Dodaj do ulubionych

Wrocław-zdałem i...ona...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:52
Tam była...
Miała spokojne spojrzenie,zrozumiałe,ciepłe łagodne,spoojne.Miłe.
Natarczywośc spojrzenie z mej strony wykluczona !Raczej kradłem ukradki spod
cienia.
Te oczy :).Ech panowie,utonąć pragnąłem...
Później w salce z maszynkami musiałem neurony wyłączyć co by wypełnic zadanie
w tą godzinę,ale...
Ale po wyjsciu niebiosa skrzyżowały ścieżki nasze,zapytałem:
...Juz nie pamiętam,ale odpowiedz twerdzącą była,pozytywna,radosna z piersi
pragnących tchnięta.

-
Później,z młodszymi w pogawędkę się wdała a ja ten durny kółka toczyłem niby
księżyc dookoła swej macierzy...

Jej imię -Aleksandra (?).
Pamięć zawodna,bądz słuch gdzies zboczył.
Zdałem widząc ją przed sobą...

Jeżei to czytasz,odezwij się,rozmawialiśmu przez ułamek czegoś tam tuż po
wyjściu z 'testów'.
Obserwuj wątek
    • pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 13.07.06, 22:55
      Gość portalu: pinio napisał(a):

> Tam była...
      > Miała spokojne spojrzenie,zrozumiałe,ciepłe łagodne,spoojne.Miłe.

spozniles sie, trzeba bylo dzialas:) teraz szukaj wiatru w polu <hi hi hi>

PS: jesli pojdzie to w watek erotyczny... kasuje.
      • maja021979 Re: Wrocław-zdałem i...ona... 13.07.06, 23:00
        Pontus, ale chyba konkretne wątki - temu nie można nic zarzucić przecież :D
        • pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 13.07.06, 23:02
          maja021979 napisała:

> Pontus, ale chyba konkretne wątki - temu nie można nic zarzucić przecież :D

napisalem: _jesli_ pojdzie w watek erotyczny...
          • maja021979 Re: Wrocław-zdałem i...ona... 13.07.06, 23:05
            Oj Pontusie,
            ale nie napisałeś co kasujesz :) a ja tylko poddałam pytanie cobyś uściślił :)
            podpuszczając Cię co nieco ;-)
            Już nie odbiegam od tematu..
            Mam nadzieję, że pinio znajdzie tę, której szuka, chociaż to fakt, że Panowie w
            naszym kraju refleksem nie grzeszą ;-)

pontus_euxinus napisał:

> maja021979 napisała:
            >
            > > Pontus, ale chyba konkretne wątki - temu nie można nic zarzucić przecież
            > :D
            >
            > napisalem: _jesli_ pojdzie w watek erotyczny...
            >
            • pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 13.07.06, 23:08
              maja021979 napisała:

> Mam nadzieję, że pinio znajdzie tę, której szuka, chociaż to fakt, że Panowie
              w naszym kraju refleksem nie grzeszą ;-)

a pozniej ogolny placz: panie ze sa samotne, czy same, a panowie ze to ona,
              wymarzona:) hi hi. Powodzenia zycze w poszukiwaniu :)
      • ewosia Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 10:04
        pontus_euxinus napisał:

> PS: jesli pojdzie to w watek erotyczny... kasuje.

coś mnie się zdaję, że kolega ma problem - po pierwsze: wszystko mu się
        kojarzy, po drugie straszy. nędza się robi i forum skona, jak przed napisaniem
        czegokolwiek będzie lęk, czy aby pontusowi się nie skojarzy i nie wytnie całego
        wątku. Koniec z pisaniem o wsuwaniu bagnetu przy sprawdzaniu oleju, koniec z
        wkładaniem kluczyka w zamek (fuj, fuj fuj), koniec z przeplataniem rąk na
        kierownicy, używaniem słowa rura (wydechowa) i drążek itp. bo nabuzowanemu
        instruktorowi z łodzi nawet klamka kojarzy się erotycznie i z wypiekami na
        polikach wytnie wątek. A może ty pontus prowadzisz Przykościelny Ośrodek
        Szkolenia Kierowców?? A może powinieneś?

A to powyżej to o miłości było, o wiośnie w sercu, o pięknym uczuciu, co
        wielkim jest szczęściem i nie każdemu się przytrafia. a nie o wsuwaniu bagnetu
        i dotykaniu drążka. Może pontus wpisz sobie w sygnaturke: > "PS: jesli pojdzie
        to w watek erotyczny... kasuje." zresztą nie musisz, wiadomo...
        • pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 12:11
          ewosia napisała:

Po 1. w sumie pomysł z Przykościelnym OSK podoba mi się:) Reklama w
          ogłoszeniach parafialnych po mszy jest super i pewnie jest bardzo skuteczna.

Po 2. nie jest to forum o Milosci, wiec nie kazdy ma ochote czytac postów o
          takiej tematyce.

po 3. Co zrobić z trollem:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=42971919
          • ewosia Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 12:55
            pontus_euxinus napisał:

>
            > > Po 2. nie jest to forum o Milosci, wiec nie kazdy ma ochote czytac postów o
            > takiej tematyce.
            >
            > po 3. Co zrobić z trollem:
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=42971919

Ale było też tło w postaci ośrodka egzaminacyjnego, więc wątek prawojezdny
            zachowany jak najbardziej. Egzamin zdał chłopak, napisał wszakże. Że samochodem
            jechał tez było... Na formum o Miłości być może trafi na takiego samego
            pontusa, co go przegna na formu prawo jazdy. Ponadto, co ciekawsze, sam
            odpisałeś i komentowałeś, totalna niekonsekwencja.
            Co do tego po3. nie złapałam - czy ja jestem trollem, czy ówen zauroczon jest
            trollem, czy to tak szeroko rozumiane o trollach, czy totalnie oderwana
            dygresja.
            Pozdrawiam mimo wszystko, bom z życia zadowolona i prawie wszystko mi się
            podoba. Jak chcesz, to wytnij, mam do tego totalnie swobodny stosunek.
            • yunnan Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 14:54
              ooo!
              bardzo mi się podobał ten pościk "Wrocław-zdałem i...ona..."
              tak jak pisze ewosia...lekki powiew wiosny w sercu...
              i tak jak pisała ewosia, pontus [Piłat?] ma chyba jakiś problem
              z "opiekowaniem" się tym forum...
              był taki już temat [Marcin Test] i zwracano uwagę że kolega pontus prowadzi
              taką publicystykę dygresyjno-moralizatorską...
              z jednej strony podrzuca luźne komentarze a z drugiej straszy zakazami używania
              wielkich liter czy [jak w tym przypadku] wpisywania wypowiedzi o "lekkim
              zabarwieniu erotycznym" zanim się ono pojawi...co zreszta sprawą względną jest
              bo każdemu co innego z erotyką się kojarzy...
              hihhih....np. ten bagnet oleju...
              jeśli post czy uwaga ze smakiem to dlaczego nie?
              więc opiekuj się tym forem ale staraj się unikać CENZURY...[PRL za nami]...bo
              lubię to forum...
              pozdrawiam
              Ps. w kolejce w MORD/WORD/PORD....bardzo miło porozmawiać z bardzo
              sympatycznymi kobietami/dziewczynami...może to te niedogodności kolejkowe tak
              sprzyjają...i dobrze...
              ;-)

• pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 20:49
                yunnan napisał:

> był taki już temat [Marcin Test]

akurat ten watek to nic innego jak zasmiecanie tego forum... pisala go ta sama
                osoba z tego samego nr IP.

> z jednej strony podrzuca luźne komentarze a z drugiej straszy zakazami
                używania wielkich liter czy [jak w tym przypadku] wpisywania wypowiedzi
                o "lekkim
                > zabarwieniu erotycznym" zanim się ono pojawi

po 1. Pisanie wielkimi literami w sieci nie jest mile widziane, bo oznacza
                krzyk. Nie jest to moje straszenie, tylko prosba o przestrzeganie Netykiety
                (zbioru dobrych zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie)

forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                Po 2. wątki o lekkim zabarwieniu erotycznym nie pasuja do tego forum. jesli
                musisz pogadac o erotyce, poszukaj odpowiednich forów dyskusyjnych.

Po 3. wątki o lekkim zabarwieniu erotycznym, a bylo juz kilka takich, np. "czy
                kursantki podrywaja instruktorow" zszedł na żałosny poziom. Dlugo czekalem
                zanim go skasowalem. Następne będę kasował niemal natychmiastowo, bądź będę
                ostrzegał jak w tym.

Po 4. na tym dyskusje kończe, bo odbiegamy od wątku głównego.

> więc opiekuj się tym forem ale staraj się unikać CENZURY...[PRL za nami]...bo
                > lubię to forum...

Cenzura bedzie - szczególnie w wątkach "luźnych".
            • smaile Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 14:56
              Ale po co robić z igły widły?! Ponus zasugerował tylko, że jak i ten wątek
              zejdzie na tematy niezwiazane z prawkiem to go wytnie. Ja bardzo lubię luzne
              wątki, bo to takie oderwanie sie od szarej rzeczywistosci, ale prawda jest
              taka, że są ludzie którzy zamiast pisać normalnie, luźno z humorem to schodzą
              na niesmaczne obrażanie innych forumowiczów, lub robią z wątku wulgarny i ani
              nie zwiazany z prawkiem, ani z przyjemną (co tu ukrywać) erotyką. A ponieważ
              Ponus juz troszkę na forum siedzi, od niedawna jest opiekunem to musi dmuchac
              na zimne. Ale wydaje mi sie, że on nie ma nic do lużnych wątków, sam kilka
              nawet założył. Nie psujmy opini forum wulgarnymi komentarzami, zakładajmy lużne
              wątki ale pilnujmy aby nie pisac złośliwie i w sposób mało kulturalny, to Ponus
              nie będZie musiał sugerować jak policjant, że usunie pościk.
              Pozdrawiam.
              • queen-of-angels Re: Wrocław-zdałem i...ona... 14.07.06, 15:01
                smaile napisała:

Popieram.

pzdr
              • Gość: rpa Re: Wrocław-zdałem i...ona... IP: *.crowley.pl 15.07.06, 13:30
                smaile napisała:

> Ale po co robić z igły widły?! Ponus zasugerował tylko, że jak i ten wątek
                > zejdzie na tematy niezwiazane z prawkiem to go wytnie.

...dajac jasno do zrozumienia kto tu rzadzi. Smiechu warte.
                • pontus_euxinus Re: Wrocław-zdałem i...ona... 15.07.06, 13:36
                  Gość portalu: rpa napisał(a):

> ...dajac jasno do zrozumienia kto tu rzadzi. Smiechu warte.

dajac jasno do zrozumienia jakie sa zasady na tym forum i w Internecie.
                  • Gość: rpa Re: Wrocław-zdałem i...ona... IP: *.crowley.pl 15.07.06, 14:26
                    Pontus, do twarzy Ci w czerwonym hiehie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka