IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:44
planuję zapisać się na kurs nauki jazdy organizowany przez OSK Egida
www.egida.polbox.pl/
proszę o opinie o tej szkole, jak również porady dotyczące dobrych
instruktorów z tej szkoły
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: OSK EGIDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.06, 15:16
      Tam nie ma dobrych instruktorów. Wiem,bo byłam w Egidzie na kursie. Odradzam.
      • Gość: Ewa Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:56
        A ja mam inne zdanie.To jest bardzo dobra szkola.Jak sie nie umie jezdzic to nie
        dziwne ze takie masz zdanie.
    • Gość: agida Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 02.04.06, 18:29
      Jeżeli chcesz się zapisać, czy chcesz się zareklamowac?
      • Gość: io Re: OSK EGIDA IP: *.aster.pl 02.04.06, 19:45
        chcę się zapisać, a nie reklamować!!!
        z opinii, które przeczytałem wiem, że IMOLA odpada a najbiżej mam do Egidy więc stąd moje pytanie
        • Gość: agi Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:14
          Polecam Egide a szczegolnie instruktora Lukasza jest po prostu swietny dzieki
          niemu zdalam za pierwszym razem.Wszystko dokladnie tlumaczy.
    • czoobek Re: OSK EGIDA 02.04.06, 19:34
      Nie wiem ale mnie jakos skutecznie zniecheca do klikniecia w oferte ich strona www.
      • mrowka85 Re: OSK EGIDA 02.04.06, 20:18
        bralam tam jazdy doszklajace, i moje wrazenia sa takie: samochod prawie sie
        rozwalam, a moj instruktor byl zupelnie nieprzytomny i zawsze jezdzilismy w to
        samo miejsce. nieszczegolnie mi sie podobalo ;|
    • rybcia.rybcia Re: OSK EGIDA 04.04.06, 16:50
      A ja mam dobrego instruktora z Egidy, Andrzej jesli chcesz szczegolow naspisz na
      priva
      • Gość: lilka Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 04.04.06, 19:31
        Ja także nie polecam. Miałam tam zajęcia doszkalające i tak się wkurzyłam na
        instruktora, że wysiadłam w trakcie zajęć i podziękowałam za kpiny, nie zajęcia
        (to było na placu). Na mieście zresztą też instruktor mącił mi w głowie;
        potrafił sprawić, że pogubiłam się na rondzie, które nie raz "przerabiałam" i
        innej szkole.
        • Gość: io Re: OSK EGIDA IP: *.aster.pl 09.04.06, 20:09
          w takim razie, którą szkołę jazdy na Bemowie możecie polecić????
          HELP!!!
    • Gość: michal Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 13.04.06, 21:54
      a ja i moi znajomi robilismy kurs w Egidzie i bylo swietnie instruktorzy sa swietni zlego slowa nie mozna powiedziec. Ja zdalem za 1 razem. Też polecam Andzeja i Łukasza choc z Łukaszem tylko 2 godziny jezdzilem w zastepstwie.
      Ja tam Egide bede polecał :)
      • ulkad Re: OSK EGIDA 14.04.06, 12:18
        Czy Andrzej to Andrzej S.? Mlody, jezdzi na motorze?
        Jesli tak, to tez z nim jezdzilam, zdalam za drugim podejsciem. Cierpliwy,
        spokojny i jak wdac skuteczny.

• rybcia.rybcia Re: OSK EGIDA 14.04.06, 13:22
      Tak doklandie to ten sam Andrzej:-)Tez zdalam za drugim podejsice a za pierwszym
      to tylko z wlasnej glupoty nie zdalam bo na luku pojechalam za blisko lewej
      strony i nawet tego nie zauwazylam. Andrzej RULES
    • Gość: AGI Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:07
      Polecam ta szkole sa swietni instruktorzy zwlaszcza p.Andrzej i Lukasz.Swietnie
      ucza.Zdalam za pierwszym razem.
    • Gość: Gosiak Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:55
      Egida to dobry wzbor.Swietni instruktorzy to p.Andrzej i Lukasz.Polecam!!!!!!!
      • Gość: Tomek Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:37
        Cały czas jedna osoba pod różnymi nickami zachwala tą szkółkę na to samo kopyto.
        Jak widzę,że ktoś napiszę swoją negatywną opinię to od razu atak.Wiem,że prawdą
        jest nędza szkolenia u nich bo byłem tam na kursie,który po wykupieniu
        nachalnie wymuszonych jazd kosztował mnie 1800 zł.
        Bojkotujmy ich za ten spam i prymitywną REKLAMĘ.Najlepszą reklamą jest poziom
        szkolenia panowie z pseudo szkółki EGIDA !
        • Gość: *** Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 23:11
          Jak musiales wykupic dodatkowe jazdy, to nie dziwne ze kosztowlo cie to
          1800.Widac jaki z ciebie jest glab ze nie zmiesciles sie w cenie kursu.Po co sie
          wogole przyznajesz.
          • pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 00:02
            Gość portalu: *** napisał(a):

> Po co sie wogole przyznajesz.

Powiedzial co wiedzial. Mistrz kierownicy:)
            Wlasnie to bardzo dobrze ze kotos chce sie dokladnie przygotwoac.
          • Gość: Magda Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.aster.pl 20.05.06, 12:17
            To muszę tu wszystkich oświecić,że ta szkółka tak słabo uczy dlatego, aby potem
            zmusić do wykupywania jazd i nie ma tu znaczenia głąb uczeń czy nie głąb.Jak
            instruktor jest słaby to nie pomogą najlepsze zdolności ucznia.
            Oprócz tego mi w tej szkole nie chcieli wydać zaświadczenia o ukończeniu kursu
            bez wykupienia dodatkowych jazd mimo,że instruktor mi po cichu powiedział,że
            dobrze jeżdżę ale szef wydaje takie zalecenia i on nic nie może zrobić.Chodzi
            widać o niską cenę za kurs na którą się skusiłam a koniec wyszedł mnie
            ok.1900zł.Więc szefowi rachunek wyrównał się z nawiązką. Odradzam.
          • pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 13:45
            Gość portalu: *** napisał(a):

O! jeszcze raz ta sama domena: "c.strato-dslnet.de"

> Jak musiales wykupic dodatkowe jazdy, to nie dziwne ze kosztowlo cie to
            > 1800.Widac jaki z ciebie jest glab ze nie zmiesciles sie w cenie kursu.Po co
            sie wogole przyznajesz.

I wyjatkowa K U L T U R A osobista:(
        • sweet_nice Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 10:36
          wiesz bo niektorzy nie wiedza ze mozna sprawdzac po IP czy inymi tego typu
          rzeczami, on mysli tylko o zachwalaniu...
          Pozdrawiam!
          • pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 13:43
            sweet_nice napisała:

> wiesz bo niektorzy nie wiedza ze mozna sprawdzac po IP czy inymi tego typu
            > rzeczami, on mysli tylko o zachwalaniu...

mnie ciekawi dlaczego osoby ktore zachwalaja nie maja odwagi podpisac sie z
            imienia i nazwiska oraz podac kontakt do siebie (e-mail)

Cieakwi mnie tez ze z domeny "c.strato-dslnet.de" raz zachwala Ewa a raz
            Agi ???
    • Gość: opo Re: OSK EGIDA IP: *.aster.pl 24.09.06, 23:14
      proszę o rzeczowe opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka