Dodaj do ulubionych

OSK Orzeł w Krakowie

11.01.06, 20:12
Czesc,
slyszlam wiele dobrego o tej szkole.Polecano mi instruktorkę-Panią Agnieszkę.
Czy ktoś z was może z nią jeździ/ł? Chciałabym znać opinie. A może ktoś mógłby
mi podać jakiś nr. kontaktowy do tej Pani instruktor,żeby umówić się na jazdy.

dzieki i pozdrawiam
M
Obserwuj wątek
    • Gość: pinezka Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: 213.134.184.* 11.01.06, 20:17
      orzeł - fajna szkoła, bezstresowa, fajni instruktorzy, ale o pani A akurat
      słyszałam niezbyt dobre opinie (krzyczy, nerwowa). moge polecić ci kilku innych
      instruktorów z tej szkoły. na jazdy umawiasz się przez szkołę, nie osobiście, z
      tego co wiem:)
      • milka_222 Re: OSK Orzeł w Krakowie 11.01.06, 20:21
        Ok, to poleć mi pinezko kogoś fajnego, kto dobrze i dużo tłumaczy a nie krzyczy:))

dzięki
        • Gość: pinezka Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: 213.134.184.* 11.01.06, 20:30
          Dużo dobrego mówi się o panu Guziku:)
    • Gość: Annie Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.ramtel.pl 11.01.06, 20:28
      Ja też mam dobrą opinię, nie tak dawno skończyłam kurs,właśnie dziś odebrałam
      prawko.Instruktor zależy do której ich szkoły trafisz czy na Dzielskiego czy na
      Beskidzkiej.Ja chodziłam na Beskidzką.Miałam suuuuuuuuuper instruktora.A na
      jazdy możą się tylko przez szkołę umawaić.Nie ma możlwości inaczej.Pozdrawiam
      • milka_222 Re: OSK Orzeł w Krakowie 11.01.06, 20:45
        Szkoda, że trzeba umawiać się przez szkołę:(((
        bo ja chciałam po prostu umówić się na pare dodatkowych jazd. jestem już po
        kursie. Myślałam, że da się bespośrednio zadzwonić do instruktora i zapytać o
        takie jazdy.

m
        • Gość: pinezka Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: 213.134.184.* 11.01.06, 20:52
          Tez bym tak chciała... ale oni przecież biorą L'ki od szkoły, więc nie mogą
          dorabiac prywatnie... ale może popytaj o instruktorów nie zrzeszonych w
          szkołach, może tacy też są? sama myslę o kilku godzinach bezpośrednio przed
          egzaminem.
        • Gość: Annie Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.ramtel.pl 11.01.06, 22:05
          Możesz się oczywiście umówić na kilka jazd tylko że to wszystko się odbędzie
          oficjalnie.Bo tak jak pisała pinezka samochody są szkoły i instruktorzy nie
          pracują na nich dodatkowo prywatnie.Pozdrawiam
    • Gość: Ina Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 12.01.06, 01:01
      Godzina zegarowa w tym OSK nie 60 minut jazdy. Instruktorzy zaczynają jazdy 5 -
      10 minut po czasie, a kończą 10 minut przed czasem.
      • Gość: Annie Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.ramtel.pl 12.01.06, 09:08
        Na prawdę miałaś tak?? Czy tylko od kogoś słyszałaś??Bo ja nie moge na prawde
        złego złowa powiedzieć.Takie numery się nie zdarzały.Może miałam farta i
        trafilam na instruktora, któremu zależy.Jestem zdziwiona, aż zapytam koleżanek
        czy tak miały.Pozdrowienia.
    • Gość: Janko Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:33
      Hej.Pozdrawiam serdecznie wszystkich Orłów:)Ja też tam się szkoliłem i nie mogę
      powiedzieć o tej szkole nic złego. ja też miałem jady punktualnie, żadnych
      załatwiań swoich spraw przez instruktorów na mieście (o czym słyszałem ,że się
      zdarza w innych ośrodkach) Wymagający instruktorzy ale to chyba dobrze, bo
      zdałem bez problemu i teraz już sam śmigam po mieście. ..a tak przy okazji
      kolega jeżdził z P.Agnieszką i bardzo sobie chwalił z nia jazdy. Pozdrawiam i
      polecam Orła :)
      • Gość: pinezka Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: 213.134.184.* 16.01.06, 18:17
        Mnie tez zdarzyło się, że instruktor załatwiał swoje sprawy na mieście (raz,
        wyskoczył na ok 5 min), a jazdy ZAWSZE kończą się wcześniej (bo jeszcze
        podpisywanie karty, bo instruktor musi siusiu i fajkę przed kolejną jazdą...)
        to samo tyczy się startu - zanim wypali tę fajke, to mija 5 minut i zaczynam
        nie o 16, tylko 16:05, nie 14, tylko 14:05 itd...
        Wszystko w Orle.
        \pinezka
        • Gość: Seba Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.citynet.pl 17.01.06, 10:23
          Ja kończę właśnie kurs w Orle i nigdy nie zdarzyło mi się żebym zaczął później
          lub skończył wcześniej (chyba że sam sie na jazdy spóźniłem) ale trudno żebym
          wtedy miał pretensje do instruktora .Pozdro dla wszystkich . Polecam tę szkołę
          bo jest naprawdę spoko
          • Gość: jj Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:05
            ja tak samo, a zdałem za pierwszym razem
            • Gość: Annie Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.ramtel.pl 17.01.06, 17:48
              A czy Ci zadowoleni mogą dopisać która to konkretnie szkoła, Dzielskiego czy
              Beskidzka??Bo może w tym różnica.Ja akurat z tej na Beskidzkiej i nie moge na
              prawdę sie doczepić.Prawda taka że chwilke trwa wypełnienie karty ale na
              początku czekałam a później tylko licznik podawałam i w drogę, a instruktor
              sobie kończył pisac jak ja już jechałam.Pozdrowionka dla Orłów ;-)
        • Gość: white slut Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: *.proszowice.pl / 213.77.2.* 18.01.06, 21:13
          pinezka czy z Tobą jest wszystko ok? :) mam wrażenie, że powinnaś się oddać na
          obserwację. zastanów się co piszesz!! "podpisywanie karty i siusiu" więc może
          instruktor powinien zostawać po pracy, żeby Tobie podpisać kartę - najlepiej w
          swoim wolnym czasie! na siusiu też nie musi przecież chodzić :) kto by tam
          sikał! przecież 8 godzin każdy wytrzyma. najwyżej się zleje obok Ciebie w 119 z
          Twoich 120 minut. z tego co wiem jest cos takiego jak instruktaż wstępny i
          końcowy. każdy z nich może trwać do 15 min. więc ciesz się, że instruktor nie
          pieprzy, jak ma do tego prawo przez 30 min z 2 godzin jak to ma miejsce w
          innych ośrodkach. co do fajki i zaczynania o 14.05 zamiast o 14.00 wsiądź sobie
          lepiej do samochodu i porządnie się ustaw. porządna regulacja kierownicy,
          fotela, lusterek i ustawienie zagłówka przyda Ci się na pewno w życiu i na
          egzaminie i nie zmarnujesz cennych 5 min :) pzdr karolina (b.zadowolona :))
          • Gość: coffe-time Re: OSK Orzeł w Krakowie IP: 213.134.184.* 19.01.06, 11:54
            No ale tutaj na forum duzo było wątków o instruktorach robiących pełne 60 minut
            zamiast 45, byli polecani między innymi z tego powodu. nie chodzi o to, co jest
            w przepisach, tylko ile można zyskac ucząc się u innych te 15 minut dłużej.
            jakby nie było, 4 jazdy skrócone o siusiu czy papieroska dają jedną
            doszkalającą za 40 zeta. ja mam pełne 60 i jestem zadowolony ze dostaje to za
            co place.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka