Gość: Markus
IP: *.adsl.inetia.pl
20.08.11, 22:17
Witam serdecznie.
Za około 2 dni i 2 godzinki :) będę miał 17 lat i 9 miesięcy a więc odpowiedni wiek do rozpoczęcia kursu prawa jazdy. Przeglądałem wiele ośrodków i moją uwagę przykuła szkoła jazdy "Albar". Zwróciłem na nią uwagę gdyż była ona w rankingu szkół MORD-u oraz miała bardzo dobrą cenę. Trochę mam do niej daleko ale wsiądzie się po albo przed szkołą do tramwaju i będzie na miejscu :) (chodzi mi o oddział na karmelickiej). A więc do rzeczy. Mam do was kilka pytań na temat tej szkoły. Proszę o opinie kursantów tam odbywających kurs a najlepiej takich którzy mają porównanie z innymi szkołami.
Moim pierwszym pytaniem jest, ile muszę doliczyć sobie kosztów do tej promocyjnej ceny 899 zł? Jakimi samochodami będę mógł się tam poruszać chodzi mi o to czy to są diesle czy benzyniaki bo wydaję mi się że nie posiadają 6-biegowej skrzyni. Jaki stan jest tych aut bo na jednym forum ktoś napisał że kiepski. Czy będę mógł swobodnie się umawiać z instruktorem w różnych miejscach Krakowa i czy godziny jazdy będę mógł ustalać do swoich potrzeb?
Wiem że się trochę rozpisałem ale mam nadzieję że odpowiecie na zadane wyżej pytania.
Z góry dziękuje każdemu który dorzuci tu swoją opinie gdyż pewnie nie tylko mi przydadzą się te informacje :)