Dodaj do ulubionych

Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!!

06.12.06, 12:48
Tak jak w tytule postu. Dziś o 10.00 zdałam w WORD’zie na Odlewniczej. I w
dodatku zdałam za pierwszym razem !!! Do tej chwili jestem w szoku
Oczywiście pozytywnym. I nie , nie jestem alfa i omegą. Egzaminator mi
pomógł. W pierwszej chwili ze zdenerwowania nie mogłam nawet otworzyć maski,
pomyliłam światła. W trakcie jazdy ze dwa, lub trzy razy egzaminator naciskał
na hamulec i jestem mu za to wdzięczna. I tu, z tego właśnie miejsca pisząc,
chciała bym również podziękować mojemu instruktorowi, którego również
znalazłam na tym forum.
Instruktor to Darek Ptak, jeździ w Imoli. Jak również same
jazdy doszkalające też. Ale to tylko dzięki niemu nie boję się samochodu,
potrafię cokolwiek zrobić z samochodem, tzn zaparkować itp. A nie byłam łatwą
kursantką, bo nie było żadnych zajęć na których bym wszystko zrobiła
prawidłowo. Ale facet , trzeba to również przyznać, ma nerwy ze stali (
sama bym chciała takie mieć). Dziękuję Darek i pozdrawiam wszystkich
forumowiczów, przed którymi jeszcze to stresujące wydarzenie.
Obserwuj wątek
    • kate21.07.07 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 06.12.06, 13:18
      A jak sie egzaminator nazywa?? Bo o ile wiem, to hamowanie prze egzaminatora
      jest ingerencja w jazde i najczęściej ma na celu uniknięcie zagrożenia.
      Jak wię to możliwe że zdałaś??????????
      • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 06.12.06, 13:48
        Zwyczajnie zdałam, nawet bez łapówki, o ile Ci o to chodzi. Facet - tak myslę
        był nie tylko Egzaminatorem, ale równiez Człowiekiem.
    • Gość: łukasz Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 16:13
      egzaminator nacisnal na hamulec?? i to 3 razy. EEEE laska cos bujasz. On naciska
      tylko w wypadku zagrozenia ruchu wiec jak to mozliwe ze zdalas?? ile mu dalas w
      lape??? przyznaj sie bez bicia
    • piekielna-narzeczona zdala za lapowke 07.12.06, 03:31
      wujek egzaminatorem byl ze zdalas???...przeciez ty nic nie umiesz
      • kitty4 Re: zdala za lapowke 07.12.06, 07:13
        A co zazdrościsz ? Pewnie tak, bo ja za pierwszy razem zdałam, a Tobie
        piętnaście nie wystarczy.
    • Gość: monika Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:27
      Gratulacje!!!
      Ja zdałam za trzecim i masz racje, że trafił Ci sie normalny egzaminator. Mi
      również pomógł troszkę :)Sam mi zredukował bieg i przyhamował przed zakrętem
      delikatnie. Ale widzę, że zamiast gratulacji to sam jad z ludzi wyłazi z
      zazdrości. Nie przejmuj sie tym, bo to zwykła ludzka zawiść i zazdrość.
      Pozdrawiam Cię serdecznie i SZEROKIEJ DROGI ŻYCZĘ :)
      • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 08:39
        Bardzo dziękuję i również szczerze gratuluję:))
        • Gość: leanyka Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 08:57
          kitty4:)
          nawet nie chcecie wiedzieć jaki ja numer wywinełam na egzaminie;) Łapowki nie
          dałam zdałam za pierwszym razem.Jest to możliwe jesli egzaminator jest poprostu
          człowiekiem! Wiadomo ze w innych mniej stresujacych warunkach człowiek byłby
          bardziej opanowany a co za tym idzie jezdził znacznie lepiej;) Serdeczne
          gratulacje KITTY4:)
          szerokiej drogi
          • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 09:29
            Bardzo Ci dziękuję leanyka za słowa gratulacji i otuchy. Bo jak zaczęłam czytac
            posty typu : ile dałam łapówki, to się zaczęłam zastanawiać - jakie to typowo
            polskie- komus się udało i ma czelnośc się tym pochwalić - to należy plunąć
            jadem i usiłować wdeptac go w ziemię . Ale okazuje się , ze są rónież normalni,
            nie ziejący jadem i winiący bóg wie kogo za swoje niepowodzenia ludzie. A jesli
            się trafi w dodatku na ludzkiego egzaminatora to jest już to
            podejrzane. A tak zupełnie od tematu: w trakcie trwania egzaminu
            ciagle mówiłam, buzia mi się nie zamykała. i myslę że po wyśąściu z samochodu
            mial mnei serdecznie dość. Ale co ja poradzę, że jak się denerwuję to dużo
            mówię ? Pozdrawiam wszystkich zdających życząc im dobrych umiejętności,
            ludzkiego egzaminatora i sprzyjającyh okolicznosci na drodze!
            • Gość: leanyka Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 09:37
              Kitty4 moja rada nie zwracac uwagi na złośliwości innych trzeba podejść do tego
              ze zrozumieniem, pewnie po 4 nie zdanym egzaminie my również miały byśmy dość
              co nie znaczy ze odrazu trzeba stac się zgoszkniałym, złośliwym...
              Ja do tej pory nie mogę uwierzyć w to ze mam już plastik;) Codziennie powracam
              myślami do dnia z egzaminu. Jestem mega szczęsliwa ze omineło mnie czekanie na
              kolejny egzamin, nerwy z tym zwiazane. To że nam się udało zdac za 1-wszym
              razem można uznać za osobisty sukces;) Wiec nie zwracaj uwagi na złośliwości.
              Zyczę ci wszystkiego dobrego i szczerze gratuluję:)
              Pozdrówka
              Leanyka
    • Gość: grzeszny-aniol Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:48
      Tez bym chciala miec takiego egzaminatora...:/ mi nacisnal raz na hamulec po
      czym uslyszalam "stanowi pani zagrozenie na drodze" - paranoja...
      • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 14:11
        O rany, bardzo mi przykro. to chyba po porstu zalezy od nastawienia
        egzaminatora i chyba kursanta troszkę również. Ale następnym razem, mam
        nadzieję że usłyszysz : jest Pani świetna ! Ja wiem, że to takie pocieszanie,
        pisanie ale MUSI być lepiej .
        • Gość: jaaa Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:42
          ja od tygodnia mam prawko w trakcie egzaminu tez ze 2 razy pomógł mi
          egzaminator tzn jak miałam np skręcic w lewo to juz mi trochę hamował a ja
          tylko redukowałam biegi tez poprostu trafił mi się normalny egzaminator na
          koniec powiedział mi że popelniłam kilka drobnych błędów ale egzamin zaliczony,
          wiem że jak trafiłabym na innego to na pewno oblałby mnie. pozdrawiam i życze
          szerokiej drogi

• Gość: jaaa Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:47
            to były drobne błędy które nie zagrażały nikomu, chodziło np o zmiane biegów,
            czy dynamike jazdy a skoro zdałam to egzaminator lepeij zna się niż ty czy
            zagrażam czy nie
            • Gość: iwona Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.astral.lodz.pl 07.12.06, 14:57
              pewnie lepiej ale chyba trzeba miec troche zdrowego podejscia

jak naciska 3 razy na hamulec a ty sie wciaz cieszysz to gratuluje

pochwal sie jak ci pojdzie pierwsza jazda jak nie bedzie nikogo kto nacisnie na
              hamulec!Q!
    • Gość: Iwona Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.astral.lodz.pl 07.12.06, 14:44
      Rozumiem Twoje zadowolenie i serdecznei gratuluje ale nie uwazasz ze stanowisz
      zagrozenie na drogach skoro zrobilas tyle bledow?

pozdrawiam
      • Gość: limonka Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:06
        gratuluję serdecznie!!!!
        Powiem tak; ja zdałam za trzecim podejściem i również pomógł mi egzaminator ze
        dwa razy. Nie miałam odwagi wcześniej pisać, że mi pomógł ponieważ wiedziałam,
        że ludzie tu siedzący by mnie zrównali z ziemią. :) Mianowicie zapominałam o
        kierunkowskazach i zgasł mi 2 razy. Ale on był baaardzo super. Kazał mi sie
        przestać denerwować i rozmawiał ze mną o pierdołach. Egzamin zleciał mi szybko.
        Jeżdżę już od miesiąca i ani razu nie zapomniałam o kierunkach a zgasł mi raz
        ponieważ zamiast 1 wrzuciłam 3. Jeżdżę po Warszawie więc nie jest łatwo, ale
        radzę sobie jakoś :) Pozdrawiam Cię i życzę SZEROKIEJ DROGI :)))
    • lustrana103 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 15:07
      Ale ci fajnie! a ja zdaję jutro i już mam potwornego stresa. I obawiam się że
      zrobię jakiś głupi i banalny błąd w nerwach. Ale szczerze gratuluję!
    • Gość: kaka Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: 82.139.11.* 07.12.06, 16:45
      Gratuluje:) i zazdroszcze Ci:(( i to tak bardzo bardzo:( bo ja to mam takiego
      pecha ze masakra:( wczoraj zdawalam czwarty raz i nie zdalam...:( no ale co nie
      zabije to wzomcni;) i niestety zahamowal mi chociaz nie byla to sytuacja tak do
      konca zagrazajaca zyciu itp. no ale.. niby wymuszenuie pierwszenstwa.A
      znalazlam sie na srodku skrzyzowania i chcialam je opuscic jednak samochody
      jadace z naprzeciwka nie pozwiolily mi na to;) bo jak na przekór jechalo ich
      duzo..az w koncu nadeszla chwila ze byla wolna droga chcialam jechac a ten mi
      zahamowal...bo ja skrecalam w lewo a ci po prawej zaczynali juz jechac bo mieli
      zielone swiatlo.Jednak spokojnie bym przed nimi pojechala jescze ale niestety
      zahamowal i koniec...Za pierwszym razem przejezdzilam ok 40 min wrocilam do
      WORD'u a on mi mowi ze nie zdalam...i koniec.za drugim razem to wiem ze sama
      zle zrobilam a za trzecim juz konczylam to uwalil mnie na
      strzaleczce...Paranoja...Mam taki niefart ze lo..:( Na Twoim miejscu bym tak
      ogromnie sie cieszyla!bardzo Ci fajnie:) ja sama znam tez kilka takich
      przypadkow jak u Ciebie.Ostatnio zdawaly dwie kolezanki to jednej hamowal kilka
      razy a drugiej raz a dodatkowo najechala dwa razy na ciagla...a w tym wszytskim
      chodzi tylko o to, ze jedni maja szczescie a inni go nie maja.Ty je mialas:D
      zazdroszcze.I z jednej strony jest mi troche smutno bo to niesprawiedliwe.no
      ale coz ja poradze.Pozdrawiam!
      • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 19:17
        Kaka, dziękuję za gratuklację i trzymam kciuki za następny raz. Oby to był ten
        ostatni. I wg. mnie ujełas sedno sprawy bardzo dobrze. Po prostu łut szczęścia,
        które mnie do tej pory omijało. Jeden egzaminator jest taki, jeden inny. Jeden
        uzna za błąd niewielki coś, a inny przerwie egzamin. Tak to już jest.
        I nie , nie uważam że jestem zagrozeniem na drodze. Mam jeszcze
        20 godzin jazd i zamierzam je wykorzystać i się jeszcze uczyć. To, ze zdałam
        nie robi ze mnie mistrza kierownicy i wiem co potrafię, a czego nie. Pozdrawiam
        wszystkich, tych pozytywnie nastawionych do mojego egzaminu i tych którzy plują
        jadem w moją stronę z powodów mi nieznanych.
        • Gość: kaka Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: 82.139.11.* 08.12.06, 16:05
          Mocno wierze w to ze nastepny raz bedzie juz ostatnim szczesliwym dla mnie
          egazaminem:)pozdrawiam!
        • Gość: iza Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.ghnet.pl 17.01.07, 19:49
          co to znaczy ."mam jeszcze dwadzieścia godzin jazd"..........
    • Gość: automobil Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.natolin.edu.pl 07.12.06, 19:40
      ja tez wczoraj zdalam, tez za 1 razem, tez na Odlewniczej i tez ok 10 :))) i
      tez mialam bardzo sympatycznego egzaminatora, a caly egzamin bede wspominac w
      sumie pozytywnie, nic nieprzyjemnego mnie nie spotkalo, wrecz na odwrot bylam
      mile zaskoczona atmosfera egzaminu.
      • kitty4 Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! 07.12.06, 21:01
        GRATULACJE !!! Szczere i ogromne. Jesli około 10.00 to pewnie byłyśmy w jednej
        sali. A tym bardziej się cieszę z twojego zdanego egzaminu! Szerokiej drogi Ci
        życzę i oby nam się dobrze jeździło !
        • Gość: automobil Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.natolin.edu.pl 11.12.06, 10:00
          tak zapewne minelysmy sie w korytarzu albo gdzies :D
          Tobie również szerokiej drogi! :)
    • Gość: zapytajnik Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.aster.pl 17.01.07, 12:10
      Krótkie pytanie - kto będzie za Ciebie hamował gdy wsiadziesz sama do
      samochodu ??????
    • Gość: kłapouch Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.mofnet.gov.pl 17.01.07, 12:56
      kitty4 przystępowałaś do egzaminu po 30 godz? Ja chcę dokupić jeszcze 5, by
      czuć się pewnie, choć nie wiem czy to wystarczy. Gratuluję!!!!!!
    • Gość: Magda Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 13:07
      Gratuluje i szerokiej drogi w Nowym Roku
    • Gość: monia Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:26
      ja też , ja tez!!!!!!!zdałam dzisiaj o 10.00 w Chełmie, zdawałam po raz 3!
      egzaminator, bardzo fajny facet, normalny, bez krzyków, zachowujący sie
      kulturalnie, po prostu rozumiejący, że ludzie przez stres dostają
      głupawki.Samochód zgasł mi raz, i to był mój najwiekszy błąd, po za tym jeżdźę
      naprawde ok.Może dlatego ,,,, żę wzięłam sporo jazd doszkalających,
      pozdroi ....szerokiej drogi....
      • Gość: linia frontu Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:40
        No to gratulacje!!! :)
      • Gość: linia frontu Re: Zdałam ! Zdałam! Zdałam !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:40
        No to gratulacje!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka