Dodaj do ulubionych

nie zdałem testów!!!

IP: *.chello.pl 21.03.07, 18:49
Nie zaliczyłem na państwowym testów co teraz czy na nastepny termin wyznacza
mi i teorie i praktykę czy najpierw samą teorię jak to jest?
Obserwuj wątek
    • basia_11 Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 20:38
      Gość portalu: niki napisał(a):

> Nie zaliczyłem na państwowym testów co teraz czy na nastepny termin wyznacza
      > mi i teorie i praktykę czy najpierw samą teorię jak to jest?

Nie zaliczyłeś testu, wyszedłeś z WORDu i teraz na forum pytasz co dalej?
      Wybacz, ale trochę bez sensu... Trzeba było od razu zapisać się na kolejny
      termin, ale jeśli pierwszy raz byłeś zapisany na teorię i praktykę to pewnie i
      drugi raz możesz.

pozdrawiam
      Basia
      • Gość: niki Re: nie zdałem testów!!! IP: *.chello.pl 21.03.07, 20:53
        wyszedłem z wordu poniewaz kasa była juz zamknieta i biuro tez takze nie mogłem
        sie zapisac
    • linia.frontu Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 21:25
      Zależy od W/M/PORDu: w moim dopłacasz za teorię i czeeeeeeeeeeekasz.
      • Gość: odwołujący się Re: nie zdałem testów!!! IP: *.aster.pl 21.03.07, 21:37
        pochwal się ile miałeś błędów :)
        • Gość: XSA Re: nie zdałem testów!!! IP: *.asta-net.com.pl 21.03.07, 21:46
          Nie rozumiem jak można nie zdać testów. Rozumiem jakby to były testy które nie
          są dostępne na zewnątrz... ale akurat są... wystarczy wykuć na pamięć odpowiedzi
          jeżeli ktoś nie może skumać sytuacji...

Co do teorii....

Jeżeli miałeś termin teoria+jazda w ten sam dzień - to licz się z tym że
          starciłem 134zł bo za praktyke nikt ci nie odda przepadło...

Pozdrawiam.
          • piotr33k2 Re: nie zdałem testów!!! 21.03.07, 22:33
            oblanie testów to wstyd obciach i zwykłe lenistwo połączone z
            nieuctwem ,wystarczy posiedziec ze trzy wieczory i solidnie pocwiczyć przed
            komputerem aby załapać o co chodzi w tych testach ,ale jak komuś sie nie chce i
            mysli że za zero wysiłku dostanie prawko to jego sprawa i jego pieniądze.
      • Gość: ehhhhhhhhhhhhh Re: nie zdałem testów!!! IP: *.crowley.pl 29.03.07, 20:26
        trzeba być kretynem żeby nie zdać testów :)
    • Gość: Pimpek Re: nie zdałem testów!!! IP: *.toya.net.pl 22.03.07, 01:00
      Ja teorie zdawałem 3 razy [pierwszy oczywisty powód :),drugi ponieważ minęło pół
      roku,i trzeci raz z tego samego powodu bo miałem przerwe w zdawaniu].Zawsze
      miałem 0 błędów.Praktyke zdałem za 5 [3 razy sam byłem sobie winny,za czwartym
      po prostu mnie uwalono].Test teoretyczny-bez obrazy dla innych ale negatywny
      wynik powinien dyskwalifikować dożywotnio kandydata na prawo jazdy :)
      • Gość: loser Re: nie czepiajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:17
        1.To nie jest egzamin z teorii ale z miernej poezji.
        Pytania przecież są pisane przez pijanego poetę. Nie wystarczy znać przepisy,
        trzeba jeszcze domyślać się o co temu popaprańcowi chodziło.
        2.Na mój egzam trzy osoby po prostu nie przyszły.!
        No i co Wy na to?

Ps. Żeby było jasne zdałem przy 0 (zero) błędów.
        • Gość: loser Re: Do Nikiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:19
          Nie ucz się przepisów, bo nigdy nie zdasz tej teorii.
          Weź książeczkę z pytaniami i przerabiaj w wolnych chwilach pytanie po pytaniu.
          Numery pytań, na które źle odpowiesz, zapisz sobie. Następnie sprawdź w jakiś
          książkach dlaczego jest źle. Najczęściej będzie to nierozumienie poezji. Później
          przerabiaj tylko te pytania, na które źle odpowiedziałeś, aż zaczniesz je robić
          bezbłędnie.
          Przerób jeszcze raz całość pytań. I tak na okrągło aż do egzaminu.
          Na egzamie, po zaznaczeniu odpowiedzi przejrzyj dwukrotnie wszystkie pytania,
          żeby sprawdzić czy gdzieś nie zrobiłeś błędu.
          Masz prawo siedzieć na sali 25 min. I nie ma znaczenia, że inni wychodzą.
          • linia.frontu Re: Do Nikiego. 22.03.07, 15:47
            Pewnie. Nie ma sensu uczyć się przepisów. Chodzi przecież o to, żeby zdać
            teorię. A do tego przepisy nie są potrzebne.
            • hepinka Re: Do Nikiego. 31.03.07, 21:48
              linia.frontu napisała:

> Pewnie. Nie ma sensu uczyć się przepisów. Chodzi przecież o to, żeby zdać
              > teorię. A do tego przepisy nie są potrzebne.

hehehehehe
              dokładnie tak
              hehehehehe...
    • Gość: natalia Re: nie zdałem testów!!! IP: *.aster.pl 25.03.07, 18:15
      Nie martw sie tym , a tym bardziej glupkowatymi wypowiedziami na Twoje
      pytanie. Kto pyta nie błądzi chcesz się czegoś tu dowiedziec a inni robia z
      tego powód do wymadrząnia.Każdemu moze powinąć sie noga , nawet na testach
      choćby dlatego , że czlowiek się źle czuję albo sie czymś martwi.Zapisz się
      ponownie na teorię , jak zdasz to wtedy na jazdę. Powodzenia.
    • Gość: nn Re: nie zdałem testów!!! IP: 189.146.162.* 25.03.07, 19:08
      zdasz nastepnym razem
    • Gość: Truskawiecka Re: nie zdałem testów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:36
      Do testow sa 3 podejscia-za trzecie nie zdane wracasz na caly kurs-
      wyklady+jazdy,lub same wyklady,bo szczerze mowiac nie wiem dokladnie.Ale jestem
      pewna,ze kiedy zapisujesz sie na teorie+praktyke i oblewasz teorie placisz za
      nieobecnosc na praktyce,wiec lepiej to sobie rozbic i po szczesliwie zdanej
      teorii zapisac sie na praktyke.Pozdrawiam i zycze powodzenia!
      • Gość: marek [...] IP: *.chello.pl 26.03.07, 00:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: magda Re: nie zdałem testów!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.07, 18:47
        i z tego co wiem to połowę kasy za egz praktyczny ci zwrócą. Tylko musisz się
        upomnieć. Nie przejmuj się głupimi docinkami te testy można wykuć na pamięć.
      • Gość: gulka Re: nie zdałem testów!!! IP: 80.53.157.* 31.03.07, 20:03
        nie na caly kurs tylko na krotki kurs doszkalajacy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka