Dodaj do ulubionych

OSK - Kraków....PILNE!!!

IP: *.waxpol.net 06.05.05, 11:18
Dzisiaj mam ostatni termin zapisania sie na prawko!!! Obiecałam niestety :).
Ktos moze polecic jakas dobra szkole, uczciwych i rzetelnych instruktorów.
Bardzo mi zależy, z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • not4everybody Re: OSK - Kraków....PILNE!!! 06.05.05, 12:09
      Witam, jak na razie polecam OSK "Rolminex" zapisalam sie 2 tyg. temu, jestem
      po teorii, wczoraj mialam pierwsza jazde.Wybralam ten osrodek, bo zdawalo tam
      kilka osob znajomych.Mysle,ze moge go polecic, jesli masz jakies pytania to
      pytaj, nie wiem co moze Cie interesowac.Pozdrawiam
      • Gość: kasica_ Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.waxpol.net 06.05.05, 12:28
        szukam czegos ciagle na necie. dzieki serdeczne poczytam wiecej na stronie :).
        • Gość: ola Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.crowley.pl 08.05.05, 22:23
          polecam pana Mariana z Autosteru z Grzegórzeckiej 17. Telefon 602 67 40 60.
          Solidnie,nie ma problemu z rozpoczynaniem jazdy, zawsze szedł mi na rękę.
          Zdałam za drugim razem.
    • Gość: Anka Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.net.autocom.pl 07.05.05, 12:16
      Ja polecam ośrodek Orzeł naprawdę super szkoła ,profecjonalne wykłady i fajni
      instruktorzy ja kocze tutaj juz kurs i bardzo sobie chwalę.Polecam.
      • Gość: better Orzeł!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:35
        Potwierdzam, chodzilam tam rok temu, zdalam za pierwszym razem, instruktorzy
        swietni, nie znam nikogo kto bylby z tego osrodka niezadowolony!
        Przeszukaj to forum, bylo juz bardzo duzo podobnych watkow, zawsze orzel jest
        zachwalany ;)

I nie, nie pracuje dla nich :P Po prostu duzo im zawdzieczam :D
        • Gość: That Re: Orzeł!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:16
          I ja również polecam OSK Orzeł- atmosfera naprawdę przyjemna, na wykładach małe grupy (ok 4 osób). Jazdy jak najbardziej dostosowane do tras egzaminacyjnych.
          NAPRAWDĘ POLECAM !
          • Gość: kriss_dev Re: Orzeł!! :D IP: *.azory.net.pl 30.05.05, 21:47
            a ja nie polecam :(. wyklady- dno. czytanie prezentacji z komputera. praktyka-
            no coz jezdzilem z piecioma instruktorami. pan michal, krzysztof i jeszcze jeden
            swietni. a pani agnieszka- kiespko niestety. moze dla kobiet to tak, ale nie dla
            faceta. ogolnie srednio, ale i tak lepiej niz "sprint"- chyba gorzej byc nie moze.
    • Gość: Jaaaa Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.pl / 62.233.214.* 07.05.05, 22:00
      Polecę Ci super instrukrtora (zdałam za pierwszym razem)Jak chcesz napisz na
      omneo@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka