Gość: Hmm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 21:20 Wiem, że w Warszawie jest dośc młoda kobieta egzaminatorem. Jakie wrażenia? Czy ktoś u Niej zdawał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja1 Re: Kobieta egzaminatorem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:46 Jak ostatnio ćwiczyłam koło odlewniczej to właśnie jechałam za samochodem egzaminacyjnym w którym egzaminatorem była tak (chyba) kobieta o której piszesz- chyba, że jest ich kilka. Jedyne co mogę powiedzieć to dziewczyna która z nią zdawała egzamin widać było że jest zadowolona, gadały ze sobą i nawet się śmiały-(jechałam troszkę za nimi ) :-) Ale nie wydawała mi się taka młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kobieta egzaminatorem. IP: *.chello.pl 13.05.04, 18:06 Mój kolega zdawał u młodej kobiety i zdał. Słyszałam od mojego instruktora, że ta panie egzaminator ma największą zdawalność. Ja nie zdawałam u niej i już nie będę zdawała, bo właśnie wczoraj udało mi się zdać za czwartym podejściem na Odlewniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan Re: Kobieta egzaminatorem. IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:44 Kobiet - egzaminatorów jest w Warszawie kilka i wszystkie młode i ładne :) Nie wiem o której mówicie ale nie sądze by któraś z Pań miała najwyższą zdawalność. Te z którymi mam do czynienia na Powstańców (a są to te same co na Odlewniczej) nie nastrajają egzaminowanych pozytywnie (no chyba, że pod innym względem :) Odpowiedz Link Zgłoś
docent_doktor Re: Kobieta egzaminatorem. 20.05.04, 15:20 Kilka lat temu na Warszawiance(tam chyba nie ma już ośrodka) była tak Pani ok 50tki elegancka babeczka, chyba samotna bo dużo uwagi poświęcała egzaminowanym Panom... Sądze że to dobry pomysł żeby było więcej kobiet egzaminatorek. Faceci egzaminatorzy są czasem zbyt pewni siebie i zarozumiali Odpowiedz Link Zgłoś