Dodaj do ulubionych

Też tak macie?:(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:05
Podłamałam się. Za pierwszym razem oblałam na mieście, za drugim zawaliłam
łuk,jadąc do przodu-ale wstyd. Teraz mam potwornego stracha,że znowu skopie
jazde po łuku, a na nauce nieźle mi szło. Załamałam się. I jeszcze te
cholerne koszty,co za zdzierstwo. NIK się powinien tym zająć. Egzaminatorzy
też są chamscy,a za tą kasę, co zarabiają, powinni trzymać jape na kłódke.
No dobra,największą pierdołą jestem ja. Wszystko chyba przez nerwy. Też Was
paraliżują? Jak sobie z nimi poradzić?:(
Obserwuj wątek
    • Gość: jaTOja Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 18:03
      za pierwszym razem oblalam na luku i przez 2tyg bylam przekonana ze tego sie
      zdac nieda... jutro mam drugi egzamin wiec sie okaze. dzis maialm 2h dodatkowe
      jazd.i jezdzilo mi si eodbrze.na placu rowniez.jak narazie jestem pozytywnie
      nastawiona. a co do kosztow to sie zgadzam.mysle ze gdyby byly mniejsze i czas
      oczekiwanai na egzamin krotszy ( choc u mnie w miescie czeka sie 2-3tyg wiec nie
      ma na co narzekac) to mniej by sie kazdy stresowal.a male bledy nawet najlepszym
      kierowca sie zdarzaja.
      P.S. W którym miescie zdajesz i jak dlugo czekasz?
      • Gość: smutna Re: Też tak macie?:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:09
        Przemyśl,a czekam ok. 6 tygodni :)
    • Gość: Fryda Re: Też tak macie?:( IP: 213.77.64.* 28.03.07, 18:49
      Ja za pierwszym razem nie zdałam, oblałam na takiej głupocie, że brak słów, ale
      fakt jest faktem, że egzaminator mógł mnie na tym oblać. Załamałam się trochę,
      bo średnio mi górka poszła i teraz jestem przekonana, że za drugim razem nawet
      na miasto nie wyjadę! I też się baaardzo stresuję a jednocześnie nie mogę się
      doczekać egzaminu.
    • valhala Re: Też tak macie?:( 31.03.07, 08:37
      Ja oblałem trzeci raz. Zawsze już na mieście. Za pierwszym razem zrobiłem duży
      błąd, ale można się spierać o interpretację (niech będzie, że to moja wina).
      Drugi raz egzaminatorem był świr -zrobił wszystko abym nie zdał - jak cała
      egzaminowanych zresztą. Trzeci raz popełniłem taki błąd, że sam się zdziwiłem,
      że mogłem to zrobić. Jechałem jak w tunelu, obszar widzenia jakieś 120 stopni i
      nic poza tym. Spieprzyłem na maksa. Zabawne ale pierwszy błąd gość wlepił mi na
      łuku bo nie spojrzałem się w lusterka jak ruszałem z koperty. Trzeci raz
      zdawałem i pierwszy raz usłyszałem, że jest to wymagane.

Teraz to mam już załamkę. Jak tu zdać jak, gość interpretuje prawo drogowe jak
      mu wygodnie a inny wrzeszczy od początku do końca egzaminu.
      • Gość: ala Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:09
        przed egzaminem godzinkę-2tabl.uspokaj.ziołowe-pomaga a nie otumania-
        sprawdziłam!zdałam za 1 razem chociaż nie przewidziałam takich nerwów,dopiero
        po tabl uspokoiłam się
        • Gość: jaTOja Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 08:49
          a czy moglabys podac nazwe tych abletek? tez szukam czegos uspokajajacego ale
          nie nasennego jednocześnie.
    • patrycja.ros Re: Też tak macie?:( 09.04.07, 13:29
      chlapnij se herbatkę z melisy - koi nerwy i pomaga. U mnie przynajmniej
      zadziałało :))))
      • Gość: alka a w Przemyślu na jakim aucie zdajesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 19:36
    • Gość: och Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 08:19
      JA TEZ OBLALAM NA LUKU A BYL TO MOJ ULUBIONY MANEWR:(teraz to juz mnie skreca
      na sama mysl ze mama za tydzien egzamin a czekam na niego 1,5miecha,,,za
      pierwszym razem bardzo pomogly tabletki Labofarm,a oblalam bo za dardzo
      przykombinowalam,mowie wam nie zmieniajcie taktyki 5min przed i nie patrzcie
      jakie inni maja swoje sposoby na luk itp.bo to tylko przeszkadza i robi metlik
      w glowie.
      • Gość: jaTOja Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:51
        ja za tydzine mam 3 egzamin, w poneidzialek jescze 1h jazdy.ale jzu sie zaczynam
        bac ze znowu mi sie nieuda i wiem ze moje negatywne nastawienie miniepomoze...
        wiec msuze je jakos zmienic. moze jak na jezdzie bedzie mi dobrze szlo to bedzie
        lepsze. no i cos na uspokojenie tez misie przyda bo strasznie sie denerwuje
        przed kazdym egzaniem itp.
    • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:23
      Też tak niestety mam :( Za pierwszym razem oblałam na łuku, kiedy już cofając
      dojechałam do koperty i dotknęłam tego ostatniego słupka w kopercie:( Strasznie
      się załamałam, tymbardziej, że znajomi, którzy już to przeszli kazali mi po
      prostu wmówić sobie, że umiem jeździć i że mam się nie denerwować. Skutkiem był
      jeszcze większy ból po oblaniu. Pojutrze kolejny egzamini czuję, że bedzie
      jeszcze gorzej, bo jestem cholernie pesy,istycznie nastawiona (znowu jade na
      tabletkach :( )
      • basia_11 Re: Też tak macie?:( 10.04.07, 11:33
        Pojutrze kolejny egzamini czuję, że bedzie
        > jeszcze gorzej, bo jestem cholernie pesy,istycznie nastawiona (znowu jade na
        > tabletkach :( )

Będziemy trzymać kciuki! Nie dołuj się za mocno i jednak uwierz w siebie,
        przeceiż każdy kto naprawdę chce to w końcu zdaje ten egzamin. Oczywiście im
        szybciej tym lepiej, ale z tym rónie bywa...
        Ja jutro zaczynam jazdy doszkalające, zobaczę czy dużo mi z głowy wyparowało po
        miesiącu przerwy a 23 kwietnia drugie podejście...

pozdrawiam serdecznie
        Basia
        • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:52
          Dziękuję Basiu :) Za Ciebie tez trzymam kciuki.

Najgorszy jest właściwie czas oczekiwania. Pierwszy egzamin mialam w lutym, a
          drugi, dopiero wpolowie kwietnia - normalnie masakra ;/ Zdaje w Poznaniu. Dodam
          ze za pierwszym razem mialam swietnego egzaminatora, ale po prostu ewidentnie
          nie mial wyjscia... No ale coz...
          • basia_11 Re: Też tak macie?:( 10.04.07, 11:58
            Gość portalu: kas_and@vp.pl napisał(a):

> Dziękuję Basiu :) Za Ciebie tez trzymam kciuki.

Dziękuję:-) Mam nadzieję, że jutro przeczytam na forum o Twoim zdanym egzaminie.

>
            > Najgorszy jest właściwie czas oczekiwania. Pierwszy egzamin mialam w lutym, a
            > drugi, dopiero wpolowie kwietnia - normalnie masakra ;/ Zdaje w Poznaniu.

No właśnie, to paskudne czekanie:-( Gdyby kolejny termin był po 2-3 tygodniach
            to zupełnie inaczej podchodziłoby się do tego, nie byłoby np. nerwów, że po 3
            podejściach trzeba będzie powtarzać testy.
            Pewnie przez to myslenie - jak ni zdam, to znowu tyle czekania - właśnie się nie
            zdaje, człowiekowi tak zależy i się spala:-(

Kiedyś zdamy a im szybciej tym lepiej:-)

pozdrawiam serdecznie
            Basia
            • linia.frontu Re: Też tak macie?:( 10.04.07, 16:02
              Taktaktaktaktak! Jak na załączonym niżej obrazku:).
              Ja mam za tydzień i jeden dzień, łojezusiekochany i się boję:)
              • Gość: jaTOja Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 17:22
                A ja swój 3 egzmain mama już za tydzień. Teraz nam się uda :)
                • linia.frontu Re: Też tak macie?:( 10.04.07, 17:33
                  :D
                  nie ma to tamto! MUSI się udać! Teraz już po prostu musi...
                  Dziewczyny, trzymam za was wszystkie kciuki! :)
    • Gość: smutna Re: Też tak macie?:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:48
      Dzięki za odpowiedzi :)
      Ja z kolei egzamin mam 13-go w piątek o 13-ej - mój 3 raz.
      Tak się denerwuję,że chyba umre zaraz. Całe święta miałam zepsute przez te
      nerwy. Boje się, że znowu zawale ten durny łuk :(:(:(.
      Jestem po studiach, a egzamin na prawko, to chyba najtrudniejszy egzamin w moim
      życiu. Nigdy się tak nie stresowałam. Masakra.

P.S.Trzymam kciuki za zdających.
      To jakie tabletki sobie kupić ? :) :(
      • Gość: Agata Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:02
        Witaj!

Ja też zdaję w piątek 13, ale o 10:00. Pewnie jazda trafi mi się na 13 z moim
        szczęściem. Trzymam kciuki!
      • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:12
        Ja używam Relaxax B6, wg mnie dobre tabletki. Na bazie melisy ( i czegos tam
        jeszcze :p)
        • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:13
          miało być RELAMAX B6 ;)
      • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:23
        Uda się nam wszystkim i koniec! Musi się udać! Bo jak ni nam, to komu?
      • Gość: kas_and@vp.pl Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:10
        Zdaaaaaaaaaaaałam dzisiaj!!!!!! Życzę wszystkim powodzenia!!!!!!1 :))
        • linia.frontu Re: Też tak macie?:( 12.04.07, 22:11
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)
          No to Gratuuuuuuuuuuuuuulacje, a co!!!!!!!!!! :D
          Ja teź tak chcę za tydzień napisać... :)
      • patrycja.ros Re: Też tak macie?:( 12.04.07, 22:15
        Chlapnij se herbatkę z melisy - uspokaja i rozluźnia:)))) Zdasz i będziesz już
        niedługo śmigać autkiem - powodzenia !!!
    • Gość: kierowca.. Re: Też tak macie?:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:26
      Basia, a w jakim miescie zdajesz?
      • basia_11 Re: Też tak macie?:( 13.04.07, 07:33
        Gość portalu: kierowca.. napisał(a):

> Basia, a w jakim miescie zdajesz?

Zdaję w Szczecinie.

pozdrawiam
        Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka