Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy. 7 raz.

IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 29.04.05, 17:35
Ja dzisiaj zdawalam 7 raz w Dabrowie Gorniczej. I oblałam na zawracanu na 3.
Najlatwiejszy element :). Jestem zalamana, ale pojde 8 raz.
Moze ktoś wie jak pokonać stresa bez tabletek przed egzaminem, żeby tak noga
nie latała na sprzęgle. Dzieki za wszystkie rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: zizi Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 15:09
      lampka szampana lub koniaku.
    • Gość: ladyA Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 14:50
      Po tylu razach powinnać już mieć wprawę i podejść do egzaminu bez najmniejszego
      stresu ;-) JA za pierwszym razem wzięłam tabletkę i poszło mi świetnie,
      aczkolwiek oblał mnie na mieście ale to inna historia. Za drugim poszłam bez
      tabletek i nie miałam żadnego nerwa.....do czasu gdy na łuku oblał mnie nowy
      egzaminator - kłócić się z nim nie chciałam, mimo iż moim zdaniem nie miał
      racji, no bo przecież z egzaminatorem jak z nauczycielem - nigdy nie
      wygrasz....;-/ Na 3 egzamin zamierzam iść bez żadnych prochów - nie warto !!!!
      • Gość: asd-adam Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.master.pl 02.05.05, 18:55
        rada jedna naucz się jeździć i będzie wszystko ok.
    • Gość: OLA Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:29
      powodzenia
    • Gość: KierowcaOdWczoraj Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.77.udn.pl 24.05.05, 08:48
      Przede wszystkim idź z nastawieniem,że będzie dobrze. Nie układaj w głowie
      katastroficznych scenariuszy i poza tym pamiętaj,że egzaminator to też
      człowiek!!!Pokorne ciele dwie matki ssie:-)Zdając za 2 razem w odstępie
      miesiąca trafiłem na tego samego gościa, który za 1 razem nie był
      sympatyczny.Gdybym wtedy odpłacił mu pięknym za nadobne, to pewnie nadal nie
      miałbym prawka:-):-)Pozdrawiam!!!GRUNT TO SPOKÓJ!!!
      • Gość: kleo Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:21
        ja trzykrotnie szlam na egzamin z nastawieniem, ze bedzie dobrze i byla...
        dupa :-) a za 4 razem, jak sobie olalam to, powiedzialam, ze to tylko egzamin
        na prawo jazdy i ze jak zdam to zdam a jak nie to nie bede plakac -to i
        zdalam :-) Tak wec kazdy musi odkryc swoj sposob... :-) Pozdrawiam.
        • Gość: Kasia Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:46
          Ja zdałam co prawda za pierwszym razem, ale też strasznie się denerwowałam,
          nerwy były straszne. Staraj się nie mysleć ,że to egzamin i wyobraź sobie że
          jeździszna placu a egzaminator to twój instruktor!!! :))) to pomaga
          POWODZENIA!!!!!!!!!! 3MAM W KCIUKI!!! BEDZIE DOBRZE - MUSI BYĆ!!
    • kasia9a Re: Prawo jazdy. 7 raz. 25.05.05, 10:38
      Witam,
      Ja osobiście radzę cwiczenia relaksajcyjne.
      Pozdrawiam
      --------------------------
      Kasia
      GG: 64654675
      453
      • Gość: obserwer Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 25.05.05, 11:44
        po prostu NIE NADAJESZ sie do prowadzenia pojazdu !!! Musisz to zrozumiec!
        Większość nadających się po 15 godz nauki ma u mnie juz tak opanowaną jazdę i
        wszystkie myki na mieście plus placyk,ze normalnie jest juz nudno.Wymyślam im
        jazdy slalomem przodem , tyłem , zwiedzamy okoliczne ciekawostki przyrodnicze ,
        historyczne.Ale jedna na 10 kursantow powinna sobie darowac tą mękę i widocznie
        Ty do nich nalezysz.Nie każdy MUSI mieć prawo jazdy.Raz mozna mieć pecha , no ,
        dwa, ale jak ktos trzy razy potrafi nie zdac to jest albo totalnie
        niedouczony , albo zupelnie sie nie nadaje.
        • Gość: An Re: do obserwera. IP: 195.8.101.* 25.05.05, 12:06
          zapomniałeś tylko dodać jaką zdawalność mają twoi uczniowie ...
        • Gość: kleo Re: do Obserwera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:22
          Nie zgadzam sie z Twoja opinia !! To, ze ktos nie moze zdac glupiego egzaminu
          na prawo jazdy nie swiadczy wcale o tym, ze nie potrafi jezdzic ! Chyba, ze
          ktos jest takim kolkiem, ktorego nic nie rusza... nawet swiadomosc, ze zdaje
          egzamin... A moze to Ty nie potrafisz co 10 kursanta nauczyc ?? nie wiem czy
          slyszales, ze nie wszystkich jedna miarka sie mierzy i nie wszystkich jedna
          metoda sie uczy :-)
        • tszche Re: Prawo jazdy. 7 raz. 25.05.05, 12:30
          Prawda jest niestety taka, że większosć niezdanych egzaminów praktycznych w
          Warszawie to wina złego nauczania w ośrodkach szkoleniowych. Dotyczy to
          zwłaszcza "koperty" i zachowania na rondzie
          • tszche Re: Prawo jazdy. 7 raz. 25.05.05, 12:35
            Żeby usprawiedliwić trochę instruktorów wspomnę jeszcze o drugiej grupie
            przypadków "oblania" praktyki. Tworzą ją osoby w pewien sposób nadpobudliwe,
            które zjada w trakcie egzaminu stres, a po nim mają pretensje do wszystkich
            tylko nie do siebie. Praktycznie codziennie można zobaczyć na Odlewniczej czy
            Powstańców osby urządzające sceny po niezdanym egzaminie w obecności innych, a
            zwłaszcza zestresowanych osób jeszcze czekających na egzamin. Najczęściej tą
            sytuację dodatkowo podgrzewają rodzice...
            • Gość: kleo Re: Prawo jazdy. 7 raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:41
              Nie uwazam, zebym byla osoba nadpobudliwa.. raczej zaliczam sie do osob
              opanowanych, spokojnych.. a stres na egzaminie mialam DUZY.. duzo wiekszy niz w
              trakcie obrony na mgr :-) I zawsze mnie to zastanawialo czemu tak bylo,
              poniewaz to byl TYLKO egzamin na prawo jazdy...
          • Gość: kleo Re: do tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:35
            Czesc, jak sie masz ? :-)
            • tszche Re: do tsche 25.05.05, 12:37
              Zaraz jadę posłuchać kolejnej, codziennej porcji narzekań ;-)
              • Gość: kleo Re: do tsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:44
                milego dnia i pracki zycze... :-)
            • Gość: An Re: do tsche IP: 195.8.101.* 25.05.05, 12:40
              proszę, powiedz mi czy już wysłali papiery z dn. 19.05.br., bo w moim wydziale
              komunikacji jeszcze nie mają ...
              I nie obrażaj się na mnie ...
              • tszche Re: do tsche 25.05.05, 12:46
                Z 19V maja wysłane były dopiero w poniedziałek. Z tego co słyszałem ostatnio to
                znowu okres oczekiwania wydłużył się z 10 do 14 dni. Tak więc przed dniem
                dziecka nie masz co mażyć o prawku :-(
                To taka kara za niepochwalenie się ;-)

Pozdrawiam

Sc"Che"Pan

• Gość: An Re: do tsche IP: 195.8.101.* 25.05.05, 12:51
                  dzięki ci !
                  tak przypuszczałam, że w poniedziałek ale mimo wszystko mam dużą szansę jeszcze
                  przed dniem dziecka ...
                  Ps. ale jesteś pamiętliwy
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka