zuzaa3 22.09.09, 21:15 Jaka szkola ma normalnych instruktorow tzn. cierpliwych, opanowanych, nie wymadrzajacych sie i niezbyt starych? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cali.0 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 23.09.09, 15:37 Na pewno OSK Perfekt. Młodzi, bardzo sympatyczni instruktorzy, a w szczególności Jacek (prawdziwy profesjonalista). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa3 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 24.09.09, 13:27 Dzieki juz sie tam zapisalam. A jaka jest zdawalnosc w Pile? Tak wlasnie sie zastanawiam czy jest sens przeniesc sie wlasnie do Pily bowiem zdawac w swoim miescie juz nie mam sily. Odpowiedz Link Zgłoś
cali.0 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 25.09.09, 08:24 Piła nie jest dużym miastem. Tramwaje nie jeżdżą. Nie jest najgorzej.Egzaminatorzy jak wszędzie są zarówno przyjaźni kursantom i są również małoprzyjaźni. Znam osoby, które przeniosły się z dużych miast do Piły i łatwiej było im zdać egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.aster.pl 25.09.09, 20:19 Co to za problem zdac w Pile ?:o) Sprobujcie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly instruktor Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 83.19.93.* 03.07.10, 14:15 Tanie nie może znaczyć dobrze BO TAK SIĘ NIE DA! Matematyki się nie da oszukać. Wszystko musi kosztować. Dobry instruktor się ceni, dobry samochód kosztuje, jazda musi się odbywać a pojazd pali paliwo i aby było tanio trzeba oszczędzać na przejechanych kilometrach. Szukajcie takiej szkoły, która coś sobą reprezentuje a nie tylko zarabia kasę na kursantach!.Warto też poszukać szkoły, która będzie elastyczna i nowoczesna. Oczywiście jakość jest najważniejsza, doświadczenie bezcenne, ale jeżeli w szkole uczą same zatwardziałe dziadki to nie można spodziewać się, że zajęcia będą ciekawe. Zacznij od oferty na stronach internetowych. Tam znajdziesz wiele informacji. Oczywiście każdą należy sprawdzić na miejscu, ale już na wstępnie, bez zbędnych wycieczek zobaczysz czym dana szkoła może się poszczycić np: czy ma jakieś certyfikaty, z kim współpracuje, czy działa dodatkowo w różnych akcjach społecznych(to tym bardziej ważne-jeżeli ktoś działa społecznie-choćby w swojej branży-to znaczy, ze potrafi dać coś od siebie dla innych a nie jest tylko nastawiony na jak największy zysk.. Jeżeli ktoś chce tylko zyskiwać-będzie starał się zyskać również na Tobie jak najwięcej). Jeżeli działa-zobacz z kim działa. Wiesz, że kto z kim przystaje, takim się staje.Jeżeli współpracuje z firmami i instytucjami o publicznym zaufaniu-to dobrze o nim świadczy. Takie podmioty z byle kim nie współpracują. Wreszcie sprawdź co wyjątkowego może zaoferować Tobie jako kursantowi, czego inne szkoły nie mogą? Może dowolne planowanie jazd przez internet, może jakieś przypomnienia o jazdach, może e-learning? Otwarta na nowinki szkoła to szkoła otwarta na kursantów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.10, 16:18 niooo w Perfekcie wiedzą jak trzeba z kobietą ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:34 Jak najbardziej polecam szkołe "ROBSON", bardzo miła atmosfera, oni są profesjonalistami!!! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pwsz.pila.pl 30.09.09, 10:27 Osobiście polecam szkołę PIONIER, dobrze przygotowani instruktorzy, dopasowują czas do kursantów, zwracają uwagę na szczegóły jazdy - co przydaje się podczas egzaminu. Atmosfera na kursie świetna!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:18 Szkoła "B-elka" - polecam wszystkim - cierpliwość instruktora w moim przypadku była bezcenna ;) Zdałam za pierwszym razem, podobnie zresztą jak pozostałe osoby, które uczyły się w tym samym czasie i ze mną zdawały egz. Bardzo miła atmosfera i w ogóle to był dobry wybór :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaa3 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 04.10.09, 15:32 O to gratuluje zdobycia prawka;-) Pare dni temu bylam w Pile i musze stwierdzic ze jest calkiem, calkiem i chyba bede u Was zdawac bowiem w moim miescie m.in. za dlugo trzeba czekac na egzamin. Macie tylko a raczej az takie male ronda gdzie bardzo szybko mozna najechac na linie ciagla co najbardziej rzucilo mi sie w oczy jak jezdzilam ale mam nadzieje ze to tylko kwestia wprawy. Zreszta pierwszy raz jezdzic po obcym miescie nie jest wcale takie proste jesli ma sie wciaz w glowie wdrukowana mape swojego miasta. A gorka placzu nie jest na szczescie straszna ;-) P.S. Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.04.10, 17:41 Zapraszamy na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca kat. A,B Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 82.160.239.* 24.02.10, 14:33 Ja polecam osk DARX: Bardzo sympatyczni i przede wszystkim cierpliwi ,choć wymagający instruktorzy, potrafiący bardzo dobrze przygotować do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aruena91 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 05.11.09, 19:37 Stanowczo poleca OSK Perfect, super instruktorzy, nie za starzy, mili i bardzo dobrze uczą. Ja tam chodzilam i zdalam prawo jazdy za 1 razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 16:54 LOK i tylko wyłacznie LOK .Nie maja sobie równych.To najlepsza szkoła w mieście.Cała rodzina robiła tam kursy i wszyscy zdali za I razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 10:05 Lidka, zdecydowanie! Wszystko co trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:06 LOK to najlepsza szkoła w mieście.Bardzo dobrzy i spokojni instruktorzy.Zdałam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan polecam młodzi Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.04.10, 17:42 www.obozmotoryzacyjny.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:16 Najlepszym instruktorem nauki jazdy w Pile jest Pan Witold Kędziora. Ogólnie to zawsze bałam się samochodu...;) ale Pan Witold tak bezstresowo nauczył mnie jeździć że sama się sobie dziwię, że tak dobrze umiem jeździć. Jest bardzo spokojny i cierpliwy. Naprawdę polecam. Jeśli ktoś chce szczegółowe namiary albo ma jakieś pytania to niech pisze na lulu662@wp.pl Na pewno odpiszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 15:12 Gdyby nie Kaczynski, to by tak bylo -- minikamery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklep Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 18:38 czy dobrze slyszałem -- spyphone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmine Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 17:45 Nie moge w to uwierzyc -- aparaty GSM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna PRAWKO PIŁA IP: *.pila.vectranet.pl 17.12.10, 10:25 Szkoła jazdy Prawko pila,dobra szkoła jazdy,opanowani,cierpliwi,przystojni instruktorzy,polecam,pełen profesjonalizm ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM. Zdecydowanie Robson. IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.12.10, 22:22 Jak w tytule. Przemiła atmosfera, zero nerwów, instruktorzy tłumaczą wszystko po 10 razy, jeśli trzeba. Elastyczne godziny jazdy. Instruktorzy interesują się losami kursantów i zawsze starają się pomóc. Zwracają uwagę nie tylko na to, żeby zdać egzamin, ale też uczą dobrej techniki jazdy. Cena kursu przystępna. Dzięki tej szkole mam prawko - więc warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miu Miu Re: PRAWKO PIŁA IP: *.146.94.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 13:19 A Ty co? Chcesz nauczyć się jeździć samochodem czy jeździć na facecie tudzież instruktorze? Tą przystojnośc mogłabyś sobie darować bo wychodzi na to,że zapisałaś się na kurs tylko w jednym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia szczerze polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:16 Paweł Prokopowicz "Speed"- profesjonalnie, bez nerwów, szczegółowo, w miłej atmosferze z miłym, młodym instruktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: szczerze polecam! IP: *.pila.vectranet.pl 16.10.11, 14:04 LOK TO NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY .POLECAM WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.06.11, 12:22 Ja polecam Damiana Szymaniaka z firmy 4 Kółka.Ma odpowiednie podejście do uczącego się jazdy,uczy dokładnie.Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem.Posiada tą samą markę samochodu co na egzaminie,uczy każdego jazdy indywidualnie,dzięki czemu nauka jest skuteczniejsza.Z czystym sumieniem polecam tego instruktora.Wystarczy wejść na stronę firmy i zobaczyć ich ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 13:21 nie, no nie, znowu muszę zaingerować :> Co znaczy "uczy każdego indywidualnie"? Czy ktoś uczestniczył kiedyś w grupowych jazdach? Hehehe!!! A może podaj wiecej szczegółów... Dla naiwnych! Głupia reklama :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.10.11, 20:53 JA BYM POLECIŁ PERFECT Z PIŁY UCZYŁ MNIE DAREK NA KAT C,D I ZDAŁEM ZA PIERWSZM RAZEM I WIEM ZE MA BARDZO DOBRĄ OPINIE UCZY PERFECT POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 2.104.69.* 22.10.11, 16:57 tylko nie jopek tragedia,instruktorzy wulgarni i bardzo nie mili .nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patria Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.03.12, 19:42 Z całą pewnością PERFECT! instruktorzy bardzo mili i profesjonalni! wszystko potrafią bardzo dobrze wytłumaczyć i nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuska Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.12, 14:01 ją również polecam perfect. to najlepsza szkoła. bardzo profesjonalne podejście. instruktorzy bardzo cierpliwi, znającym się na rzeczy. polecam szczególnie Pana Jurka i Jacka. perfekcyjni w każdym calu.. polecam na 200%. zdalam za pierwszym razem zresztą tak jak mój mąż. naszą córkę też zapiszemy do Perfect. bardzo dziękuję instruktorom za profesjonalne przygotowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pila.vectranet.pl 28.03.12, 09:56 Zgadzam się w 100%. Są najlepsi, bardzo wyrozumiali, cierpliwi, ja zdałam za pierwszym razem i mój mąż też. Uważam, że są profesjonalistami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie perfekt Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pila.vectranet.pl 28.05.12, 22:38 najgorsza szkoła w Pile.Bardzo mocno przereklamowani.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.10.12, 21:24 Znacie szkołę "Kordyś"? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milagros Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 15:57 OKS Lider - mój chłopak chodził tam do szkoły i naprawdę nie narzekał, a sam egzamin zdał za 1 razem :D jak jeszcze Cię nie przekonałam to zobacz sobie szkoły na hmmm www.autoq.pl - jest to porównywarka szkół nauki jazdy, dzięki niej na pewno wybierzesz najlepszą szkołę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.11.12, 21:11 polecam perfect jestem zadowolona i szczęśliwa bo zdałam za pierwszym razem uczył mnie jacek od znajomych słyszałam że jest tam najlepszy i okazało się to prawdą szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.01.13, 19:50 Zdecydowanie "LECH". Profesjonalne zajęcia teoretyczne i praktyczne. Bardzo dobrzy instruktorzy /p.Marian i p.Jurek/. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 22:33 Zapłacę za pomoc przy zdaniu egzaminu. acme.pl@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Tylko ENDZI IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.09.13, 18:34 Bardzo polecam ENDZI. Wybrałam tą szkołę ze względu na dużo pozytywnych komentarzy na ich stronie, i to był strzał w dziesiątkę. Przemili instruktorzy, którzy w swoją pracę wkładają dużo serca, mają ogromną wiedzę, cierpliwość, wszystko tłumaczą dokładnie krok po kroku, jak trzeba to po kilkanaście razy, aż do skutku. Omawiają nawet te najtrudniejsze miejsca w Pile w których egzaminatorzy lubią oblewać. 100 % profesjonalizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek perfect IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.04.14, 20:42 polecam perfect jest to szkoła w pełni przygotowana do szkolenia kursantów od sali wykładowej poprzez wykładowców, samochody i instruktorzy którzy bardzo dobrze szkolą ja uczyłem się na kat C,CE w szczególności polecam Darka który nauczył mnie wszystkiego co powinienem umieć poruszając się sam ciężarowym, zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś