Gość: jaaaa IP: *.chello.pl 31.08.07, 11:05 pomóżcie nazwac szkołe nauki jazdy pilne szykbo coś extra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linia.frontu Re: nazwa dla szkoły 31.08.07, 11:23 Gość portalu: jaaaa napisał(a): > pomóżcie nazwac szkołe nauki jazdy pilne szykbo coś extra forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=65182650&a=65182650 Swoją inwencję muszę zachować dla kogoś innego:). Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: nazwa dla szkoły 31.08.07, 11:36 > Gość portalu: jaaaa napisał(a): > > pomóżcie nazwac szkołe nauki jazdy pilne szykbo coś extra Też mi się spodobało: Pod prąd:) Rację mają autorzy postów postulujący perfekcjonizm i precyzję, żadnych, czerwonych eLek z krzywo przyklejonym żółtym kwadratem z nazwą szkoły, jakich mnóstwo. To nie przyciąga. Fajnie wyglądają barwy eLki, albo np. czerwone autko z białym logo, tylko wtedy wizytówki będą brzydkie, chociaż...? Musisz pomyśleć. I błagam, nie wieszaj w biurze znaków drogowych, to nie wygląda dobrze, u mnie w OSK tak mieli, lepiej jakieś fajne fotki eLki firmowej. W ogóle mam dużo róznych pomysłów, o ile nie muszę myśleć jednocześnie o kasie, jaką trzeba na to wydać;). Koniecznie wizytówki z numerem telefonu, instruktorzy mogą mieć firmowe koszulki z malutkim logo i identyfikatory:), to będzie profesjonalnie wyglądać. Dobra, idę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub88 Re: nazwa dla szkoły IP: 212.244.90.* 31.08.07, 19:25 a może eLdorado? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: nazwa dla szkoły IP: 213.158.197.* 01.09.07, 21:53 myślę że nazwa szkoły nie ma najmniejszego znaczenia w zdobywaniu kursantów,nazwij sobie nawet osk Kowaslki. kursantów zdobędziesz dzięki tzw poczcie pantoflowej,podstawa to wysoka jakość szkolenia i duża zdawalnośc kursantów za pierwszym razem.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś