Dodaj do ulubionych

Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile?

22.09.09, 21:15
Jaka szkola ma normalnych instruktorow tzn. cierpliwych,
opanowanych, nie wymadrzajacych sie i niezbyt starych? ;-)
Obserwuj wątek
    • cali.0 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 23.09.09, 15:37
      Na pewno OSK Perfekt. Młodzi, bardzo sympatyczni instruktorzy, a w
      szczególności Jacek (prawdziwy profesjonalista). Polecam.
      • zuzaa3 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 24.09.09, 13:27
        Dzieki juz sie tam zapisalam. A jaka jest zdawalnosc w Pile? Tak
        wlasnie sie zastanawiam czy jest sens przeniesc sie wlasnie do Pily
        bowiem zdawac w swoim miescie juz nie mam sily.
        • cali.0 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 25.09.09, 08:24
          Piła nie jest dużym miastem. Tramwaje nie jeżdżą. Nie jest
          najgorzej.Egzaminatorzy jak wszędzie są zarówno przyjaźni kursantom
          i są również małoprzyjaźni. Znam osoby, które przeniosły się z
          dużych miast do Piły i łatwiej było im zdać egzamin.
          • Gość: gosc gosc Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.aster.pl 25.09.09, 20:19
            Co to za problem zdac w Pile ?:o)
            Sprobujcie w Warszawie.
      • Gość: byly instruktor Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 83.19.93.* 03.07.10, 14:15
        Tanie nie może znaczyć dobrze BO TAK SIĘ NIE DA!
        Matematyki się nie da oszukać. Wszystko musi kosztować. Dobry instruktor się
        ceni, dobry samochód kosztuje, jazda musi się odbywać a pojazd pali paliwo i aby
        było tanio trzeba oszczędzać na przejechanych kilometrach. Szukajcie takiej
        szkoły, która coś sobą reprezentuje a nie tylko zarabia kasę na
        kursantach!.Warto też poszukać szkoły, która będzie elastyczna i nowoczesna.
        Oczywiście jakość jest najważniejsza, doświadczenie bezcenne, ale jeżeli w
        szkole uczą same zatwardziałe dziadki to nie można spodziewać się, że zajęcia
        będą ciekawe. Zacznij od oferty na stronach internetowych. Tam znajdziesz wiele
        informacji. Oczywiście każdą należy sprawdzić na miejscu, ale już na wstępnie,
        bez zbędnych wycieczek zobaczysz czym dana szkoła może się poszczycić np: czy ma
        jakieś certyfikaty, z kim współpracuje, czy działa dodatkowo w różnych akcjach
        społecznych(to tym bardziej ważne-jeżeli ktoś działa społecznie-choćby w swojej
        branży-to znaczy, ze potrafi dać coś od siebie dla innych a nie jest tylko
        nastawiony na jak największy zysk.. Jeżeli ktoś chce tylko zyskiwać-będzie
        starał się zyskać również na Tobie jak najwięcej). Jeżeli działa-zobacz z kim
        działa. Wiesz, że kto z kim przystaje, takim się staje.Jeżeli współpracuje z
        firmami i instytucjami o publicznym zaufaniu-to dobrze o nim świadczy. Takie
        podmioty z byle kim nie współpracują.
        Wreszcie sprawdź co wyjątkowego może zaoferować Tobie jako kursantowi, czego
        inne szkoły nie mogą? Może dowolne planowanie jazd przez internet, może jakieś
        przypomnienia o jazdach, może e-learning? Otwarta na nowinki szkoła to szkoła
        otwarta na kursantów!
      • Gość: Sabrina Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.10, 16:18
        niooo

w Perfekcie wiedzą jak trzeba z kobietą ;)))))))))
      • Gość: Marek Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 23:34
        Jak najbardziej polecam szkołe "ROBSON", bardzo miła atmosfera, oni są profesjonalistami!!! Polecam!!!
    • Gość: Gość Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pwsz.pila.pl 30.09.09, 10:27
      Osobiście polecam szkołę PIONIER, dobrze przygotowani instruktorzy, dopasowują
      czas do kursantów, zwracają uwagę na szczegóły jazdy - co przydaje się podczas
      egzaminu. Atmosfera na kursie świetna!!! Polecam
      • Gość: Lidka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:18
        Szkoła "B-elka" - polecam wszystkim - cierpliwość instruktora w moim przypadku
        była bezcenna ;) Zdałam za pierwszym razem, podobnie zresztą jak pozostałe
        osoby, które uczyły się w tym samym czasie i ze mną zdawały egz.
        Bardzo miła atmosfera i w ogóle to był dobry wybór :))
        • zuzaa3 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 04.10.09, 15:32
          O to gratuluje zdobycia prawka;-) Pare dni temu bylam w Pile i musze
          stwierdzic ze jest calkiem, calkiem i chyba bede u Was zdawac bowiem
          w moim miescie m.in. za dlugo trzeba czekac na egzamin. Macie tylko
          a raczej az takie male ronda gdzie bardzo szybko mozna najechac na
          linie ciagla co najbardziej rzucilo mi sie w oczy jak jezdzilam ale
          mam nadzieje ze to tylko kwestia wprawy. Zreszta pierwszy raz
          jezdzic po obcym miescie nie jest wcale takie proste jesli ma sie
          wciaz w glowie wdrukowana mape swojego miasta. A gorka placzu nie
          jest na szczescie straszna ;-)
          P.S. Dzieki za pomoc.
          • Gość: tadeusz Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.04.10, 17:41
            Zapraszamy na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
      • Gość: Kierowca kat. A,B Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 82.160.239.* 24.02.10, 14:33
        Ja polecam osk DARX: Bardzo sympatyczni i przede wszystkim cierpliwi ,choć
        wymagający instruktorzy, potrafiący bardzo dobrze przygotować do egzaminu.
    • aruena91 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 05.11.09, 19:37
      Stanowczo poleca OSK Perfect, super instruktorzy, nie za starzy,
      mili i bardzo dobrze uczą. Ja tam chodzilam i zdalam prawo jazdy za
      1 razem :)
      • Gość: Lilka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 16:54
        LOK i tylko wyłacznie LOK .Nie maja sobie równych.To najlepsza
        szkoła w mieście.Cała rodzina robiła tam kursy i wszyscy zdali za I
        razem.
        • Gość: była kursantka Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 10:05
          Lidka, zdecydowanie! Wszystko co trzeba!
    • Gość: Milena Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 17:06
      LOK to najlepsza szkoła w mieście.Bardzo dobrzy i spokojni
      instruktorzy.Zdałam za pierwszym razem.
      • Gość: jan polecam młodzi Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.04.10, 17:42
        www.obozmotoryzacyjny.boo.pl
    • Gość: Marta Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 11:16
      Najlepszym instruktorem nauki jazdy w Pile jest Pan Witold Kędziora. Ogólnie to
      zawsze bałam się samochodu...;) ale Pan Witold tak bezstresowo nauczył mnie
      jeździć że sama się sobie dziwię, że tak dobrze umiem jeździć. Jest bardzo
      spokojny i cierpliwy. Naprawdę polecam. Jeśli ktoś chce szczegółowe namiary albo
      ma jakieś pytania to niech pisze na lulu662@wp.pl Na pewno odpiszę. :)
    • Gość: xxx Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 15:12
      Gdyby nie Kaczynski, to by tak bylo
      --
      minikamery
    • Gość: sklep Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 18:38
      czy dobrze slyszałem
      --
      spyphone
    • Gość: yasmine Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 17:45
      Nie moge w to uwierzyc
      --
      aparaty GSM
    • Gość: Katarzyna PRAWKO PIŁA IP: *.pila.vectranet.pl 17.12.10, 10:25

Szkoła jazdy Prawko pila,dobra szkoła jazdy,opanowani,cierpliwi,przystojni instruktorzy,polecam,pełen profesjonalizm ,pozdrawiam.
      • Gość: EM. Zdecydowanie Robson. IP: *.sta.asta-net.com.pl 20.12.10, 22:22
        Jak w tytule. Przemiła atmosfera, zero nerwów, instruktorzy tłumaczą wszystko po 10 razy, jeśli trzeba. Elastyczne godziny jazdy. Instruktorzy interesują się losami kursantów i zawsze starają się pomóc. Zwracają uwagę nie tylko na to, żeby zdać egzamin, ale też uczą dobrej techniki jazdy. Cena kursu przystępna. Dzięki tej szkole mam prawko - więc warto.
      • Gość: Miu Miu Re: PRAWKO PIŁA IP: *.146.94.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.14, 13:19
        A Ty co? Chcesz nauczyć się jeździć samochodem czy jeździć na facecie tudzież instruktorze? Tą przystojnośc mogłabyś sobie darować bo wychodzi na to,że zapisałaś się na kurs tylko w jednym celu.
    • Gość: Kasia szczerze polecam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:16
      Paweł Prokopowicz "Speed"- profesjonalnie, bez nerwów, szczegółowo, w miłej atmosferze z miłym, młodym instruktorem.
      • Gość: kursant Re: szczerze polecam! IP: *.pila.vectranet.pl 16.10.11, 14:04
        LOK TO NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY .POLECAM WSZYSTKIM
    • Gość: Marcin Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.06.11, 12:22
      Ja polecam Damiana Szymaniaka z firmy 4 Kółka.Ma odpowiednie podejście do uczącego się jazdy,uczy dokładnie.Dzięki niemu udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem.Posiada tą samą markę samochodu co na egzaminie,uczy każdego jazdy indywidualnie,dzięki czemu nauka jest skuteczniejsza.Z czystym sumieniem polecam tego instruktora.Wystarczy wejść na stronę firmy i zobaczyć ich ofertę.
      • Gość: tatuś Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 13:21
        nie, no nie, znowu muszę zaingerować :>
        Co znaczy "uczy każdego indywidualnie"? Czy ktoś uczestniczył kiedyś w grupowych jazdach? Hehehe!!!
        A może podaj wiecej szczegółów... Dla naiwnych!
        Głupia reklama :]
        • Gość: MAREK Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.10.11, 20:53
          JA BYM POLECIŁ PERFECT Z PIŁY UCZYŁ MNIE DAREK NA KAT C,D I ZDAŁEM ZA PIERWSZM RAZEM I WIEM ZE MA BARDZO DOBRĄ OPINIE UCZY PERFECT POLECAM.
    • Gość: kilo Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: 2.104.69.* 22.10.11, 16:57
      tylko nie jopek tragedia,instruktorzy wulgarni i bardzo nie mili .nie polecam
    • Gość: Patria Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.03.12, 19:42
      Z całą pewnością PERFECT! instruktorzy bardzo mili i profesjonalni! wszystko potrafią bardzo dobrze wytłumaczyć i nauczyć.
      • Gość: kuska Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.12, 14:01
        ją również polecam perfect. to najlepsza szkoła. bardzo profesjonalne podejście. instruktorzy bardzo cierpliwi, znającym się na rzeczy. polecam szczególnie Pana Jurka i Jacka. perfekcyjni w każdym calu.. polecam na 200%. zdalam za pierwszym razem zresztą tak jak mój mąż. naszą córkę też zapiszemy do Perfect. bardzo dziękuję instruktorom za profesjonalne przygotowanie.
      • Gość: kasia Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pila.vectranet.pl 28.03.12, 09:56
        Zgadzam się w 100%. Są najlepsi, bardzo wyrozumiali, cierpliwi, ja zdałam za pierwszym razem i mój mąż też. Uważam, że są profesjonalistami. :)
        • Gość: tylko nie perfekt Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.pila.vectranet.pl 28.05.12, 22:38
          najgorsza szkoła w Pile.Bardzo mocno przereklamowani.Nie polecam.
    • Gość: gość Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.10.12, 21:24
      Znacie szkołę "Kordyś"? Jakieś opinie?
    • Gość: milagros Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 15:57
      OKS Lider - mój chłopak chodził tam do szkoły i naprawdę nie narzekał, a sam egzamin zdał za 1 razem :D jak jeszcze Cię nie przekonałam to zobacz sobie szkoły na hmmm www.autoq.pl - jest to porównywarka szkół nauki jazdy, dzięki niej na pewno wybierzesz najlepszą szkołę :D
    • Gość: aga Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 17.11.12, 21:11
      polecam perfect jestem zadowolona i szczęśliwa bo zdałam za pierwszym razem uczył mnie jacek od znajomych słyszałam że jest tam najlepszy i okazało się to prawdą szczerze polecam
    • Gość: Matt Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.01.13, 19:50
      Zdecydowanie "LECH". Profesjonalne zajęcia teoretyczne i praktyczne. Bardzo dobrzy instruktorzy /p.Marian i p.Jurek/. Naprawdę polecam!
      • Gość: --- Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 22:33
        Zapłacę za pomoc przy zdaniu egzaminu. acme.pl@wp.pl
    • ink100 Re: Jaka polecacie szkole nauki jazdy w Pile? 20.02.13, 10:02
      WORD
    • Gość: Ada Tylko ENDZI IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.09.13, 18:34
      Bardzo polecam ENDZI. Wybrałam tą szkołę ze względu na dużo pozytywnych komentarzy na ich stronie, i to był strzał w dziesiątkę. Przemili instruktorzy, którzy w swoją pracę wkładają dużo serca, mają ogromną wiedzę, cierpliwość, wszystko tłumaczą dokładnie krok po kroku, jak trzeba to po kilkanaście razy, aż do skutku. Omawiają nawet te najtrudniejsze miejsca w Pile w których egzaminatorzy lubią oblewać. 100 % profesjonalizmu :)
    • Gość: marek perfect IP: *.sta.asta-net.com.pl 10.04.14, 20:42
      polecam perfect jest to szkoła w pełni przygotowana do szkolenia kursantów od sali wykładowej poprzez wykładowców, samochody i instruktorzy którzy bardzo dobrze szkolą ja uczyłem się na kat C,CE w szczególności polecam Darka który nauczył mnie wszystkiego co powinienem umieć poruszając się sam ciężarowym, zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka