Dodaj do ulubionych

oblałam znowu-juz 3 raz !!

15.06.07, 13:37
brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje

PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =(
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:45
      nie pisz tak!masz mieć siły i chęci do walki....postaraj się jak najszybciej
      zdobyć finanse(wiem łatwo powiedzieć)na kolejny raz-im mniej zapomnisz tym
      lepiej.trzymam kciuki za kolejny raz już oby ostatni--pewnie miało być do 3razy
      sztuka?no cóż będzie do 4razy :)
    • watashi79 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 13:50
      u-kochana napisała:

> brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje

na czym?
    • basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:20
      u-kochana napisała:

>
      > PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =(

Współczuję...:-(

Na placu coś nie poszło czy na mieście?

pozdrawiam serdecznie
      Basia
      • u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:35
        znowu na mieście, na skrzyżowaniu gdzie była zmina organizacji ruchu kazał skrecić mi w lewo i ja skreciłam a był nakaz jazdy prosto- nie zauważyłam znaku.
        Z placu zawsze wychodziłam =(
        • basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:42
          u-kochana napisała:

> znowu na mieście, na skrzyżowaniu gdzie była zmina organizacji ruchu kazał skre
          > cić mi w lewo i ja skreciłam a był nakaz jazdy prosto- nie zauważyłam znaku.

Ale czy to nie podpada pod wydanie polecenia celowo wprowadzającego w błąd?
          Czy egzaminator powiedział, że TU masz skręcić, czy że wtedy gdy będzie można?

Też miałam na egzaminie taką sytuację - polecenie skrętu w lewo, spojrzałam
          nieco dalej a tam zakaz wjazdu, więc mówię, że tu nie wolno a pan egzaminator że
          im nie wolno wprowadzać w błąd i rzeczywiście - mogłam skręcić w lewo, ale zaraz
          drugi raz w lewo, w sumie takie zawracanie, bo zaraz dalej był ten zakaz który
          przyciągnął mój wzrok.

Tak mi przykro, że nie zdałaś, chciałabym, zeby wszyscy Forumowicze jak
          najszybciej zdali.

pozdrawiam
          Basia
          • eurofan74 Czy to była "podpucha"? 15.06.07, 15:32
            No właśnie, czy obecnie egzaminatorzy mogą wprowadzać w błąd czy nie?

Czekając ostatnio na egzamin praktyczny usłyszałem rozmowę innych czekających,
            z której wynikało, że egzaminatorzy mogą wprowadzać w błąd. Byłem pewien, że
            nie, więc te informacje nie poprawiły mi nastroju przed egzaminem. Ostatecznie
            zdałem bez tego rodzaju sytuacji.
            Z tego, co pisze basia_11, wprowadzać w błąd nie można. Ale czy egzaminator,
            wydając polecenie, musi dodać "tam gdzie będzie to możliwe", czy też nie?

Czy to była "podpucha" ze strony egzaminatora, czy to Ty ź
            • watashi79 Re: Czy to była "podpucha"? 15.06.07, 20:29
              eurofan74 napisał:

> Z tego, co pisze basia_11, wprowadzać w błąd nie można. Ale czy egzaminator,
              > wydając polecenie, musi dodać "tam gdzie będzie to możliwe", czy też nie?

np. w warszawie na bemowie, na każdym spotkaniu przed egzaminem gość mówił, że
              "egzaminator nie wydaje poleceń sprzecznych z prawem i każde polecenie należy
              wykonać w najbliższym możliwym miejscu".

można więc powiedzieć, że są kryci, ale nawet jeśli to polecenia tego typu
              (czyli z "w najbliższym możliwym miejscu" tylko w domyśle, nie zaś explicite) w
              czasie egzaminu są nie fair, bo wiadomo co stres robi z człowieka.

inna sprawa, że po odebraniu prawka czasem trzeba słuchać krakania z prawej
              strony i umiejętność uważania na takie haczyki bywa praktyczna także później...
    • onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:00
      u-kochana napisała:

>
      > PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =(
      WITAM.
      JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE DO
      TEGO NIE NADAJE.CO Z TEGO ŻE WYJEŹDZIŁAM DODATKOWYCH 40 GODZIN SKORO NIE MAM
      SZCZĘŚCIA.NIE MAM JUŻ SIŁY.NASTĘPNY EGZAMIN MAM 25 LIPCA I CO ZNOWU MAM KUPOWAĆ
      DODATKOWE GODZINY ILE JESZCZE?ZDAJĘ W SZCZECINIE.A TY GDZIE ZDAWAŁAŚ?
      • u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:09
        ja wyjeżdziłam tylko 2 dodatkowe godz., zdawałam we Wrocławiu.
        To prawda trzeba miec szczęcie zeby trafić na egzaminatora np dzisaj mi zgasło auto 3 razy i nic się nie stało- mpowiedział mi ze mogło mi by zgasnąc nawet 10 razy.. to normalne zdarza sie każdemu nie zwrociłby mi uwagi na to a jak zdawałam 1 raz to oblałam własnie za zgaśniećei auta 4 razy i tylko to..... wiec sama widzisz, gdzie tu sprawiedliwośc =/
        • Gość: natalia Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.eranet.pl 15.06.07, 16:37
          Otrzeć łzy i nie mazać się! Dasz radę , ja to 5 razy przerabiałam.Pamiętaj ,że
          każdy w końcu zdaje, weż trochę wiecej jazd dodatkowych ,żeby utrwalać
          systematycznie nie tylko przed samiutkim egzaminem.
        • onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:40
          u-kochana napisała:

> ja wyjeżdziłam tylko 2 dodatkowe godz., zdawałam we Wrocławiu.
          > To prawda trzeba miec szczęcie zeby trafić na egzaminatora np dzisaj mi
          zgasł
          > o auto 3 razy i nic się nie stało- mpowiedział mi ze mogło mi by zgasnąc
          nawet
          > 10 razy.. to normalne zdarza sie każdemu nie zwrociłby mi uwagi na to a
          ja
          > k zdawałam 1 raz to oblałam własnie za zgaśniećei auta 4 razy i tylko
          to.....
          > wiec sama widzisz, gdzie tu sprawiedliwośc =/
          sprawiedliwości nie ma.ale tak myślę że musimy chyba ochłonąć.może jednak
          spróbujemy jeszcze raz.to tak jak w piosence którą ostatnio słyszałam''NIKT NIE
          MÓWIŁ ŻE BĘDZIE ŁATWO..NIKT NIE MÓWIŁ ŻE BĘDZIESZ MIAŁ TO......''i tak dalej
          musimy w siebie uwierzyć.daj znać jaką podjełaś decyzje.pa
          • u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:49
            decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w czasie
            • Gość: natalia Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.eranet.pl 15.06.07, 18:42
              I tak trzymaj!
            • linia.frontu Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 18:55
              u-kochana napisała:

> decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w czasie
              • linia.frontu Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 18:56
                linia.frontu napisała:

> u-kochana napisała:
                >
                > > decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w c
                > zasie
                >
                >

Chciałam jeszcze tylko dodać, że to się nazywa podejście!!! :)
                Nie ronić łez rzewnych!!!
      • basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 21:30
        onyx70 napisała:

>
        > JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE DO
        > TEGO NIE NADAJE.

Onyx, czy czujesz, ze dobrze jeździsz ale masz pecha na egzaminie? Jeśli nie
        czujesz się do końca pewnie i zastanawiasz się nad jazdami doszkalającymi to
        może spróbuj w tej szkole, w której ja brałam dodatkowe lekcje? Ci instruktorzy
        oprócz umiejętności pomogli mi uwierzyć w siebie a tego mi naprawdę brakowało...

pozdrawiam serdecznie
        Basia
        • onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 22:26
          ^basia_11 napisała:

> onyx70 napisała:
          >
          > >
          > > JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE
          > DO
          > > TEGO NIE NADAJE.
          >
          > Onyx, czy czujesz, ze dobrze jeździsz ale masz pecha na egzaminie? Jeśli nie
          > czujesz się do końca pewnie i zastanawiasz się nad jazdami doszkalającymi to
          > może spróbuj w tej szkole, w której ja brałam dodatkowe lekcje? Ci
          instruktorzy
          > oprócz umiejętności pomogli mi uwierzyć w siebie a tego mi naprawdę
          brakowało..
          > .
          >
          > pozdrawiam serdecznie
          > Basia
          ~`DROGA BASIU.JEŹDZIŁAM W TRZECH SZKOŁACH I KAŻDA WYDAWAŁA MI SIĘ DOBRA
          INSTRUKTORZY OK .NAWET OSTATNI INSTRUKTOR ZAŁOŻYŁ SIĘ Z MOIM MĘŻEM ŻE ZDAM ALE
          NIESTETY PRZEGRAŁ.MAM WYJEŻDŻONE 40 GODZIN ZA KÓŁKIEM CZUJE SIĘ PEWNIE I TA
          PEWNOŚĆ MNIE ZGUBIŁA ZA PIERWSZYM RAZEM NA PLACU...GÓRKA...A 4.06.NA MIEŚCIE
          WYMUSIŁAM NIESTETY MOJA WINA.JAK JA MOGŁAM ZROBIC TAKI BŁAD?25LIPCA KOLEJNE
          PODEJŚCIE I ILE DODATKOWYCH GODZIN NIE
          WIEM.....
          POZRDAWIAM ONYX
    • Gość: iva Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 22:15
      Nie poddawaj się.Zdałam za piątym razem i też twierdziłam, że to nie dla
      mnie.Owszem, wydałam kupę kasy na jazdy, nie mówiąc już o egzaminach.Ale
      zawzięłam się.Tak się wyszkoliłam, że wsiadłam do samochodu w dniu otrzymania
      prawka i teraz nie odpuszczam. To duża frajda. Nie daj się. Trafisz na swój
      dzień i sympatycznego egzaminatora. Trzy podejścia to norma.
    • patrycja.ros Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 22:47
      Trzymaj się u-kochana!!!! Wiem co przezywasz ale bądź dobrej myśli. Ten egzamin
      jest do przejścia. Będę trzymać kciuki nawet jeśli sie to odwlecze w czasie! A
      co się odwlecze to nie uciecze - ZDASZ !!!
      Powodzenia:)))
    • Gość: rybeczka Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.chello.pl 16.06.07, 00:05
      Nie przejmuj się! ja oblałam drugi:( tez najpierw myślałam że się nie nadaje ale
      egzamin sobie a życie sobie, żeby zdać to trzeba mieć oprócz umiejętności
      naprawdę szczęście, ty po prostu nie mialaś ale kto wie...... może nastepnym razem
    • Gość: Maga Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.magma-net.pl 17.06.07, 09:35
      U-kochana niezmiernie mi przykro ,ale nie poddawaj się !!!
      Zdając mój drugi egzamin byłam przygotowana bardziej na NIE niż na TAK ale miło sie rozczarowałam bo zdałam.Nawet mój TŻ dzwonił z 30 min przed egzaminem i powiedział mi ze jak nie zdam to świat się nie zawali,że zapiszę sie na kolejny egzamin i że mam sie aż tak tym nie przejmować... itp.
      Wiem że każdy kolejny egzamin niezdany to utrta wiary we własne umiejętności oraz w siebie samego ale ... co Cię nie zabije to Cię wzmocni-pamiętaj o tym przy kolejnym egzaminie :))))
      Może to cię bardziej zmotywuję ,że od stycznia mają wejść bardziej restrykcyjne warunki zdawania - więć jak najszybciej zapisuj się na kolejny i głowa do góry - będzie dobrze - trzymam kciuki (i nie tylko ja bo i całe forum :D).
      Pozdrowionka :)
    • Gość: pyska_87 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:06
      nie zalamuj sie!!!a najwazniejsze nie poddawaj sie!!!jak tylko zdobedziesz kase
      lec na egzaim!!!!!!!!!!!!ja zdalam dopiero za 6 razem teraz czekam na wyrobienie
      i tez po ktoryms razie mialam sobioe odpuscic tez tak mowilam ze sie do tego nie
      nadaje a to zalezy od szczescia probuj dalej napewno sie uda powodzonka!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka