Gość: olek IP: 195.42.249.* 30.05.07, 10:58 9 raz oblany, mam juz dosyc tych egzaminów. Znowu teoria i czekanie na praktyczny, juz niestety 10 raz. Czy to norma, że ludzie zdają po 10 i wiecej razy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: oblany 30.05.07, 11:22 myślę, że to jednak już powyżej przeciętnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: oblany IP: *.ath0.raptor-ap-renicom-kawaleryjska.lubman.net.pl 30.05.07, 11:25 Nie załamuj się ,mój kolega zdał za 11 razem;)Grunt to sie nie poddawać,szkoda tylko kasy i tak życze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonSalieri Re: oblany IP: *.chello.pl 30.05.07, 11:25 Sytuacja wygląda następująco. Kilka razy można trafić na egzaminatora wiadomego pokroju. Ale dziewięć razy? :> Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: oblany IP: 195.42.249.* 30.05.07, 11:33 nie czepiam sie egzaminatorów. W wiekszosc przypadkow to moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
tupasia Re: oblany 30.05.07, 12:11 Ile godzin w sumie wyjezdziles? I na czym oblewasz - plac czy miasto? Probowales pojezdzic z roznymi instruktorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: oblany IP: 195.42.249.* 30.05.07, 12:21 w sumie z podstawowym szkoleniem to moze z 80 godzin, albo wiecej na początku były problemy z placem, teraz np rondo itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stulejarz Re: oblany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 14:02 przezuc sie na autobus, nie nadajesz sie za kierownice i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za 1 razem Re: oblany IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 14:15 > Czy to norma, że ludzie zdają po 10 > i wiecej razy? W żadnym wypadku to nie jest norma. Ludzie zdają raz, dwa, no trzy. 10 razy to zdają a może i nie zdają... nie powiem co... W każdym razie opłata za egzam powinna rosnąć progresywnie a wręcz wykładniczo do ilości oblań. Po drugiej uwalce +20%, po trzeciej +30% po czwartej +40% a powyżej piątej próg zdwiększony czyli za szóste podejście +120% i tak dalej, aby ZDYSCYPLINOWAĆ zdających i zapobiegać stawianiu się na egzamin za zasadzie 'jakoś to będzie', 'CHYBA sobie dam radę' albo '3 razy paciorek a wtedy będzie łatwiej'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwołujący się Re: oblany IP: *.aster.pl 30.05.07, 15:22 Masz niezłego pecha albo słabo nauczyłeś sie A gdzie zdajesz bo znajoma koleżanki zdawała 20 razy w Ciechanowie ;) Niektórym woda sodowa odbija do głowy gdy zdadzą za 1 razem. Egzaminator mógł się pomylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: oblany IP: 195.42.249.* 30.05.07, 15:50 w wawie.To niestety pech. Instruktorzy mówią, że dobrze jezdze, egzaminatorzy również, że nieźle daję sobie radę, ale zawsze cos musze palnąć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonSalieri Re: oblany IP: *.chello.pl 30.05.07, 15:54 Zauważ jak możesz dobrze prowadzić jeżeli po wyjeżdżeniu 80 (?!) godzin nadal nie potrafisz zaliczyć egzaminu, który jakby nie patrzeć, jest banalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa5 Re: oblany IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 16:11 banalny to on jest dla dobrze wyszkolonych i umiejących poradzić sobie ze stresem. Przepis na zdany egzamin: Do gara wrzucić 20kg dobrze przygotowanej techniki kierowania, 15kg znajomości przepisów, 10kg ostrożności i przewidywania i szczypta uśmiechu i optymizmu i do smaku przyprawić rzeczowym i miłym egzaminatorem. Gotowe danie można odbierać w Wydziałach Komunikacji...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: oblany IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.05.07, 17:07 do Olka: biedaku barkuje Ci tylko 50% szczęścia, bo zapewne 50% umiejętności masz. Trzymam kciuki żeby tym razem się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat Kamili Re: oblany IP: *.aster.pl 30.05.07, 17:39 " Jednym głombom się udaje a innym nie i taka niestety jest prawda." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: oblany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:34 jestem w stanie uwierzyć w to, że naprawdę brakuje ci szczęścia!!! być może zżera cię do tego stres! a co do absurdalnej wypowiedzi w tym temacie dotyczącej podnoszenia opłat za każdy kolejny egzamin, to wg mnie po prostu trafiliśmy na trolla albo jakiegoś dziadka, który prawo jazdy zdawał 40 lat temu :) nie znając realiów faktycznie możnaby tak napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oblany IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.07, 20:59 popieram w zupełności!!!!!!! ja nadal nie rozumiem dlaczego niektórzy wolą wydać większą kasę na egzamin niż doszkolić się!!! zacznijmy od siebie a później rzucajmy oskarżenia... Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Re: oblany 05.06.07, 15:47 może potrenuj z instruktorem te elementy, które sprawiaja ci nsajwiększe problemy/wywowłują największy stres? Dobrze jest też jeździć po tych samych uliczkach, po ktorych odbywają się jazdy egzaminacyjne - można zapamiętać różne "pułapki". Ja wczoraj zdałem chyba za ósmym podejściem, więc też już raczej przekroczyłem normę :) Odpowiedz Link Zgłoś