Gość: kasica_ IP: *.waxpol.net 06.05.05, 11:18 Dzisiaj mam ostatni termin zapisania sie na prawko!!! Obiecałam niestety :). Ktos moze polecic jakas dobra szkole, uczciwych i rzetelnych instruktorów. Bardzo mi zależy, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
not4everybody Re: OSK - Kraków....PILNE!!! 06.05.05, 12:09 Witam, jak na razie polecam OSK "Rolminex" zapisalam sie 2 tyg. temu, jestem po teorii, wczoraj mialam pierwsza jazde.Wybralam ten osrodek, bo zdawalo tam kilka osob znajomych.Mysle,ze moge go polecic, jesli masz jakies pytania to pytaj, nie wiem co moze Cie interesowac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica_ Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.waxpol.net 06.05.05, 12:28 szukam czegos ciagle na necie. dzieki serdeczne poczytam wiecej na stronie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.crowley.pl 08.05.05, 22:23 polecam pana Mariana z Autosteru z Grzegórzeckiej 17. Telefon 602 67 40 60. Solidnie,nie ma problemu z rozpoczynaniem jazdy, zawsze szedł mi na rękę. Zdałam za drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.net.autocom.pl 07.05.05, 12:16 Ja polecam ośrodek Orzeł naprawdę super szkoła ,profecjonalne wykłady i fajni instruktorzy ja kocze tutaj juz kurs i bardzo sobie chwalę.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: better Orzeł!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:35 Potwierdzam, chodzilam tam rok temu, zdalam za pierwszym razem, instruktorzy swietni, nie znam nikogo kto bylby z tego osrodka niezadowolony! Przeszukaj to forum, bylo juz bardzo duzo podobnych watkow, zawsze orzel jest zachwalany ;) I nie, nie pracuje dla nich :P Po prostu duzo im zawdzieczam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: That Re: Orzeł!! :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 14:16 I ja również polecam OSK Orzeł- atmosfera naprawdę przyjemna, na wykładach małe grupy (ok 4 osób). Jazdy jak najbardziej dostosowane do tras egzaminacyjnych. NAPRAWDĘ POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss_dev Re: Orzeł!! :D IP: *.azory.net.pl 30.05.05, 21:47 a ja nie polecam :(. wyklady- dno. czytanie prezentacji z komputera. praktyka- no coz jezdzilem z piecioma instruktorami. pan michal, krzysztof i jeszcze jeden swietni. a pani agnieszka- kiespko niestety. moze dla kobiet to tak, ale nie dla faceta. ogolnie srednio, ale i tak lepiej niz "sprint"- chyba gorzej byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaa Re: OSK - Kraków....PILNE!!! IP: *.pl / 62.233.214.* 07.05.05, 22:00 Polecę Ci super instrukrtora (zdałam za pierwszym razem)Jak chcesz napisz na omneo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś