bellamora 07.07.07, 19:49 Mam pytanko, jak długo mniej więcej trwa cały kurs prawa jazdy od zapisania się do egzaminu? Trochę mi się spieszy i nie wiem jak długo może to trwać. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaska Re: ile trwa kurs???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:16 To zalezy...czasami całosc moze trwac 3 miesiace, a niekiedy krocej badz dłuzej.Kurs teoretyczny trwa z tego co wiem gora 2 tyg, pozniej krs praktyczny...i tu zaczynaja sie schody, czyli dostepnosc instruktora:). Z tego co tutaj czytałam i słyszałam ludzie sie czesto zala ze w przeciagu 1,5 miesiaca wyjezdzili dopiero 8-10h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: ile trwa kurs???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:47 Moj trwa miesiac (niecały)...w tym 12h mam wyjezdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Aha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:16 na egzamin czeka sie czesto nawet 2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: ile trwa kurs???? IP: *.acn.waw.pl 07.07.07, 20:42 od dwóch tygodni do roku mozna czekać od zapisania się na kurs aż do otrzymania plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
lionne7 Re: ile trwa kurs???? 07.07.07, 20:53 Skąd jesteś, a raczej gdzie będziesz robić prawko, bo różny jest okres oczekiwania na egzamin w różnych miastach? Odpowiedz Link Zgłoś
bellamora Re: ile trwa kurs???? 08.07.07, 09:54 Jestem z Bielska- Białej i tu też zapisałam się na kurs, już 3 tygodnie mam teorie i dopiero 10 godzin za sobą :( Strasznie długo to trwa, może dlatego, że spotkania mam 2 razy w tygodniu po 2 godziny. A wy ile godzin mieliście tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś
lionne7 Re: ile trwa kurs???? 08.07.07, 10:39 Ja miałam teorię w weekendy (3 weekendy), ale jazdy mogłam zacząć dopiero po teorii, więc u Ciebie nie jest tak długo, skoro już 10 godzin masz wyjeżdżone:) Czekałam prawie 2 tygodnie na 1. jazdę, a na 2. 10 dni, ale to ze względu na mój brak czasu. A później poszło szybko - pozostałe 29 godzin zrobiłam w miesiąc (średnio to trwa 1,5 miesiąca w Łodzi - zależy od autoszkoły i od czasu kursanta). Dopiero po zdanym egzaminie wewnętrznym (i z teorii i z praktyki) mogłam się zapisać w WORDzie na egzamin - czekam ponad miesiąc. Czyli do egzaminu przystąpię po 3,5 miesiąca od rozpoczęcia kursu. To są dane z Łodzi, ale tak jak pisałam - to głównie zależy od autoszkoły i od kursanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brh Re: ile trwa kurs???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:56 ja robiłem kurs w Poznaniu i od zapisania się do zdanego egzaminu minęło 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
v_i_v_v_v_a Re: ile trwa kurs???? 08.07.07, 18:32 miesiac- teoria+ 12 h jazdy:) oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ile trwa kurs???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:17 mój trwa już 4 miesiące i mam 10 godzin jazdy za sobą :[ Odpowiedz Link Zgłoś