Dodaj do ulubionych

Wrocław- naciągacze

IP: 217.153.131.* 15.10.06, 10:44
zapisałam się na kurs- została mi jedna godzina do wyjezdzenia, a ja nawt nie
byłam na górce, rondzie i nie zawracałam na 3. czy to normalne na kursi, ze
instruktor nie wyrabia sie z programem? na dodatek co chwile slysze sugestie
o wykupienie dodatkowych lekcji i przyklady kursamtow, ktorzy przed egzaminem
wyjexdzili blisko 60 godzin!!! cos tu jest nie tak...czy w waszych szkolach
jazdy tez tak jest?
Obserwuj wątek
    • cytrynowe_pole Re: Wrocław- naciągacze 15.10.06, 12:51
      dziewczyno, podawaj od razu nazwę tej "szkoły", w której "uczysz się" jezdzic,
      zeby inni przypadkiem do niej nei trafili!! to jest chamstwo i rzeczywiscie
      naciaganie ciebie na dodatkowe wydatki. Lepiej weź kogos z rodfziny albo
      przyjaciela, ktory pozyczy ci na godzinke samochod i jedz na Niskie Laki
      pocwiczyc na placu PZMot; napewno zaplacisz mniej niz za kolejne godziny...
      • Gość: Ina Re: Wrocław- naciągacze IP: 217.153.131.* 15.10.06, 15:27
        szkoła jest bardzo wysoko w rankingu WORDU- ale nic dziwnego, ze maja wysoką
        zdawalnośc skoro uczą dwa razy dłużej...
    • Gość: kursantka Re: Wrocław- naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:21
      powiem Ci .....szkoda ,że trafiłaś na chama i naciągacza ja zdałam za pierwszym
      razem......a potem sama chciałam jeszcze godzinki z moim instuktorem....aby
      poczuć się b.pewnie...i teraz jeżdżę bez stresu!!!!!!!!!jak chcesz dam Ci
      namiar na fachowca- jestem tego dowodem - byłam dyletantem a teraz jadę!!!!!!!
      • kreska20 Re: Wrocław- naciągacze 18.10.06, 14:51
        Mam gorącą prośbę do Kursantki....proszę o przesłanie namiarów na fachowca lub
        też ewentualnie namiarów na szkołę gdzie uczy fachowiec, gdyż nie ukrywam, że
        sama również dałam się naciągnąć na skutki działań reklamowych a efektu wręcz
        nie dostrzegam.Może być odpowiedż na priva: kreska20@gazeta.pl
        Z góry dziękuję za pomoc....
    • Gość: Xena Re: Wrocław- naciągacze IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.10.06, 15:45
      Ina, dolaczam sie do moich poprzednikow - trafilas niestety na wyludzaczy i
      radze jak najpredzej zmienic instruktora a najlepiej szkole, bo skoro jeden tak
      robi to mysle ze cala szkola "jedzie" na takiej samej zasadzie. Ja mialam w
      sumie 5 instruktorow, glownie dlatego, ze wolalam ich zmieniac az trafie na
      wlasciwego. Moj ostatni instruktor a wlasciwie dwoch okazali sie najlepsi. Po
      prostu profesjonalisci - uwierz lub nie, ale byli tak zorganizowani, ze w ciagu
      jednej 2 gdz. jazdy zrobilismy doslownie wszystko: placa manewrowy, zawracanie
      w miescie, parkowanie juz nie mowiac o jezdzie!!!! Przykladali sie do tego, co
      robia, dbali o dobre imie swojej szkoly to i efekty byly znakomite - w
      ostatnich dwoch tygodniach wszyscy ich kursanci zdali, poza jedna osoba, ktora
      miala najzwyczajniej pecha - sama zreszta przyznala, ze wymusila pierwszenstwo
      na egzaminie. Bylam jedna z ich kursantek i wlasnie wczoraj zdalam egzamin
      praktyczny za pierwszym razem. Wspolczuje ci, ze trafilas na takich palantow.

Acha, i jeszcze jedno: masz calkowita racje, co do podejrzen, ze niewiele z
      toba zrobili w ciagu 30 obow. godzin, zeby pociagnac dodatkowa kase za
      dodatkowe jazdy. Moi ostatni instruktorzy, ktorzy znaja sie z innymi, z
      sasiednich szkol - wrecz mi powiedzili, ze wiele szkol "praktykuje" takie
      nauczanie, ze specjalnie ociagaja sie z nauczaniem, jezdza byle gdzie z
      kursantami, a potem im mowia, ze niestety nie wroza im zdanego egzaminu, ze
      jeszcze trzeba wziac dodatkowe jazdy. Tam gdzie jak chodzilam i gdzie jestem
      bardzo zadwowolona takich numerow nie robili - dzieki temu mam juz prawko i
      bardzo im jestem wdzieczna.

Gdyby ktos byl zainteresowany - moge podac namiary. Robilam prawko w Sieradzu.
    • Gość: gość Re: Wrocław- naciągacze IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.10.06, 14:41
      CZY PRZYPADKIEM NIE CHODZI O OŚRODEK "KURSANT"?JEŚLI TO ONI,TO NIE JESTEŚ
      SAMA.POCZEKAJ ,AŻ ZROBIA CI EGZ.WEWNĘTRZNY Z JAZD,NA BANK PAN ANDRZEJ ZMUSI CIĘ
      DO DOKUPIENIA GODZIN,BO INACZEJ NIE DOSTANIESZ ZAŚWIADCZENIA.
      • Gość: Maga Re: Wrocław- naciągacze IP: *.magma-net.pl 20.10.06, 23:54
        A czy ten pan Andrzej jeździ czerwonym punto i jego nazwisko zaczyna sie na
        Ch...????
      • Gość: ewelina Re: Wrocław- naciągacze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.06, 22:37
        nie sztuka jest przejezdzic 30 godzin i byc nie przygotowanym a pan andrzej
        jest super bo zna swoj fach i nie wypuszcza na egzamin nieprzygotowanych bo
        chce zeby wszyscy zdawali za 1 razem
    • Gość: atizylak Re: Wrocław- naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:52
      aż tak źle? to niezłe wały tam chodzą ;(
      • Gość: minus Re: Wrocław- naciągacze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.06, 18:31
        i znowu kochany kursant... zalecam omijać szerokim łukiem a rankingi WORD no
        cóż nie wszystko złoto co się świeci...a w kursancie świeci się tylko
        bajerancka gablota właściciela kupiona za kase biednych oszukanych kursantów
        • Gość: czarna mamba Re: Wrocław- naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:58
          co wy macie do kursanta?to ze jest wreszcie szkola ktora nie wypuszcza na ulice
          sierot.co z tego ze dostaniesz zaswiadczenie jak jezdzic nie umiesz, i bedziesz
          4 razy zdawac i wydawac kase na egz.,chyba lepiej wydac te pieniadze na lekcje
          i zdac za 1 razem z pewnoscia ze umiesz jezdzic i nie jestes zagrozeniem dla
          nikogo na drodze.chyba ze wolicie zginac na pierwszym drzewie.
          • Gość: instruktor Re: Wrocław- naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:39
            Oj biedni kursanci. Tyle złego piszecie , przekazujecie sobie o tej szkole od
            kilku lat. Wszystko to co mówicie się nie zmienia, więc dlaczego zapisujecie
            się na kurs do tej szkoły? Wszyscy macie nadzieję, że zdacie za pierwszym razem
            bo taką zdawalnośc ta szkoła posiada w rankingu WORD. Czy życie jescze nie
            nauczyło was, że nie można wierzyć we wszystko to co jest napisane. Jeśli tak
            bardzo reklamują się ze wspomaganiem WORD Wrocław tzn. ,że komuś bardzo zależy
            by wypromować właśnie ten OSK.Tak było z OSK z ul. Waigla, ale niestety rok
            2005 pokazał, iż ta szkoła to największe żródełko KORUPCYJNE!!!!!!!!!
    • Gość: INS. Re: Wrocław- naciągacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:45
      PRZYCHODZĄ DO MNIE KURSANCI , KTÓRZY WRESZCIE UWOLNILI SIĘ OD TEJ SZKOŁY BO
      DOSTALI ZAŚWIADCZENIE O UKOŃCZENIU KURSU. SZKODA PISAĆ,ALE CZASAMI ZASTANAWIAM
      SIĘ CZY NIE NAGRAĆ WYPOWIEDZI TYCH KURSANTÓW, MOŻE TO PRZYNIESIE NAJLEPSZY
      SKUTEK.A RANKING W WORD TO F I K C J A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK JAK NADZÓR Z
      URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO PRZEZ PANA T.SZ., (ZOSTAŁ ARESZTOWANY).
      • Gość: gosc Re: Wrocław- naciągacze IP: 81.210.76.* 08.11.06, 15:06
        zdawalam prawko w szkole, ktora opisujecie i nie przypominam sobie by ktos
        stwrzal mi problemy z wydaniem zaswiadczenia o odbyciu kursu. zdalam egzamin
        wewnetrzy jeszcze zanim wyjezdzilam wszystkie godziny (macie do tego prawo,
        jezeli instruktor stwierdzi, ze dacie sobie rade), wiec pozostale moglam
        wyjezdzic tuz przed egzaminem panstwowym. i zdalam egzamin panstwowy za
        pierwszym podejsciem.
        ale przy okazji bylam swiadkiem jak jezdzila osoba, ktora byla razem ze mna na
        wewnetrznym egzaminie - zdawala go po raz 3 ! i nie wiedziala, ze nie mozna
        zawracac na znaku nakaz skretu w lewo !!! Zmieniala pasy bez kierunkowskazu.
        Przepraszam bardzo, czy ktos chcialby byc pasazerem u takiego kierowcy ?
    • Gość: :))))))) Re: Wrocław- naciągacze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.06, 16:56
      w kursancie wszystko jest możliwe już nic mnie nie zdziwi szkoda że naiwni
      ludzie dalej tam lgną przeciez jest tylych innych osk
      tyle się pisze na forum i dalej kursant górą
      zapisujcie sie dalej z pełnym zapałem
      oni wiedzą jak od was wyłudzić kaske
      tylko na to czekają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka