chyba juz u najlepszych specjalistow w Polsce. I w sumie ta wade czyli lekka nadzwrocznosc Pani doktor potwierdzila i zgodzila sie z doktorem Prostem doktor Markuszewska Katowicami i Centrum Zdrowia dziecka. a doradzila tak : ... Matka natura najlepszym lekarstwem. Dziecko dwuletenie nie zrozumie ze ma nosic okulary skoro w okularach bedzie mial takie same widzenie.Zniecheci sie tylko do nich a to nic nie zmieni. Zez powiedziala ze moze sam ustapic i nadzwrocznosc rowniez moze ale nie musi. za rok w wieku Szymka 3 lat mam przyjechac do niej wowczas jesli wada sie nie zmieniszy sama zapisze okularki. Ogolnie Pani doktor powiedziala ze nie pozwoli Szymkowi z lekkiem zezem nawet isc do szkoly wowczas w wieku pieciu lat zrobi zabieg. I my temu zabiegowi sie poddamy jesli bedzie taka podrzeba własnie u doktor j. Na razie podprostu rok dajemy sobie spokoj. Za rok jedziemy do kontroli i albo okularki albo soczewki miesieczne ale nie bedzie takiej potrzeby to wszystko czas pokaze. Jedno wiem moje dizecko jest w odpowiednich rekach. Zaufalam Pani Jochan i o jego oczka juz sie nie martwie. Jesli jeszcze masz jakies pytanie kochana sluze pomoca. Pozdrawiam Cie goraco a dla Twojej pociechy buziaczki Odpowiedz Link