Dodaj do ulubionych

OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego instru

IP: *.e-wro.net.pl 12.01.06, 16:41
Interesuje mnie głownie ten ośrodek, ponieważ ma bliską lokalizację do Worda,
i wysoką zdawalność. Chciałabym dokupic kilka godzinek przed egzaminem.
proszę polecić mi jakigos dobrego instruktora.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:58
      znam dobrego instruktora,ale on już nie pracuje dla Kursanta.dzięki niemu
      zdałam za pierwszym razem.mije przyjaciółki również.ma na imię Tomek.gdzieś mam
      jego numer,jeśli potrzebujesz,to poszukam.
    • agatajulia82 Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i 19.01.06, 14:02
      Ja polecam OSK MOTYLEK, są na Bujwida (www.motylek.pl), ale maja świetnych
      instruktorów!!!
      Polecam Piotra Kozaka (punto), lub Bogdana Sroke (panda). Ten drugi uczył
      mnie... i nauczył, co jest najlepszym dowodem na jego skuteczność, bo ja i
      prowadzenie auta to niebo a ziemia!!!!
      Inne osoby też są z niego zadowolone!!!!
      • Gość: Mycha Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i IP: 82.177.102.* 19.01.06, 20:15
        a je gorąco polecam OSK TEST z ul.Lelewela, bardzo przyjemni instruktorzy,
        profesjonalnie podchodzą do sprawy,polecił mi ten osrodek kolega, zdał za
        pierwszym razem.
        teraz egzamin pzrede mna, ale jakos sie nie boję, wszytsko mi dobrze idzie,
        wierze , że zdam.naparwde warto zapisac sie tam na kurs.
      • Gość: dagulla Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.13, 17:08
        Hej a masz może numer do Pana Sroki? Chciałam się z nim umówić na parę jazd w ramach powtórki.
    • ankwal Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i 10.12.14, 16:50
      Polecam instruktora Bartłomieja Majewskiego. Dzięki niemu, dziś zdałem egzamin praktyczny na kategorię B, za drugim podejściem. Bardzo polecam tego pana instruktora, który w moim mniemaniu, świetnie przygotował mnie do wszystkich egzaminów na prawo jazdy Pozdrawiam Ireneusz K.
    • markiewiczkszystof Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i 07.01.15, 13:54
      Serdeczne polecam pana Rysia Nowaka i Darka Świderskiego dzięki którym prawo jazdy na autobus zdałem za pierwszym podejściem. Instruktorzy są naprawdę rewelacyjni! Dzięki nim każdy poczuje się pewnie za kierownicą. Jazda z nimi to sama przyjemność. A sama szkoła Jazdy Kursant to najlepsza szkoła na Dolnym Śląsku! Rzetelnie przygotują do egzaminu zarówno na prawo jazdy jak i na kwalifikację zawodową. Polecam wszystkim z całego serca.
    • ankwal Polecam p. Krzysztofa Wiewióra 07.02.15, 13:36
      Polecam - p. Krzysztofa Wiewiór. Dzięki jego staraniom, wkładowi, dobrej współpracy i szczerości do bólu udało mi się przejść przez wszystkie egzaminy (poczynając od wewnętrznych do WORDowych) bez najmniejszych problemów. Jego sposób przekazywania wiedzy oraz fakt, że faktycznie zależy Mu na losach swoich kursantów spowodował, że robienie prawa jazdy było dla mnie naprawdę pozytywnym doświadczeniem- bez zbędnych niesansek i nieporozumień. Gorąco polecam p. Krzysztofa Wiewióra i gwarantuję 100% zadowolenia:)
      • markiewiczkszystof Re: Polecam p. Krzysztofa Wiewióra 04.03.15, 09:25
        Bardzo serdecznie polecam jeszcze instruktora Roberta Staszkiewicza, mój kumpel z nim miał poniżej jego opinia: jest wymagający, ale jednocześnie cierpliwy i zaangażowany w naukę. Idąc na egzamin czułam się pewnie, a w trakcie jazdy nie miałam wątpliwości jak powinnam się zachować. Robert jest osobą z pasją, ma indywidualne podejście do każdego z kursantów, a jazdy przygotowane są profesjonalnie i do tego skutecznie. Co jest równie ważne, każda godzina spędzona w samochodzie była dla mnie przyjemnością. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam w tak dobre ręce ;)
        • malypiszon1 Re: Polecam p. Krzysztofa Wiewióra 17.05.15, 14:17
          Jeździłem z panią Ewą Samuels - potrafiła zmobilizować mnie do zaznajomienia się z kodeksem ruchu drogowego ( wkurzające jest kiedy babeczka cię pyta "czy tak mówią przepisy?" a ty nawet nie kumasz o co chodzi - tak tak pierwsze jazdy ze mną były ciężkie - oczywiście dla pani Ewy :)). Potem pani Ewa Samuels formowała mnie- kierowcę - jak artysta rzeźbi w glinie. Powoli; czasami musiała zburzyć przyjemny nastrój w aucie - abym się obudził:); czasami porównywała moje zachowanie w aucie do sytuacji życiowych - to dawało mi kopa abym np. rozglądał się, zatrzymywał przed stopem całkowicie:), abym patrzył krok dalej. Zapisując się na kurs myślałem, że to będą kolejne nudne godziny. Dzięki panie Ewie Samuels zrozumiałem, że bycie dobrym kierowcą to myślenie połączone z patrzeniem i przewidywaniem. Kilka godzin dodatkowych minęło błyskawicznie i teraz brakuje mi tych spotkań. Jeżdżę samodzielnie, czuję się bezpiecznym kierowcą i bardzo dziękuję pani Ewie Samuels za wkład pracy, pozytywne emocje mobilizujące mnie leniucha do nauki oraz za wszystko czego się nauczyłem. POLECAM i DZIĘKUJĘ
    • chriss571 Re: OSK- Kursant Wrocław,prosze polecić dobrego i 24.04.17, 16:51
      Krzysztof wiewiór stanowczo nie polecam,zapracowany człowiek brakuje mu urlopu.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka