Gość: io IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 11:44 planuję zapisać się na kurs nauki jazdy organizowany przez OSK Egida www.egida.polbox.pl/ proszę o opinie o tej szkole, jak również porady dotyczące dobrych instruktorów z tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: OSK EGIDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.06, 15:16 Tam nie ma dobrych instruktorów. Wiem,bo byłam w Egidzie na kursie. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:56 A ja mam inne zdanie.To jest bardzo dobra szkola.Jak sie nie umie jezdzic to nie dziwne ze takie masz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agida Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 02.04.06, 18:29 Jeżeli chcesz się zapisać, czy chcesz się zareklamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: OSK EGIDA IP: *.aster.pl 02.04.06, 19:45 chcę się zapisać, a nie reklamować!!! z opinii, które przeczytałem wiem, że IMOLA odpada a najbiżej mam do Egidy więc stąd moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:14 Polecam Egide a szczegolnie instruktora Lukasza jest po prostu swietny dzieki niemu zdalam za pierwszym razem.Wszystko dokladnie tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czoobek Re: OSK EGIDA 02.04.06, 19:34 Nie wiem ale mnie jakos skutecznie zniecheca do klikniecia w oferte ich strona www. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka85 Re: OSK EGIDA 02.04.06, 20:18 bralam tam jazdy doszklajace, i moje wrazenia sa takie: samochod prawie sie rozwalam, a moj instruktor byl zupelnie nieprzytomny i zawsze jezdzilismy w to samo miejsce. nieszczegolnie mi sie podobalo ;| Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: OSK EGIDA 04.04.06, 16:50 A ja mam dobrego instruktora z Egidy, Andrzej jesli chcesz szczegolow naspisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 04.04.06, 19:31 Ja także nie polecam. Miałam tam zajęcia doszkalające i tak się wkurzyłam na instruktora, że wysiadłam w trakcie zajęć i podziękowałam za kpiny, nie zajęcia (to było na placu). Na mieście zresztą też instruktor mącił mi w głowie; potrafił sprawić, że pogubiłam się na rondzie, które nie raz "przerabiałam" i innej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: OSK EGIDA IP: *.aster.pl 09.04.06, 20:09 w takim razie, którą szkołę jazdy na Bemowie możecie polecić???? HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: OSK EGIDA IP: *.chello.pl 13.04.06, 21:54 a ja i moi znajomi robilismy kurs w Egidzie i bylo swietnie instruktorzy sa swietni zlego slowa nie mozna powiedziec. Ja zdalem za 1 razem. Też polecam Andzeja i Łukasza choc z Łukaszem tylko 2 godziny jezdzilem w zastepstwie. Ja tam Egide bede polecał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulkad Re: OSK EGIDA 14.04.06, 12:18 Czy Andrzej to Andrzej S.? Mlody, jezdzi na motorze? Jesli tak, to tez z nim jezdzilam, zdalam za drugim podejsciem. Cierpliwy, spokojny i jak wdac skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: OSK EGIDA 14.04.06, 13:22 Tak doklandie to ten sam Andrzej:-)Tez zdalam za drugim podejsice a za pierwszym to tylko z wlasnej glupoty nie zdalam bo na luku pojechalam za blisko lewej strony i nawet tego nie zauwazylam. Andrzej RULES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGI Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:07 Polecam ta szkole sa swietni instruktorzy zwlaszcza p.Andrzej i Lukasz.Swietnie ucza.Zdalam za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: OSK EGIDA IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 15:55 Egida to dobry wzbor.Swietni instruktorzy to p.Andrzej i Lukasz.Polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:37 Cały czas jedna osoba pod różnymi nickami zachwala tą szkółkę na to samo kopyto. Jak widzę,że ktoś napiszę swoją negatywną opinię to od razu atak.Wiem,że prawdą jest nędza szkolenia u nich bo byłem tam na kursie,który po wykupieniu nachalnie wymuszonych jazd kosztował mnie 1800 zł. Bojkotujmy ich za ten spam i prymitywną REKLAMĘ.Najlepszą reklamą jest poziom szkolenia panowie z pseudo szkółki EGIDA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.c.strato-dslnet.de 19.05.06, 23:11 Jak musiales wykupic dodatkowe jazdy, to nie dziwne ze kosztowlo cie to 1800.Widac jaki z ciebie jest glab ze nie zmiesciles sie w cenie kursu.Po co sie wogole przyznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 00:02 Gość portalu: *** napisał(a): > Po co sie wogole przyznajesz. Powiedzial co wiedzial. Mistrz kierownicy:) Wlasnie to bardzo dobrze ze kotos chce sie dokladnie przygotwoac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ IP: *.aster.pl 20.05.06, 12:17 To muszę tu wszystkich oświecić,że ta szkółka tak słabo uczy dlatego, aby potem zmusić do wykupywania jazd i nie ma tu znaczenia głąb uczeń czy nie głąb.Jak instruktor jest słaby to nie pomogą najlepsze zdolności ucznia. Oprócz tego mi w tej szkole nie chcieli wydać zaświadczenia o ukończeniu kursu bez wykupienia dodatkowych jazd mimo,że instruktor mi po cichu powiedział,że dobrze jeżdżę ale szef wydaje takie zalecenia i on nic nie może zrobić.Chodzi widać o niską cenę za kurs na którą się skusiłam a koniec wyszedł mnie ok.1900zł.Więc szefowi rachunek wyrównał się z nawiązką. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 13:45 Gość portalu: *** napisał(a): O! jeszcze raz ta sama domena: "c.strato-dslnet.de" > Jak musiales wykupic dodatkowe jazdy, to nie dziwne ze kosztowlo cie to > 1800.Widac jaki z ciebie jest glab ze nie zmiesciles sie w cenie kursu.Po co sie wogole przyznajesz. I wyjatkowa K U L T U R A osobista:( Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_nice Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 10:36 wiesz bo niektorzy nie wiedza ze mozna sprawdzac po IP czy inymi tego typu rzeczami, on mysli tylko o zachwalaniu... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Bojkotujmy tą mizerną szkółkę !- EGIDĘ 20.05.06, 13:43 sweet_nice napisała: > wiesz bo niektorzy nie wiedza ze mozna sprawdzac po IP czy inymi tego typu > rzeczami, on mysli tylko o zachwalaniu... mnie ciekawi dlaczego osoby ktore zachwalaja nie maja odwagi podpisac sie z imienia i nazwiska oraz podac kontakt do siebie (e-mail) Cieakwi mnie tez ze z domeny "c.strato-dslnet.de" raz zachwala Ewa a raz Agi ??? Odpowiedz Link Zgłoś