Dodaj do ulubionych

dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D

IP: *.miechow.com / *.miechow.com 19.09.05, 15:46
ale sie ciesze :) od egzaminatora uslyszalem tylko ze za wolno jezdzilem ;)
ale pikus po co mam szybko na egzaminie:]]]]]] wiecej sie nic nie
odzywal:)))) ZYCZE WSZYSTKIM TAKIEGO SAMEGO POWODZENIA !!
Pozdro!!:D
Obserwuj wątek
    • Gość: dada Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 15:51
      GRATULACJE:)))
    • Gość: Milena Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:38
      Czym się różni WORD od MORD-u.
      WORD= Wojewudzki Ośrodek ...
      a MORD= ??
      • Gość: dada Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:49
        Może Miejski? Ale brzmi MORDerczo:...
        • Gość: miki Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:54
          hejka. gratulscje!! ja mam egzamin za 2 tyg w Krakowie i juz się boję co to
          będzie :( a mógłbyś opisać swoją trasę egzaminacyjną??
          • Gość: grzesko MORD - Malopolski Osrodek..... IP: *.miechow.com / *.miechow.com 19.09.05, 17:57
            a trasa?? koszykarska w prawo, pozniej w strone placu centralnego - dookola,
            kolo m1 i do osrodka :) (dokladnie jakie to byly ulice nie pamietam bo nie
            jestem z krakowa) ale byl taki podjazd pod gorke w lewo na agrafke i na agrafce
            w prawo do placu centralnego a pozniej na 2 rondach w lewo :) zycze Ci
            powodzenia :D
            • Gość: kajtek Re: MORD - Malopolski Osrodek..... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:55
              o ile dobrze kojarzę to robiłeś kurs w "Orle", jeżeli tak to z którym
              instruktorem jeżdziłeś?
              • Gość: grzesko Re: MORD - Malopolski Osrodek..... IP: *.tl.krakow.pl 21.09.05, 12:23
                no dobrze pamietasz ;) to Ty mi chyba poleciles ten osrodek?? dzieki:D mialem z
                p. Edwardem Schierle na pucie a pozniej 3 h dodatkowych z p. Agnieszka na aveo
                Pozdrawiam ;)
                • Gość: kajtek Re: MORD - Malopolski Osrodek..... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:31
                  tak, to ja, widocznie wszyscy instruktorzy tam świetnie uczą - ja jeżdziłem z
                  panem Kubackim
                  • Gość: grzesko Re: MORD - Malopolski Osrodek..... IP: *.miechow.com / *.miechow.com 21.09.05, 15:42
                    widocznie tak:] nawet ostatnio slyszalem ich reklame w radio :D gwarantowana
                    jakosc:]:]:];]
      • Gość: justine Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:25
        mord = małopolski ośrodek ruchu drogowego:) gratulacje:) ja też zdałam egzamin
        (tyle że w piątek 16 w godzinach popołudniowego szczytu, i to za 1 razem!!:D )
        i wiem że jest to nie lada wyczyn;) pozdrowienia
        • Gość: miki Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:45
          nie lada wyczyn, hmm nie za bardzo to pocieszające :(
          u mnie jest tak że placyk idzie nie źle, łuk co prawda raz wyjdzie a raz nie
          ale reszta manewrów spoko za to srrasznie boję się miasta i tego że się
          zestresuje a wtedy zepsuję wszystko :( no a przy kolejnym egzaminie pewnie
          stres jest jeszcze większy:(
    • chani-nr1 GRATULACJE! 20.09.05, 19:43
      GRATULUJĘ!!! ŻYCZE jednocześnie szerokich dróg i miejsc parkingowych;) i...
      ZAWSZE ZIELONYCH ŚWIATEŁ!
    • spin_spin_sugar Re: dzis zdalem w MORD KRAKÓW :D 21.09.05, 18:11
      grataulacje także i ode mnie:)
      szerokiej drogi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka