Gość: kleo IP: *.aster.pl 18.04.05, 23:39 Czy ktos zdawal u tego egzamonatora ?? mozecie cos o nim powiedziec ?? Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j0204 Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza 19.04.05, 08:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=22605860&wv.x=1&a=22901798 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:43 zdaje sie, ze to ten. jestem ciekawa czy oblalam slusznie, czy mialam "z gory" oblac. a zdawales u niego ?? pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 11:36 A co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:40 czy olewa z reguly dla oblania, czy ocenia sprawiedliwie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 11:57 kiedy nast.exam?Małe szanse że znów trafisz na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:06 nie chodzi mi o to, ze trafie na niego. jestem ciekawa, czy oblalam, bo zasluzylam, czy bylam wozona, zeby oblac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 19:41 To pewnie jesteś niezła dupa, skoro byłaś wożona. Pewnie sprawiło mu przyjemność oblanie ciebie. A to szowinista. Pewnie nie lubi kobiet. Był miły czy cwaniakował? Był natrętny, czy nachalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cza Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:14 on jest ważna figura tak mi mówił mój instruktor z odlewniczej 7 jego wujek jest kumplem dyrektora ośrodka odlewnicza i nikt mu nie skoczy podobno może załatwić każdego bo był kiedyś trepem w wojsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kuby Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:20 Kuba, byl spox, tak jak ktos wyzej pisal, oprocz wydawania komend - nie odzywal sie... myslisz, ze lubi oblewc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz_j_ Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:10 Mój instruktor mi mówił, że to ważna fisza,bo jego wujek jest kumplem dyrektora ośrodka odlewnicza i nikt mu nie skoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 09:47 Dzieki wszystkim za info :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myfa Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 12:01 ech a moj maz tez :trep" jak to ktos brzydko nazwal....ale prawda jest taka ze wszytsko zalezy od czlowieka a dzisiaj kazdego mozna zdegradowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do myfy Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 12:46 co miałaś na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myfa Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 12:53 miałam na mysli to, że dzisiaj uprzywilejowany instruktor czy tez egzaminator to nie problem, znajomy czy nie znajomy osrodka mozna sobie poradzic z taka osoba, jesli oczywiscie znajdziemy dowody na jego niechec do nas...i bepodstwne oblewanie kursantow....po aferze łapuwkarskiej wiem, że kazdego mozna usunac ze stanowiska jesli łapie prawo.....(czasem tylko ta luka prawna w Polsce daje znac....no ale mamy wyzsze instytucje przestrzegajace prawa np w Sztrazburgu ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myfa Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 12:54 łamie a nie łapie jak mi sie napisało za co sorki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 13:15 te wszystkie gadki to dopiero afera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:27 Dzieki wszystkim za info. Ja nie mam zamiaru nic nikomu udowadniac, to byla tylko zwykla kobieca ciekawosc: czy niezdalam zasluzenie czy nie. Kolejny egzamin mam 18.05 -mam nadzieje, ze tym razem bede miala wiecej szczescia.... trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 13:36 Może warto jeszcze trochę pojeżdzić.Min.10 godzinek.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:47 Ja dokupuje jazdy za kazdym oblanym egzaminem.. a teraz musialam dokupic, bo to byl 3 raz. Moj instruktor powiedzial, ze jak mnie nie zje stres to powinnam zdac (widac za malo jeszcze panuje na egzaminie nad stresem, bo oblalam). Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Do Kleo 21.04.05, 15:50 to podobnie jest ze mną. kolejne, 4 już podejście mam w przyszły piątek, a ja juz o tym myślę. co sie tyczy tego pana Drozda, to oblałam z własnej winy na placu (źle manewrowałam wjeżdzając w parkowanie prostopadle) i nie oblał mnie niesłusznie, bo sama widziałam jak tylnym kołem potrąciłam pachołek, ale nie wiem jakby było na mieście. Miejmy nadzieję,ze następnym razem komputer będzie łaskawszy dla nas w losowaniu egzaminatorów. trzymaj sie i głowa do góry!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Do Kleo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:27 dzieki za slowa otuchy :-) Pewnie tak bylo, ze to moja (nasza) wina, a nie egzaminatora.... A odnosnie pytania o egzaminatora to ja po prostu chcialam wiedziec czy jestem do niczego.. jak czlowiek zdaje juz n-ty raz to ma czasami dosc, ja po tym oblanym egzaminie chcialam juz dac sobie spokoj.... na szczescie mi przeszlo............. Nie przejmuj sie, dobrze bedzie w piatek. Straszne jest to, ze naszym najwiekszym kilerem jest stres ! i gdyby nie on, pewnie zdawalnosc bylaby wyzsza.... Bede za Ciebie trzymac kciku w piatek. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALIBABA Re: Do Kleo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:49 Tak, niestety większość uważa się za super kierowców i po 20 godzinach jazdy nierozumie że i tak nie umie jeżdzić. Ja niestety nie jestem egzaminatorem i to jest wasze szczęście 99 % bym oblał, niestety tych nie oblanych póżniej widać na ulicach w większości jako zawalidrogi, przez 15 minut parkujących do tyłu na ulicy jednokierukowej a jedyną rzecz potrafiących to pedał w podłodze brak jakiejkolwiek kontroli nad samochodem, ach no sory jeszcze jedna umiejętność wyciągnięty palec śrotkowy tak "fak" i niech wam ziemia lekką będzie ale tylko Wam Żdziwionym z braku zdania egzaminu u jakiegoś XXX egzaminatora. Trochę samokrytycyzmu LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myfa Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.05, 13:36 To czy słusznie...ech widzimy sami ;-) jesli jestesmy swiadomi swojego błedu... pozdrawiam i powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 21:05 tak jak każdy egzaminator,ma dni dobre i złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl 07.05.05, 18:40 Zwracam honor Panu Drozdowi.... Dzis bylam na jazdach doszkalajacych i instruktor mi wytlumaczyl co zrobilam zle i dlaczego i ze to moja wina i tylko moja wina :-) Tak wiec ocena byla sprawiedliwa i oblalam z wlasnej winy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowka Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.chello.pl 07.05.05, 23:14 drozd jest profesjonalista bez 2 zdan.jesli ktos mysli inaczej to jest zaklamanym dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowka Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.chello.pl 07.05.05, 23:28 a co myslicie o innych mlodziakach na oBlewniczej?ja zdaje we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.aster.pl 08.05.05, 10:24 a skad takie silne przekonanie odnosnie profesjonalizmu Pana Drozda ?? myslalam inaczej, ale nie czuje sie "zaklamamnym dupkiem" :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41 A jeżdził w walkmenie czy bez. Jeśli bez to rzeczywiście było to podejrzane. Może mu sie baterie zepsuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: egzaminator Wojciech Drozd_Odlewnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:20 Szkoda, ze nie powiedzial... pozyczylabym mu swoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś