ola_mi 19.01.09, 20:45 Moze którs z Was ma zbędny i chce odsprzedać. Jak tutaj nie znajde, to oczywiście istnieje allegro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marynka07 Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 19.01.09, 21:36 Olu są na forum chyba jeszcze 2 dziewczyny które mają monitor na sprzedaż poruszyłam wątek jakiś tydzień temu o monitor dla synka Marty i odezwały się chyba 3 dziewczyny poszukaj ten wątek - pozdrawiam Odpowiedz Link
netka2 Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 19.01.09, 22:15 Olu a byliście na OIOMie zapytać ordynatora czy pożyczy?? Odpowiedz Link
ola_mi Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 19.01.09, 22:18 Anetko, ordynator z OIOMu jak i każdy inny lekarz i pilęgniara z tego oddziału pożycza, nie widza w tym najmniejszego problemu. Teraz zreszta Natalka jest na OIOMie bo jest po zabiegu i przez kilka najbliższych dni tam będzie...oby nie musiała trafiac na ta .... chirurgię. Chcemy kupić montitor lub pulsoksymetr na wypadek przyszłych (odpukać) wizyt na takich nieudanych oddziałach jak chirurgia, gdzie nie mają podstawowego sprzętu, a lekarze są .... ach nie bede pisała.... Odpowiedz Link
mirkad Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 20.01.09, 07:58 mam do sprzedania Angelcare m.g.danch@wp.pl Odpowiedz Link
gosiamama.oskara Re: do mirkad 20.01.09, 18:48 ja również mam do odsprzedania Angelcare Odpowiedz Link
marter74 Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 20.01.09, 19:05 Ja też jeszcze posiadam Angelcare Odpowiedz Link
ola_mi Re:PROSZĘ WAS O WYCENĘ 20.01.09, 19:37 Bardzo prszę napiszcie swoje propozycje cen na aleksandra_midura@go2.pl Potrzebuje ten monitor na gwałt, wiec jeszcze dziś zrobiłabym przelew, tylko jaka cena?I modec ac 100 czy 300? Odpowiedz Link
paula15 Re: Pulsoksymetr lub monitor, bardzo PILNE 18.02.09, 11:56 cześć, a dlaczego w ogóle myślisz o zakupie pulsoksymetru? Macie jakąś wadę seca? Odpowiedz Link