Dodaj do ulubionych

instruktor - Wawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:50
Poltora roku temu zdawalam ostatni raz egzamin i od tamtej pory nie
siedzialam za kierownica. Ile godzi wedlug Was powinnam teraz wyjezdzic, aby
podejsc do egzaminu? Mozecie polecic mi dobrego instruktora z Wawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: instruktor - Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:10
      zadzwoń pod numer 501014001 i powiedz że chcesz się umuwić na jazdy
      doszkalające z Panem Eugeniuszem.
      Ja ze swojej szkoły jazdy wyszedłem zupełnie zielony, ten człowiek nauczył mnie
      jeździć w 4 godziny do tego stopnia że miasto przejeżdżam perfekcyjnie.
      Bardzo dużo mu zawdzięczam.
      Umów się z nim na 2 godzinki i opisz swoje wrażenia czy Ci się podobało czy nie.
      Ten człowiek potrafi i porozmawiać poważnie i zażartować a jednocześnie
      świetnie uczy.
      Umawiasz się na terenie całej warszawy gdzie Ci tylko pasuje
      • Gość: Łukasz Re: instruktor - Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:25
        Apropo tego Pana Eugeniusza to jak chcesz z nim jeździć to musisz zadzwonić
        koniecznie dziś to może jakiś termin na sobote lub niedziele jeszcze dostaniesz
        bo ja chciałem się zapisać wczoraj do niego na środe to dostałem na piątek i to
        też tylko 1,5 godziny, takie ma ten człowiek wzięcie a do innych instruktorów
        to msz terminy na odzaraz.
        • Gość: Elcia79 Re: instruktor - Wawa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.08.06, 09:16
          teraz to opowiadasz bajki...! Do dobrego instruktora nie masz terminu od zaraz
          tylko do samych partaczy! Ja rezerwowałam terminy jazd w dniu zapisu na
          praktyczny ( 7 tygodni) i do mojego Instruktora nie ma już miejsc na ten tydzień
          od 2 tygodni! Nawet godziny południowe ma zajęte!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka