kasia284 15.07.09, 13:27 STO LAT Agniesiu!!! Spełnienia marzeń!!! Zdrowego Maleństwa!!! A właśnie, kiedy zamierzasz urodzić???))) Buziaczki dla WAS a w szczególności dla Marysi od nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuniadr Re: AGAJEDI)))STO LAT!!! 15.07.09, 14:52 Dołączamy sie do zyczeń, duzo zdróweczka, lekkiego porodu i śliczniutkiej, rózowiutkiej i pulchniutkiej niuniAga, spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególnosci tych najskrytszych. Buziaczki dla Marysi. Odpowiedz Link
agajedi Re: AGAJEDI)))STO LAT!!! 15.07.09, 16:37 Dziękuję Wam baaardzo. Właśnie sobie uświadomiłam jaka jestem stara. A jutro otwartymi drzwiami oczekuje mnie szpital na Jaczewskiego (przy okazji odwiedzę na patologii Agnieszkę). I mam nadzieję, że wyjdziemy już z niego we dwie. Odpowiedz Link
niuniadr Re: AGAJEDI)))STO LAT!!! 15.07.09, 16:51 Aga, Ty stara???Chyba żartujesz!!Jesteś super babka i nawet tak nie myśl Kochana. Miejmy nadzieję, że u Agnieszki będzie juz lepiej. Pozdrów ją od nas.I daj znać jak maleństwo juz się pojawi Pozdrawiamy Odpowiedz Link
marter74 Re: AGAJEDI)))STO LAT!!! 15.07.09, 17:04 My też dołączamy się do życzeń urodzinowych!!!Dzielna dziewczyna da sobie radę ze wszystkim!!!Przykład dla wielu osób!Daj znać szybko co i jak!Buziaki Odpowiedz Link
donmari-2 Re: AGAJEDI)))STO LAT!!! 16.07.09, 12:30 sto lat Sto lat, sto lat!!!! I lekkiego rozwiązania! Oby to macierzyństwo było już dla ciebie tylko radością! Odpowiedz Link