u-kochana 15.06.07, 13:37 brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K2 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:45 nie pisz tak!masz mieć siły i chęci do walki....postaraj się jak najszybciej zdobyć finanse(wiem łatwo powiedzieć)na kolejny raz-im mniej zapomnisz tym lepiej.trzymam kciuki za kolejny raz już oby ostatni--pewnie miało być do 3razy sztuka?no cóż będzie do 4razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 13:50 u-kochana napisała: > brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:20 u-kochana napisała: > brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje > > PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =( Współczuję...:-( Na placu coś nie poszło czy na mieście? pozdrawiam serdecznie Basia Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:35 znowu na mieście, na skrzyżowaniu gdzie była zmina organizacji ruchu kazał skrecić mi w lewo i ja skreciłam a był nakaz jazdy prosto- nie zauważyłam znaku. Z placu zawsze wychodziłam =( Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 14:42 u-kochana napisała: > znowu na mieście, na skrzyżowaniu gdzie była zmina organizacji ruchu kazał skre > cić mi w lewo i ja skreciłam a był nakaz jazdy prosto- nie zauważyłam znaku. Ale czy to nie podpada pod wydanie polecenia celowo wprowadzającego w błąd? Czy egzaminator powiedział, że TU masz skręcić, czy że wtedy gdy będzie można? Też miałam na egzaminie taką sytuację - polecenie skrętu w lewo, spojrzałam nieco dalej a tam zakaz wjazdu, więc mówię, że tu nie wolno a pan egzaminator że im nie wolno wprowadzać w błąd i rzeczywiście - mogłam skręcić w lewo, ale zaraz drugi raz w lewo, w sumie takie zawracanie, bo zaraz dalej był ten zakaz który przyciągnął mój wzrok. Tak mi przykro, że nie zdałaś, chciałabym, zeby wszyscy Forumowicze jak najszybciej zdali. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Czy to była "podpucha"? 15.06.07, 15:32 No właśnie, czy obecnie egzaminatorzy mogą wprowadzać w błąd czy nie? Czekając ostatnio na egzamin praktyczny usłyszałem rozmowę innych czekających, z której wynikało, że egzaminatorzy mogą wprowadzać w błąd. Byłem pewien, że nie, więc te informacje nie poprawiły mi nastroju przed egzaminem. Ostatecznie zdałem bez tego rodzaju sytuacji. Z tego, co pisze basia_11, wprowadzać w błąd nie można. Ale czy egzaminator, wydając polecenie, musi dodać "tam gdzie będzie to możliwe", czy też nie? Czy to była "podpucha" ze strony egzaminatora, czy to Ty ź Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Czy to była "podpucha"? 15.06.07, 20:29 eurofan74 napisał: > Z tego, co pisze basia_11, wprowadzać w błąd nie można. Ale czy egzaminator, > wydając polecenie, musi dodać "tam gdzie będzie to możliwe", czy też nie? np. w warszawie na bemowie, na każdym spotkaniu przed egzaminem gość mówił, że "egzaminator nie wydaje poleceń sprzecznych z prawem i każde polecenie należy wykonać w najbliższym możliwym miejscu". można więc powiedzieć, że są kryci, ale nawet jeśli to polecenia tego typu (czyli z "w najbliższym możliwym miejscu" tylko w domyśle, nie zaś explicite) w czasie egzaminu są nie fair, bo wiadomo co stres robi z człowieka. inna sprawa, że po odebraniu prawka czasem trzeba słuchać krakania z prawej strony i umiejętność uważania na takie haczyki bywa praktyczna także później... Odpowiedz Link Zgłoś
onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:00 u-kochana napisała: > brak słów poprostu... ja sie do tego chyba nie nadaje > > PS. nastepnego razu już nie bedzie szybko- brak środków =( WITAM. JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE DO TEGO NIE NADAJE.CO Z TEGO ŻE WYJEŹDZIŁAM DODATKOWYCH 40 GODZIN SKORO NIE MAM SZCZĘŚCIA.NIE MAM JUŻ SIŁY.NASTĘPNY EGZAMIN MAM 25 LIPCA I CO ZNOWU MAM KUPOWAĆ DODATKOWE GODZINY ILE JESZCZE?ZDAJĘ W SZCZECINIE.A TY GDZIE ZDAWAŁAŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:09 ja wyjeżdziłam tylko 2 dodatkowe godz., zdawałam we Wrocławiu. To prawda trzeba miec szczęcie zeby trafić na egzaminatora np dzisaj mi zgasło auto 3 razy i nic się nie stało- mpowiedział mi ze mogło mi by zgasnąc nawet 10 razy.. to normalne zdarza sie każdemu nie zwrociłby mi uwagi na to a jak zdawałam 1 raz to oblałam własnie za zgaśniećei auta 4 razy i tylko to..... wiec sama widzisz, gdzie tu sprawiedliwośc =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.eranet.pl 15.06.07, 16:37 Otrzeć łzy i nie mazać się! Dasz radę , ja to 5 razy przerabiałam.Pamiętaj ,że każdy w końcu zdaje, weż trochę wiecej jazd dodatkowych ,żeby utrwalać systematycznie nie tylko przed samiutkim egzaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:40 u-kochana napisała: > ja wyjeżdziłam tylko 2 dodatkowe godz., zdawałam we Wrocławiu. > To prawda trzeba miec szczęcie zeby trafić na egzaminatora np dzisaj mi zgasł > o auto 3 razy i nic się nie stało- mpowiedział mi ze mogło mi by zgasnąc nawet > 10 razy.. to normalne zdarza sie każdemu nie zwrociłby mi uwagi na to a ja > k zdawałam 1 raz to oblałam własnie za zgaśniećei auta 4 razy i tylko to..... > wiec sama widzisz, gdzie tu sprawiedliwośc =/ sprawiedliwości nie ma.ale tak myślę że musimy chyba ochłonąć.może jednak spróbujemy jeszcze raz.to tak jak w piosence którą ostatnio słyszałam''NIKT NIE MÓWIŁ ŻE BĘDZIE ŁATWO..NIKT NIE MÓWIŁ ŻE BĘDZIESZ MIAŁ TO......''i tak dalej musimy w siebie uwierzyć.daj znać jaką podjełaś decyzje.pa Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 16:49 decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.eranet.pl 15.06.07, 18:42 I tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 18:55 u-kochana napisała: > decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w czasie Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 18:56 linia.frontu napisała: > u-kochana napisała: > > > decyzje mam podjętą- bedę walczyć na pewno !! tylko przesunie sie to w c > zasie > > Chciałam jeszcze tylko dodać, że to się nazywa podejście!!! :) Nie ronić łez rzewnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 21:30 onyx70 napisała: > > JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE DO > TEGO NIE NADAJE. Onyx, czy czujesz, ze dobrze jeździsz ale masz pecha na egzaminie? Jeśli nie czujesz się do końca pewnie i zastanawiasz się nad jazdami doszkalającymi to może spróbuj w tej szkole, w której ja brałam dodatkowe lekcje? Ci instruktorzy oprócz umiejętności pomogli mi uwierzyć w siebie a tego mi naprawdę brakowało... pozdrawiam serdecznie Basia Odpowiedz Link Zgłoś
onyx70 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 22:26 ^basia_11 napisała: > onyx70 napisała: > > > > > JA MAM JUŻ DWA OBLANE EGZAMINY I POWIEM SZCZERZE TEŻ MYŚLĘ JAK TY ŻE SIE > DO > > TEGO NIE NADAJE. > > Onyx, czy czujesz, ze dobrze jeździsz ale masz pecha na egzaminie? Jeśli nie > czujesz się do końca pewnie i zastanawiasz się nad jazdami doszkalającymi to > może spróbuj w tej szkole, w której ja brałam dodatkowe lekcje? Ci instruktorzy > oprócz umiejętności pomogli mi uwierzyć w siebie a tego mi naprawdę brakowało.. > . > > pozdrawiam serdecznie > Basia ~`DROGA BASIU.JEŹDZIŁAM W TRZECH SZKOŁACH I KAŻDA WYDAWAŁA MI SIĘ DOBRA INSTRUKTORZY OK .NAWET OSTATNI INSTRUKTOR ZAŁOŻYŁ SIĘ Z MOIM MĘŻEM ŻE ZDAM ALE NIESTETY PRZEGRAŁ.MAM WYJEŻDŻONE 40 GODZIN ZA KÓŁKIEM CZUJE SIĘ PEWNIE I TA PEWNOŚĆ MNIE ZGUBIŁA ZA PIERWSZYM RAZEM NA PLACU...GÓRKA...A 4.06.NA MIEŚCIE WYMUSIŁAM NIESTETY MOJA WINA.JAK JA MOGŁAM ZROBIC TAKI BŁAD?25LIPCA KOLEJNE PODEJŚCIE I ILE DODATKOWYCH GODZIN NIE WIEM..... POZRDAWIAM ONYX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.07, 22:15 Nie poddawaj się.Zdałam za piątym razem i też twierdziłam, że to nie dla mnie.Owszem, wydałam kupę kasy na jazdy, nie mówiąc już o egzaminach.Ale zawzięłam się.Tak się wyszkoliłam, że wsiadłam do samochodu w dniu otrzymania prawka i teraz nie odpuszczam. To duża frajda. Nie daj się. Trafisz na swój dzień i sympatycznego egzaminatora. Trzy podejścia to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! 15.06.07, 22:47 Trzymaj się u-kochana!!!! Wiem co przezywasz ale bądź dobrej myśli. Ten egzamin jest do przejścia. Będę trzymać kciuki nawet jeśli sie to odwlecze w czasie! A co się odwlecze to nie uciecze - ZDASZ !!! Powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybeczka Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.chello.pl 16.06.07, 00:05 Nie przejmuj się! ja oblałam drugi:( tez najpierw myślałam że się nie nadaje ale egzamin sobie a życie sobie, żeby zdać to trzeba mieć oprócz umiejętności naprawdę szczęście, ty po prostu nie mialaś ale kto wie...... może nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.magma-net.pl 17.06.07, 09:35 U-kochana niezmiernie mi przykro ,ale nie poddawaj się !!! Zdając mój drugi egzamin byłam przygotowana bardziej na NIE niż na TAK ale miło sie rozczarowałam bo zdałam.Nawet mój TŻ dzwonił z 30 min przed egzaminem i powiedział mi ze jak nie zdam to świat się nie zawali,że zapiszę sie na kolejny egzamin i że mam sie aż tak tym nie przejmować... itp. Wiem że każdy kolejny egzamin niezdany to utrta wiary we własne umiejętności oraz w siebie samego ale ... co Cię nie zabije to Cię wzmocni-pamiętaj o tym przy kolejnym egzaminie :)))) Może to cię bardziej zmotywuję ,że od stycznia mają wejść bardziej restrykcyjne warunki zdawania - więć jak najszybciej zapisuj się na kolejny i głowa do góry - będzie dobrze - trzymam kciuki (i nie tylko ja bo i całe forum :D). Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyska_87 Re: oblałam znowu-juz 3 raz !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:06 nie zalamuj sie!!!a najwazniejsze nie poddawaj sie!!!jak tylko zdobedziesz kase lec na egzaim!!!!!!!!!!!!ja zdalam dopiero za 6 razem teraz czekam na wyrobienie i tez po ktoryms razie mialam sobioe odpuscic tez tak mowilam ze sie do tego nie nadaje a to zalezy od szczescia probuj dalej napewno sie uda powodzonka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś