onyx70 25.07.07, 10:33 zdałam i jestem szczesiliwa za trzecim razem w myśl przysłowia do trzech razy sztuka.teraz idę się upić ze szcześcia. pozdrawiam wszystkich onyx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crayzolka Gratuluję! :) 25.07.07, 10:56 Moje gratulacje!!! :) Bardzo się cieszę, teraz pozostaje czekać na plastik (ja też czekam) Cierpliwości nam życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 10:58 onyx70 napisała: > zdałam i jestem szczesiliwa za trzecim razem w myśl przysłowia do trzech razy > sztuka.teraz idę się upić ze szcześcia. > pozdrawiam wszystkich onyx GRATULUJĘ!!!!!!!!!!! Doskonale Cię rozumiem, dokładnie półtora miesiaca temu przeżywałam ten sam stan:-)) Może trafiłaś na tego samego egzaminatora co ja? Jak było, wszystko szło gładko, czy miałaś jakieś trudniejsze momenty? Ogromniaste gratulacje:-))) Basia Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 11:10 onyx70 napisała: > zdałam i jestem szczesiliwa za trzecim razem w myśl przysłowia do trzech razy > sztuka. Eeeeeeeeeeee, nie no to gratulacje, Weteranie Kółka! Jesteś teraz Kierowcą, a co - jeszcze tylko czysta formalność w postaci plastika i drogi Twoje! Teraz się dopiero zacznie jazda na całego:). >teraz idę się upić ze szcześcia. Uwal się za mnie też:). Bo ja nie mam czasu, a mam ochotę się narąbać - albo chociaż moje zdrowie wypij:) > pozdrawiam wszystkich onyx Ja także pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
onyx70 Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 13:58 na parkowaniu prostopadłym prosto miałam problem bo troche krzywo zaparkowałam a tak wszystko poszło gładko pozdrawiam onyx Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 14:50 Onyx cieszę się, ja wczoraj zdawałam w naszym szczecińskim WORD'zie i udało się za pierwszym razem. Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 14:51 onyx70 napisała: > zdałam i jestem szczesiliwa za trzecim razem w myśl przysłowia do trzech razy > sztuka.teraz idę się upić ze szcześcia. > pozdrawiam wszystkich onyx No to GRATULACJE się należą !!! Teraz wypada ze spokojem oczekiwać plasticzku i zastanowić się nad kwestią z zielonym liściem czy bez :))) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx70 Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 21:13 basiu! dziękuje ci za wsparcie.ten pan który mnie egzaminował to starszy człowiek o usposobieniu anioła (bynajmniej na mnie tak działał)niestety nie pamiętam jak sie nazywał....stres robił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaalenka Re: zdałam ! zdałam ! IP: 83.15.80.* 25.07.07, 22:27 Dokładam się do gratulacji...A można wiedzieć gdzie zdawałaś?Bo szczerze mówiąc,nie orientuje sie kto jest z jakiego mmiasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia1234 Re: zdałam ! zdałam ! 25.07.07, 22:53 gratuluje BARDZO :) .....kurcze zdolniacha z ciebie :D zazdroszcze ci cholernie...... bo ja dzisiaj nie zdalam drugi raz :(:( ehhh.. juz mi sie odechcialo tego prawka ;/;/ pozdrawiam serdeczne :) "Jeshche tshyma oosooszonom zarenchynovom kapóste." <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś