Gość: baxter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:57 czy są gdzieś dostepne bezpłatne testy na prawo jazdy z możliwością sprawdzenia prawidłowych odpowiedzi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajemnicza_meg Re: testy w internecie 16.03.05, 09:34 www.prawojazdy.com.pl/pk/index.php polecam te stronke, ja się z niej uczyłam i uważam że jet super. trzeba sie tam zalogować na meila i dostaje sie dostep (równiez za darmo) trzeba porozwiazywac roznego rodzaju ankiety testy sa aktualne, pokazywane sa wszystkie bledy jak rowniez jest statystyka jakie bledy popelni sie najczesciej mi sie udalo- zdala i teorie i praktyke za pierwszym razem zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: testy w internecie IP: *.salonica.access.acn.gr 16.03.05, 16:40 tez rozwiazuje testy z tej strony ale nie jestem pewna czy sa aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: testy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:44 Są aktualne w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baxter Re: testy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:41 brak odpowiedzi, tylko po wypełnieniu ankiety są jeden dzień, a mnie chodzi aby były odpowiedzi dłużej nie będę codziennie wypełniać tej samej ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_meg Re: testy w internecie 18.03.05, 09:00 bledne odpowiedzi masz zawsze po rozwiazaniu testu a to chyba jest najwazniejsze-nie wiem czego oczekujesz ale wszyscy moi znajomi ktorzy uczyli sie z tej strony pozdawali egzaminy- siedzisz i wypelniasz testy, potem wiesz jakie masz bledy i starasz sie je poprawic i tyle- czego wiecej oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: testy w internecie IP: *.martel.biz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:56 ja korzystam z www.kodeksdrogowy.com.pl/zagraniczne/# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaxxx Re: testy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:10 Ja kozrystałam ze strony WWW.PORTALNAUKIJAZDY.PL sa odpowiedzi i też www.prawo jazdy.pl i www.nauikajazdy.pl ale najlepiej załatwić sobie płytę od znajomego instruktora. Powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś