legiatopotega 20.09.07, 15:23 mam pytanie odnosnie praktycznego.losuja zdajacego do egzaminatora czy pierwszy na liscie dostaje wylosowanego egzaminatora.?istotne jezeli chodzi o czas spedzony w stresie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorociula Re: praktyczny 20.09.07, 15:40 zdawałam na odlewniczej w wawie, tam losują, np. masz egzamin na 8.00, czeka grupa 30 osob a jest 10 egzaminatorow; miła pani skrzeczy przez głosnik: "w wyniku losowego doboru pani dorota... bedzie egzaminowana przez pana tomasza.....prosze oczekiwac w sali nr 2", pani dorota wtedy w stresie sięga po dowodzik osobisty i wychodzi na plac itd. w tym czasie reszta zestresowanych ludzików czeka na kolejnego z pozostałych 8 egzaminatorów. jak moj skończył ze mna to kogos nastepnego wylosowali dla niego i tak w kółko ;-)) czekać w stresie można jakies 2 godzinki, jak za pierwszym razem zdawałam to byłam ostania w grupie, myślałam że się wykończe tym oczekiwaniem - prawie dwie godziny!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorociula Re: praktyczny 20.09.07, 15:42 rzecz jasna czeka na kolejnego z 9 pozostałych egzaminatorów ;-)) kurcze, jak ja liczę?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
legiatopotega Re: praktyczny 20.09.07, 16:25 dziekuje!mam nadzieje ze zdalas!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorociula Re: praktyczny 20.09.07, 21:22 zdałam :-)) a teraz śmigam moją kochaną czarną hondą, że aż świst idzie :-))) życzę dużo szczęścia na egzaminie i niewielu upierdliwych kierowców na trasie egzaminacyjnej !!! ja trafiłam na dziadka w starym mercedesie kaszlaku, próbował mnie na światłach wyprzedzić, gdy czekałam na zmianę na zielone - ale byłam szybsza, egzaminator się pod nosem uśmiechnął i stwierdził, że "niezła ze mnie zadziora" ;-))) facet był w porządku, naprawdę na odlewniczej są jeszcze normalni egzaminatorzy, którzy nie są upierdliwi!! Odpowiedz Link Zgłoś