Gość: niki IP: *.chello.pl 21.03.07, 18:49 Nie zaliczyłem na państwowym testów co teraz czy na nastepny termin wyznacza mi i teorie i praktykę czy najpierw samą teorię jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_11 Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 20:38 Gość portalu: niki napisał(a): > Nie zaliczyłem na państwowym testów co teraz czy na nastepny termin wyznacza > mi i teorie i praktykę czy najpierw samą teorię jak to jest? Nie zaliczyłeś testu, wyszedłeś z WORDu i teraz na forum pytasz co dalej? Wybacz, ale trochę bez sensu... Trzeba było od razu zapisać się na kolejny termin, ale jeśli pierwszy raz byłeś zapisany na teorię i praktykę to pewnie i drugi raz możesz. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: nie zdałem testów!!! IP: *.chello.pl 21.03.07, 20:53 wyszedłem z wordu poniewaz kasa była juz zamknieta i biuro tez takze nie mogłem sie zapisac Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 21:25 Zależy od W/M/PORDu: w moim dopłacasz za teorię i czeeeeeeeeeeekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: nie zdałem testów!!! IP: *.aster.pl 21.03.07, 21:37 pochwal się ile miałeś błędów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XSA Re: nie zdałem testów!!! IP: *.asta-net.com.pl 21.03.07, 21:46 Nie rozumiem jak można nie zdać testów. Rozumiem jakby to były testy które nie są dostępne na zewnątrz... ale akurat są... wystarczy wykuć na pamięć odpowiedzi jeżeli ktoś nie może skumać sytuacji... Co do teorii.... Jeżeli miałeś termin teoria+jazda w ten sam dzień - to licz się z tym że starciłem 134zł bo za praktyke nikt ci nie odda przepadło... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 22:33 oblanie testów to wstyd obciach i zwykłe lenistwo połączone z nieuctwem ,wystarczy posiedziec ze trzy wieczory i solidnie pocwiczyć przed komputerem aby załapać o co chodzi w tych testach ,ale jak komuś sie nie chce i mysli że za zero wysiłku dostanie prawko to jego sprawa i jego pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhhhhhhhhh Re: nie zdałem testów!!! IP: *.crowley.pl 29.03.07, 20:26 trzeba być kretynem żeby nie zdać testów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: nie zdałem testów!!! IP: *.toya.net.pl 22.03.07, 01:00 Ja teorie zdawałem 3 razy [pierwszy oczywisty powód :),drugi ponieważ minęło pół roku,i trzeci raz z tego samego powodu bo miałem przerwe w zdawaniu].Zawsze miałem 0 błędów.Praktyke zdałem za 5 [3 razy sam byłem sobie winny,za czwartym po prostu mnie uwalono].Test teoretyczny-bez obrazy dla innych ale negatywny wynik powinien dyskwalifikować dożywotnio kandydata na prawo jazdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: nie czepiajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:17 1.To nie jest egzamin z teorii ale z miernej poezji. Pytania przecież są pisane przez pijanego poetę. Nie wystarczy znać przepisy, trzeba jeszcze domyślać się o co temu popaprańcowi chodziło. 2.Na mój egzam trzy osoby po prostu nie przyszły.! No i co Wy na to? Ps. Żeby było jasne zdałem przy 0 (zero) błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loser Re: Do Nikiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:19 Nie ucz się przepisów, bo nigdy nie zdasz tej teorii. Weź książeczkę z pytaniami i przerabiaj w wolnych chwilach pytanie po pytaniu. Numery pytań, na które źle odpowiesz, zapisz sobie. Następnie sprawdź w jakiś książkach dlaczego jest źle. Najczęściej będzie to nierozumienie poezji. Później przerabiaj tylko te pytania, na które źle odpowiedziałeś, aż zaczniesz je robić bezbłędnie. Przerób jeszcze raz całość pytań. I tak na okrągło aż do egzaminu. Na egzamie, po zaznaczeniu odpowiedzi przejrzyj dwukrotnie wszystkie pytania, żeby sprawdzić czy gdzieś nie zrobiłeś błędu. Masz prawo siedzieć na sali 25 min. I nie ma znaczenia, że inni wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Do Nikiego. 22.03.07, 15:47 Pewnie. Nie ma sensu uczyć się przepisów. Chodzi przecież o to, żeby zdać teorię. A do tego przepisy nie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Do Nikiego. 31.03.07, 21:48 linia.frontu napisała: > Pewnie. Nie ma sensu uczyć się przepisów. Chodzi przecież o to, żeby zdać > teorię. A do tego przepisy nie są potrzebne. hehehehehe dokładnie tak hehehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: nie zdałem testów!!! IP: *.aster.pl 25.03.07, 18:15 Nie martw sie tym , a tym bardziej glupkowatymi wypowiedziami na Twoje pytanie. Kto pyta nie błądzi chcesz się czegoś tu dowiedziec a inni robia z tego powód do wymadrząnia.Każdemu moze powinąć sie noga , nawet na testach choćby dlatego , że czlowiek się źle czuję albo sie czymś martwi.Zapisz się ponownie na teorię , jak zdasz to wtedy na jazdę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: nie zdałem testów!!! IP: 189.146.162.* 25.03.07, 19:08 zdasz nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawiecka Re: nie zdałem testów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:36 Do testow sa 3 podejscia-za trzecie nie zdane wracasz na caly kurs- wyklady+jazdy,lub same wyklady,bo szczerze mowiac nie wiem dokladnie.Ale jestem pewna,ze kiedy zapisujesz sie na teorie+praktyke i oblewasz teorie placisz za nieobecnosc na praktyce,wiec lepiej to sobie rozbic i po szczesliwie zdanej teorii zapisac sie na praktyke.Pozdrawiam i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek [...] IP: *.chello.pl 26.03.07, 00:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: nie zdałem testów!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.07, 18:47 i z tego co wiem to połowę kasy za egz praktyczny ci zwrócą. Tylko musisz się upomnieć. Nie przejmuj się głupimi docinkami te testy można wykuć na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulka Re: nie zdałem testów!!! IP: 80.53.157.* 31.03.07, 20:03 nie na caly kurs tylko na krotki kurs doszkalajacy:) Odpowiedz Link Zgłoś