linia.frontu 20.06.07, 13:52 wiadomosci.wp.pl/kat,12591,wid,8578172,prasaWiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_11 Re: Ale fajny instruktor... 20.06.07, 14:10 Nie wiem co jest gorsze, czy zachowanie tego 'instrukora' czy komentarze ludzi - w dużej mierze pochwalających tego psychopatę. Ludzie chyba jeszcze ciągle myślą kategoriami, że bez bicia i przemocy się nie da... Dlaczego wulgaryzmy, krzyki i groźby mają dać lepszy efekt pedagogiczny? Gdybym trafiła do takiego chama, to w trakcie lekcji uciekłabym z samochodu. 10 lat temu, gdy pierwszy raz podchodziłam do kursu, to instruktor też krzyczał, nie ubliżał, ale krzyczał i stresował mnie tak bardzo, że wykorzystałam swoją ówczesną sytuację i przerwałam kurs. Gdyby instruktor był inny to kto wie, może od 10 lat miałabym prawo jazdy... pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: Ale fajny instruktor... 20.06.07, 16:57 ja spokojna jednostka jestem, ale chyba bym mu przyj**ał. w każdym razie na pewno bym to nagrał i zażądał zwrotu pieniędzy, a jak nie to bym dziada po sądach latami ciągał. Odpowiedz Link Zgłoś