Dodaj do ulubionych

Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.

• Gość: ... Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.europe.hp.net 03.08.09, 14:27
      Do najlepszych szkol napewno nie nalezy szkola "Danuta". Malo
      kompetenta obsluga, z kazda "pie..." trzeba pofatygowac sie samemu
      do biura, ktore otwarte jest od 10 do 17, co ze wzgledu na godziny
      pracy, nie kazdemu pasuje. Ogolnie nie polecam
    • Gość: Justyna Motylek nic nie wart IP: *.217.146.194.generacja.pl 04.08.09, 14:23
      Chcialabym wszytskich przestrzec przed szkola jazdy "motylek"
      instruktorzy spią podczas gdy maja uczyć, wyprowadzaja psy na
      spacer, lekcje odbywaja sie o 10- 15 minut pozniej i tyle tez
      koncza! Dodatkowo instruktorzy krzycza , przez co nie mozna sie
      skupić. A wlasciciel szkoly na zlozona reklamacje nawet nie raczył
      odpowiedzieć a minely juz dwa miesiące! Beznadzieja!!
      • Gość: Joasia Re: Motylek nic nie wart IP: *.centertel.pl 11.09.09, 12:11
        A mi się podobało zdałam za pierwszym razem.
        A trafiłam przez przypadek.
        • Gość: driver Re: Motylek nic nie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 12:25
          moze odosobniony przypadek, bo ja tez kategorycznie nie polecam. Jedyne co maja spoko to szkolenie bhp. A Pan właściciel Pan K. bardzo nie uprzejmy, łasy na dziewczynki. Po 30 godzinach nic się nie umie i Pan K. sugerująco proponuje zniżkę przy zakupie następnych 10 godzin. Odradzam!
    • Gość: Beata Sz. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 15:47
      Jestem przeszczęśliwa !!!!!!!!!!
      Zdałam egzamin za 1-szym razem, a zawsze myślałam że ja i "prawo jazdy" to
      całkiem dwie różne bajki.
      Bardzo, bardzo dziękuję p.Tomkowi z OSK TEST za cierpliwość do mnie,
      wyrozumiałość , bardzo dobrą i skuteczną naukę.
      Z całego serca polecam OSK TEST z Lelewela.

wdzięczna Beata Sz.
      • skyland.wroc AutoFAN i zadna inna 23.08.09, 22:31
        Zdałam za 1 razem SZOK , ja to takie roztrzepane stworzenie że wydawałoby sie to
        nie mozliwe. Nastawiałam sie ze zdam za 3-5 razem jak wiekszosc smiertelnikow
        ale trafilam do Auto Fana

Jak zaczynałam to chciałam tylko i wyłącznie instruktorkę ,bo myslalam
        stereotypowo ze faceci krzycza wyzywają sa straszni i nie wyrobie tego
        psychicznie :)

Instruktorka rewelacja, ale co sie okazało instruktorzy również rewelacja :)
        Na dzien dobry zakochali mnie w samochodzie ktory sprawia mi frajde do dzis.

Wyrozumiali konsekwentni i z anielska cierpliwoscia tlumaczacy jak odróżnić
        prawą od lewej strony :):)oraz że podczas parkowania nie trzeba za kazdym razem
        wlaczac wycieraczek :):):)

Sa na 3 miejscu w rankingu nie zdzieraja kasy i bardzo wszyscy sa zaangazowani.

Widać i czuć ze lubią ludzi kochają swoja prace i wykonują ją profesjonalnie i z
        pasją , jak trzeba zmobilizują gniewnym spojrzeniem, albo pokrzepiającym słowem
        :)Nauczą każdego który chce sie nauczyć.

I co dla mnie jako mamy ważne ucza nie tylko zdać egzamin ale bezpiecznie
        jezdzic na trasie po miescie doradza latem co robic zimą , naucza logicznie
        myslec i miec oczy dookoła głowy pod warunkiem ze sie im na to pozwoli :)

Goraco polecem bede miala wspaniale wpomnienia i Baaaardzo dziekuje Pani Oldze
        Pawłowi Panu Rysiowi i Grzesiowi , Sławkowi
        Oraz ekipie wspierajacej na placu ktorej nie znam z imienia :):)

Po zdanym egzaminie radocha wielka równiez na buziach instruktorow i blysk dumy
        w oku :):)
        Auto FANKA :)
    • Gość: Piotrek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 94.254.141.* 31.08.09, 16:19
      Nie należe zwracać uwagi na nazwę szkoły, ale na instruktora. Jednym
      z najbardziej skutecznych we wrocławiu jest Jan Koreń. W ostatnim
      czasie założył szkołę JEDYNKA na ul. tarnogajskiej. Jego
      skuteczneość jest duża, a sięga 90%. Z grupy 7 osób zdało 3 i do
      tego dwie od Jana Korenia. Jan Koreń szkoli na kat. A i B. Mozna
      powiedzieć, że jest "marudny", ale jego marudzenie daje efekty na
      egzaminie.
      • Gość: hahahihi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 19:38
        no tak wysoka zdawalność, bo nie ma 300 przeszkolonych kursantów tylko 3.
        poza tym sam sobie reklamę robisz.
        żenada.
    • Gość: ewa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 94.42.84.* 16.09.09, 10:50
      dla mnie najlepsza jest Jedynka z Tarnogajskiej. na B uczy pan
      Grzegorz G. (z Kursanta kiedyś) i dla mnie był rewelacyjny.
      wymagający, ale tłumaczył ciągle, co robię źle, prosił o powtórzenia
      manewrów. a że ja urodzonym kierowcą nie jestem, to było momentami
      ciężko ;) najważniejsze, że udało mi się za 1 razem zdać egzamin -
      to chyba najlepsza rekomendacja :)
      • Gość: robert Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 79.110.196.* 17.09.09, 14:06
        ja zdecydowanie mogę polecić OSK TEST z ul.Lelewela .
        robiłem tam kurs na A i B, oba egzaminy zdane bez najmniejszego problemu.
        serdecznie polecam. fachowo, konkretnie i skutecznie.
        • Gość: najlepsza szkoła.. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.chello.pl 24.09.09, 22:01
          ... nie istnieje:) Jeśli się chce to można zrobić wszystko, m.in. zdać prawko,
          chyba że się nie ma daru do prowadzenia auta - zdarzają się takie przypadki...
          Co do moich doświadczeń to robiłem kurs w szkole Pana Baryły ze Strzelina, miało
          to swoje plusy bo poza Wrocławiem jeździłem poza terenem zabudowanym i szkoliłem
          nie tylko jazdę na trasach egzaminacyjnych (we WRO), ale swoją smykałkę w
          prowadzeniu auta, wyprzedzanie i zachowanie na drodze przy większych
          prędkościach. Uważam, że wszystkie szkoły powinny mieć na uwadze nie tylko
          zdanie egzaminu, ale przygotowanie do jazdy poza miastem... I się później
          człowiek niech nie dziwi, że jakaś pni, która nigdy nie była poza miastem jedzie
          "40" km/h i oczywiście utrudnia i spowalnia ruch... A dlaczego? - bo nikt jej
          nigdy nie nauczył jeździć w takich warunkach...

Wracając do szkół jazdy we Wrocławiu, to miałem jeszcze miłe doświadczenie z OSK
          Kursant...
        • Gość: minowicz 55 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 08:32
          Hej. MI się bardzo podoba nauka jazdy wrocław w ABC MOto:):)

• Gość: Uczeń RyCarDo Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 22:53
      Ja naprawde polecam szkołę jazdy RyCarDo, fajna mała, szkółka z dużym procentem
      zdawalności, sam dzisiaj zdałem egzamin, właśnie dzięki nim. Dobrze poprawadzą
      Cię po strefie, znają "dużo kruczków" gdzie egzaminatorzy po prostu lubią
      oblewac. Miła i przyjazna atmosfera, swietni instruktorzy, auta w bardzo dobrym
      stanie. Gorąco polecam !
    • Gość: gość Kasia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.10.09, 17:08
      Witam wszystkich zainteresowanych. Polecam Szkołę Jazdy KURSANT. Właśnie jestem
      po kursie przyspieszonym i mam prawo jazdy:)zajęło mi to zaledwie dwa miesiące
      tzn. w KURSANCIE miesiąc ale w WORdzie trzeba było poczekać trochę na egzamin.
      Zdałam za pierwszym razem i uważam , że naprawdę było watro.Wszelkie formalności
      załatwione bezproblemowo. Teoria prowadzona super. Jazdy szybciutko ale bardzo
      konkretnie z potrzebną mi nutką rygoru. Naprawdę polecam Kursanta we Wrocławiu
      wszystkim, którym zależy na bezpiecznym poruszaniu się samochodem po mieście.
      Mój instruktor spisał się na medal.
      • michalbojko RyCarDo!!! 14.10.09, 20:01
        Właśnie jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy. Jeśli macie wątpliwości, którą szkołę wybrać, wybierzcie RyCarDo.
        RyCarDo to świetna atmosfera od samego począku kursu... na jazdy przychodzi się z czystą przyjemnością. Zawrówno Jacek jak i Rysiek w pełni angażują się w solidne przygotowanie każdego kursanta, są to dodatkowo bardzo sympatyczni i konkretni goście.
        Po nauce w RyCarDo pójdziecie na egzamin bez stresu, pewni tego, że zdacie ;)
      • michalbojko RyCarDo 14.10.09, 20:03
        Właśnie jestem po zdanym egzaminie na prawo jazdy. Jeśli macie wątpliwości, którą szkołę wybrać, wybierzcie RyCarDo.
        RyCarDo to świetna atmosfera od samego począku kursu... na jazdy przychodzi się z czystą przyjemnością. Zawrówno Jacek jak i Rysiek w pełni angażują się w solidne przygotowanie każdego kursanta, są to dodatkowo bardzo sympatyczni i konkretni goście.
        Po nauce w RyCarDo pójdziecie na egzamin bez stresu, pewni tego, że zdacie ;)
        • Gość: Wiola Ilnicka Re: RYCARD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.10.09, 00:31
          Panie Ryśku, polecam Pana z czystym sumieniem! Czemu ja wcześniej
          nie poszłam do Rycardo!!! Wcześniej był kurs w tym chłamie w
          Gniechowicach-30 godzin spędzonych na jeżdżeniu po wsiach i
          zbieraniu innych kursantów-nic mnie nie nauczyli poza tym,że
          dostałam "stracha" przed kierownicą. Przepchali mnie dalej,byleby
          już odbębnić te 30h, potem dokupywałam godziny w innej szkole
          jazdy,też na wsi-było lepiej ale to jeszcze nie to,czego wymagają
          egzaminatorzy WORD Wrocław. Dokupiłam ok.20h.,w sumie 3 egzaminy nie
          zdane. Poszłam do Rycardo i po 8 godz. egzamin zdałam za 1 razem-
          myśle,że to mówi samo za siebie. Generalnie, żałuje,że nie poszłam
          tam wcześniej bo ile nerwów przeszłam przez te egzaminy to już
          moje... Uczył mnie jeżdzić Pan Rysiek- jak byłam wolnomyśląca to się
          na mnie denerwował,no cóż,te wnerwione oczy będą mnie jeszcze troche
          prześladować :o)) Gdybym miała wybierać to poszłabym do Rycardo
          odrazu, na inną szkołe jazdy szkoda czasu i pieniędzy a troche mi
          ich poszło na to prawko.Teraz mam już prawo jazdy 2m-ce i śmigam po
          Wrocku każdego dnia,jestem dobrym kierowcą- ostrożnym ale z ikrą!
          Tego mnie nauczył Rysiek. A pod Rycardo podpisuje się obiema
          rękami. Wioletta Ilnicka.
          • Gość: Ania Ś. Re: RYCARD IP: *.centertel.pl 18.10.09, 12:08
            Gorąco polecam szkołę jazdy RYcarDO, bardzo profesjonalne podejście do
            sprawy,bardzo efektywna nauka!
            Nauczą każdego!;))
            ja próbowałam 6 razy po ukończeniu kursu w innej szkole jazdy, bezskutecznie!;(
            dopiero po wykupieniu 5 h doszkalających w szkole RYcarDO udało się zdać za 1
            podejściem!
            Przyznaję, że egzamin nie był prosty, wiele manewrów, zatoczka itp. Lecz dzięki
            świetnemu przygotowaniu nie sprawiło mi to problemu!
            Przyjaźnie nastawiony, sympatyczny instruktor ;) POLECAM!!!:))
            • kkasia781 PIK warszawa-ursynów 30.10.09, 19:59
              Polecam!!!!!

Ja dzis zdałam egzamin za pierwszym razem.
              Szczególnie polecam J. Motyka - bardzo fajny, sensowny instruktor.
        • Gość: Agnes Re: RyCarDo IP: *.static.tvk.wroc.pl 06.11.09, 15:30
          Ja również jestem po zdanym egzaminie i też nie mam wątpliwości, że
          Rycardo to najlepszy wybór. Do Rycardo trafiłam, kierując się
          opiniami z tego forum i to był strzał w dziesiątkę!
          Wcześniej cały kurs robiłam w jednej z większych szkół jazdy we
          Wrocławiu i po nie zdanym egzaminie, postanowiłam zmienić
          instruktora. No i trafiłam do Ryśka :) Wystarczyło parę godzin z R. –
          i egzamin zdany !
          Instruktor bardzo cierpliwy, skuteczny, miły. Oprócz tego że potrafi
          nauczyć jeździć, parkować, to pozytywnie nastawia i mobilizuje, a i
          zdarzy się że pochwali, za dobrze wykonany manewr:) (dla mnie było
          to bardzo budujące).
          Jazdy oczywiście po strefie egzaminacyjnej i newralgicznych
          skrzyżowaniach.
          Na jazdy przychodzi się naprawdę z ochotą. Jedyne czego żałuję, to
          tego że nie przyszłam do Rycardo od początku, na cały kurs.
          Jeszcze raz, dzięki R.!

• Gość: Czarodziejka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 08:31
      Ja robilam prawo jazy w Klaksonie, polecam fantasryczny nowy
      instruktor. Mlody chlopak , bardzo cierpliwy. Dziewczyny polecam Pan
      Pawel Bielski ,to chodzaca cierpliwosc. Duzo tlumaczy i wyjasnia.
      Nie drze sie na kobiety ,zawsze wesoly i nigdy nie zauwazylam aby w
      trakcie jazd zajmowal sie czym innym niz szkolenie mnie. A nie bylo
      latwo. SZlo mi ciezko i moj maz zawsze darl sie na mnie ze nigdy nie
      naucze sie jezdzic. Po kilku jazdach powiedzial mi tylko instruktor
      ze powinnam wiecej cwiczyc manewry .Braam sobie auto i jezdzilam na
      jego plac w niedziele. ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM.
      POLECAM Pana Pawla Bielskiego ... Wszystkim znajomym bede Go
      polecala. Czarodziejka
      • Gość: toyota Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:51
        witam
        jestem już prawie na mecie mojego kursu w Ośrodku Test przy ul.Lelewela i jestem
        bardzo zadowolona z całego przebiegu szkolenia.
        kurs bardzo rzeczowy, konkretny , instruktor sympatyczny i posiadający dużą
        wiedzę . liczę na sukces na egzaminie.
        polecam Test !!!!!!!!
        • Gość: migotek44 Doszkalanie nauki jazdy wrocław ABC Moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 08:28
          Witam. Zaliczyłem jakiś czas temu doszkalanie nauki jazdy wrocław i jestem bardzo zadowolony.
    • koena Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 18.11.09, 13:31
      Dziś zdałam egzamin! :) Dzięki RyCARdo. Rysiu jest wspaniałym człowiekiem i
      instruktorem. Cierpliwy, zaangażowany w swoją pracę, dużo tłumaczy i rozmawia z
      kursantem. Zależy mu żeby zdać jak najszybciej, najlepiej za pierwszym razem,
      oczywiście w miarę możliwości. Nie naciąga na dodatkowe lekcje, tylko
      obiektywnie ocenia umiejętności prowadzenia samochodu i do tego dostosowuje
      swoją opinię.

Egzamin zdałam za drugim razem, okropny stres, ręce się trzęsły. Słabo sobie
      radzę ze stresem i za pierwszym razem poległam na placyku. Mimo tego, że dziki
      Rysiowi na prawdę byłam zadowolona z tego czego się u niego nauczyłam i że
      dobrze mi się jeździ, zjadł mnie stres. Zarówno za pierwszym jak i drugim razem
      heh :P Ale za drugim już zdałam! I przez cały kurs tak na prawdę dopiero za to
      dostałam "ochrzan" oczywiście humorystyczny "dlaczego nie za pierwszym razem?"
      bo przecież wie czego mnie nauczył ;)

Życzę wszystkim zdającym jak najmniej stresu bo to największy wróg nawet jak się
      człowiek pewnie czuje za kierownicą i szczerze polecam RyCARdo! Przyjazna
      atmosfera i profesjonalizm! :D
      • koena Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 18.11.09, 13:34
        Dodam jeszcze, że pierwszy raz siedziałam za kółkiem!
        • Gość: TY Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 10:08
          Oj Ryszardzie, kursantów chłopie nie masz, siedzisz w domu i tworzysz te
          wszystkie posty.
          wyluzuuuuuj.
          • Gość: Rydzu Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.centertel.pl 19.11.09, 21:40
            Nigdy nie napisałem sam o sobie,wszystkie wypowiedzi są kursantów szkolonych
            prze ze mnie. Przykładam się do swojej pracy bo mi zależy na dobrej skuteczności.
            ps.
            Nie siedzę w domu.
            RYCARDO!!!!!!
            • Gość: TY Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 08:20
              buhahahahaha
              uderz w stół .....
              znasz takie powiedzenie?????????
              nie kompromituj się więcej.
            • Gość: Janek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 21:25
              Posty pisane o szkole jazdy Rycardo to taki cukier że aż wychodzi
              uszami.Właściciel tej szkoły uważa ludzi za debili pisząc o sobie te
              opinie.LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ!!!! Czytajcie prawdziwe opinie.
              • Gość: aGa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.centertel.pl 10.12.09, 12:33
                Do Janka :

Gość portalu: Janek napisał(a):
                > Posty pisane o szkole jazdy Rycardo to taki cukier że aż wychodzi
                > uszami.Właściciel tej szkoły uważa ludzi za debili pisząc o sobie
                te
                > opinie.LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ!!!! Czytajcie prawdziwe opinie.

Na jakiej podstawie piszesz takie słowa!? Może lepiej pochwal się w
                jakiej szkole Ty uczysz (lub uczyłeś się) i poczytamy jakie ma
                opinie. Masz na tyle odwagi?
          • Gość: TY Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 21:28
            głupek
    • Gość: zawszealutka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.lan.bermudy.net 19.11.09, 19:46
      jest taka nowa szkoła we Wrocławiu Nazywa się ELF robiłam tam
      prawko. Bardzo mili istruktorzy zdałam za pierwszym razem. Gorąco
      polecam
    • Gość: ABC- MOTO ABC MOTO IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.09, 14:20
      Najlepszą szkoła jest ABC-MoTO. Najlepsi instruktorzy jakich znam to tylko tutaj
      • Gość: Dawid Naljepsza - tylko ABC- MOTO IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.09, 14:21
        Zdałem za pierwszym razem, wiec uważam że dobrze tam uczą
        • Gość: laskawski44 Re: Naljepsza - tylko ABC- MOTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 08:34
          Hej. Zastanawiam się, jak się nie umie za bardzo jedzić autem to doszkalanie nauki jazdy wrocław powinno mi pomóc prawda?

Pozdrawiam
    • Gość: Calvados Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 20:31
      ja mam pytanie do absolwentów szkoły AutoFan jak to jest tak naprawde z egzaminami wewnetrznymi ? i ewentualnie z pozniejszym dokupieniem godzin.
      Przepraszam za odejscie od tematu ale nigdzie nie moge uzyskac odpowiedzi .
      • Gość: Karola Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.09, 10:40
        Ja miałam egzamin wewnętrzny w Autofanie przeprowadził Go mój instruktor i było tak jak na jazdacha ale bez podpowiadania sama mósiałam myśleć i jezdzić na końcu komentarz, nie było źle ale stres ogromny:( zdałam i otrzymałam papiery o ukończeniu kursu teraz juz czekam na egazmin ale jeszcze trochę przed nim pojeżdżę bo przerwy sa dla mnie nie wskazane. Mój instruktor a dokładnie instrukorka Pani Kasia mówi,że trzeba być rozjeżdżonym przed egzaminem i myślę,że ma rację:)
    • Gość: edi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.09, 00:49
      Uwaga załatwie prawko bez zdawania TANIO!!!! wszystkie kategorie
      wiecej info na jokerxxxjoker@o2.pl
    • Gość: Joanna Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 07.01.10, 00:41
      Bezstresowo i profesjonalnie. Plusem jest tez to, ze jazdy zaczyna sie pod
      McDonaldem, czyli juz w strefie egzaminacyjnej. Wbrew pozorom jest to wazne,
      zeby nie tracic czasu w korkach dojezdzajac ze szkoly na drugim koncu miasta.
      Wzielam w Rycardo godziny doszkalajace po pierwszym oblanym egzaminie.
      Instruktor ma swietne metody nauczania. Zaledwie po kilku jazdach wszystko stalo
      sie oczywiste. Kiedy schrzanilam zawracanie, cwiczylismy dopoki nie zrobilam
      prawidlowo, znowu kiedy nie zatrzymalam się na warunkowym jedzilismy na
      wszystkie strzalki. Kładziony jest nacisk na istotne rzeczy. Na panstwowym
      jezdzilam po tej samej trasie, co z panem Rysiem. Co lepsze – zdalam bezblednie,
      dzieki niemu. Widze tez, ze nie ma naciagania na kase, jak w wielu innych
      szkolach np. przez kilkakrotne oblewanie ludzi na egzaminach wewnetrznych.
      Podoba mi sie tez, ze na wizytowkach nie ma mapy szkoly, a zamiast tego
      tabliczka dopuszczalnych predkosci, coby nikt nie zapomnialJ. Może to pierdoly,
      jednak swiadcza o tym, ze ludzie którzy prowadza ta szkole robia to z pomyslem,
      pasja i zaangazowaniem. Zaluje, ze wczesniej nie wiedzialam o Rycardo, bo na
      pewno kurs zrobilabym u nich. Goraco POLECAM (nawet jeśli maja byc to tylko
      dodatkowe godziny jak w moim przypadku, bo dzialaja cuda:)
      • Gość: OLA Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 15:02
        Polecam AUTO-RELAX, fachowo szkolą z teorii właśnie jestem po
        zajęciach i zdałam egzamin wewnętrzny, miła atmosfera , świetna
        lokalizacja (obok Rynku)...aż żal , że to już koniec kursu. I już
        nie mogę się doczekać jazdy- zaczynam jutro.
    • Gość: instruktor Tanie jazdy doszkalające 30 zł - Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 18:16
      Jazdy doszkalające tylko w strefie egzaminacyjnej autem Renault Clio identycznym
      jak w WORDzie. Instruktor nauki jazdy, z doświadczeniem zdobytym w dwóch
      najlepszych szkołach jazdy we Wrocławiu. Okazyjna cena!!! tel. 783 658 277
      Możliwe również jazdy dla osób z prawem jazdy chcących sprawdzić swoje
      umiejętności zimą ( wyprowadzanie pojazdu z poślizgu itp.)
      tel. 783 658 277
    • Gość: Aga S. Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 15:02
      W zasadzie to już nie mogłam się doczekać kiedy napiszę te słowa na
      tym forum, ale czas szybko leci i dzisiaj się doczekałam: podpisuję
      się obydwiema rękami, że RYCARDO to najlepsza szkoła nauki
      jazdy we Wrocławiu. Jest to nie tylko moja osobista opinia, ale
      takie też wnioski (jakże słuszne zresztą!) można wysnuć czytając to
      forum.
      Kiedy podjęłam się tematu "prawo jazdy" przewertowałam ten wątek od
      A do Z, żeby wybrać szkołę, nazwałam to sobie prywatnym rankingiem.
      Wypisałam wszystkie wymienione tutaj szkoły i przy każdej pozytywnej
      opini stawiałam plusik, proste - kto będzie miał ich najwięcej,
      wygrywa mój ranking :).Wprawdzie najwięcej zaplusowała pewna duża
      szkoła, ale to RYCARDO będąc na drugim miejscu miał dla mnie tą
      przewagę, że pozytywne opinie dotyczą konkretnie instruktora -
      właściciela szkoły oraz jego kolegi, a w dużej szkole nie wiesz na
      kogo trafisz.
      Tak więc forum przy wyborze szkoły odegrało ogromną rolę i chciałbym
      nie pozostać dłużna i dodać swoją opinię.
      To co inni pisali o szkole RYCARDO przełożyło się na moją naukę w
      100%. Instruktor - pan Rysiek- to instruktor z powołania i z
      niesamowitym darem pedagogicznym. Cierpliwy, mega dokładny,
      wymagający, a przy tym świetnie nawiązuje kontakt z kursantem, ma
      doskonałą pamięć do przebiegu nauki, postępów, popełnianych błędów,
      itd. W prawdzie miałam czasami wrażenie, że o mało nie wychodzi z
      siebie przy moich błędach, ale zawsze zachowywał zimną krew :))). To
      tylko sprawiało, że chciałam udownić, że już więcej takiego samego
      błędu nie popełnię - a wtedy nawet chwalił :)
      Dzisiaj zdałam egzamin, choć 3 to dla mnie był jak 1, bo miałam
      przerwę w jeździe od 2001 roku ( wówczas 2 nieudane podejscia),
      odbyty wtedy kurs pozostał ważny, ale teraz i tak wszystkiego
      musiałam się nauczyć się od nowa, 20 h z RYCARDO w zupełności
      wystarczyło.
      Egzamin nie był dla mnie żadną niespodzianką, wszystko co na
      egzaminie oraz trasy wielokrotnie przerobiłam na jazdach. Poza tym,
      p.Rysiek nastawił mnie pozytywnie do tego egzaminu, uczulił że jak
      coś nie wyjdzie to spokojnie można błąd naprawić, przy parkowaniu
      zrobić korekte, nie wpadać w panike, tylko sie skupić i jechać jak
      zawsze :). W miejscach, w których p.Rysiek zwracał mi szczególną
      uwagę, dzisiaj przejechałam z dziką satysfakcją, że wiem i nie dam
      się zagiąć. Zarówno nauka, jak i egazmin to była czysta przyjemność.
      Rycardo - dziękuję! :)

• Gość: TY Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 12:23
        Rysiek ile jeszcze postów będziesz tu wypisywał ????/
        opanuj się chłopie, wszyscy i tak wiedza że tanią reklamą tu śmierdzi.
        lepiej idź na wieśmaca , kawe se chlapnij i nie rób wiochy.
        • chilu Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! 22.01.10, 13:07
          Gość portalu: TY napisał(a):

> Rysiek ile jeszcze postów będziesz tu wypisywał ????/
          > opanuj się chłopie, wszyscy i tak wiedza że tanią reklamą tu
          śmierdzi.
          > lepiej
          TY, poprzedni post napisałam osobiście - Aga S., teraz się
          zalogowałam. Przejrzyj ten wątek dokładnie, już ci raz
          zaproponowałam żebyś się pochwalił w jakiej szkole uczysz, bo
          chciałam poczytać o niej opinie. Najwidoczniej brak odwagi ci na to
          nie pozwolił. A pisząc "wszyscy" to kogo masz na myśli i czemu tak
          żarliwie śledzisz opinie o szkole Rycardo, co?
          Aga S.
          • Gość: TY Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 14:19
            nie uczę w żadnej szkole, nie mam nauki jazdy.
            pisząc wszyscy mam na myśli każdego innego użytkownika internetu który ma na
            tyle rozumu by zauważyć że Rysiek co parę dni tworzy
            nowe "inteligentne" wątki na swój temat. Narcyz jakich mało.
            droga Ago bądź dear Rycardo - słyszałeś o czymś takim że dobra szkoła nie wymaga
            reklamy?????/
            tylko barachło potrzebuje nachalnego rozgłosu.
            amen.
            • chilu Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! 22.01.10, 15:19
              Nie masz racji i bezpodstawnie obrażasz, więc nie jesteś wiarygodny,
              a w dodatku wyraźnie coś ci leży na wątrobie...
              Współczuję taką zawiść w sobie pielegnować!
              Z twojego postu wynika, że jestem użytkownikiem internetu, który
              rozumu nie posiada, bo zdał się na opinie z tego forum, nauczył się
              w Rycardo na tyle dobrze jeździć aby bezbłędnie zdać egzamin po 20 h
              nauki - no cóż, będę musiała jakoś przeżyć z tą świadomością :)))

Aga

• Gość: instruktor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.159.23.146.static.crowley.pl 12.02.10, 23:34
              Rysiek olej tego Pazdziocha mówi,że nie jest instruktorem to ciekawe czemu tak
              bardzo cię oczernia i śledzi twoje opinie.To pewnie jeden z tych naciągaczy na
              kase któremu pasek czyma zwieracz żeby nie zesr... się z zazdrości.Pozdro dla
              ciebie Rycardo i twojego wiernego kibica!!!!
              • Gość: kursant Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.10, 11:24
                jak mozna tak pisac na siebie same najlepsze opinie!bylem uczniem w
                tej szkole i nie najlepiej wspominam kurs nauki!!!a pan ryszard
                tylko krzyczy i naciaga na dodatki
                • Gość: aga Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:45
                  A masz jakieś podstawy żeby twierdzić, że opinie nie są prawdziwe?
                  Mnie Rycadro nie naciągnął na ani jedną godzinę, wręcz przeciwnie -wypchnął na
                  egzamin z proroczymi słowami, że więcej się nie zobaczymy :). Więc nie pisz
                  bzdur, bo świadczą tylko o Tobie, a Rycardo to marka sama w sobie i takie posty
                  jak twoje w niczym mu nie zaszkodzą, wręcz przeciwnie - wyjątki tylko
                  potwierdzają regułę - znasz takie powiedzenie?
                  • Gość: Rybka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !! IP: *.e-wro.net.pl 12.04.12, 10:15
                    szkoła jazdy Rycardo to najlepsza nauka jady... Pan Rysiu w jednej godzinie jest w stanie przerobić wszystko, co jest wymagane na egzaminie... Polecam!!!
        • Gość: Pure Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Rycardo !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 22:32
          Te posty są jak najbardziej prawdziwe! Szkoła R y C a r D o rewelacyjna, a dowodem jest wysoka zdawalność (44,94 % za okres 07-12. 2010 r.).
          Po 9 niezdanych egzaminach, postanowiłam zaufać tej szkole, wykupić tam godziny doszkalające. I się nie zawiodłam. Po ponad rocznej przerwie i wykupieniu 20 godzin wczoraj zdałam egzamin za pierwszym podejściem!
          Jeździłam z Michałem i później z Ryśkiem. Oboje bardzo dobrzy instruktorzy. Jazdy odbywały się tylko w strefie egzaminacyjnej ze szczególnym uwzględnieniem trudnych skrzyżowań i ulubionych miejsc egzaminatorów. Ponadto Rysiek ma świetną pamięć do popełnianych przez kursanta błędów i dobiera szkolenie indywidualnie pod każdą osobę. Na egzaminie czułam się pewnie i spokojnie, bo byłam dobrze przygotowana. Z czystym sercem bardzo polecam RYCARDO:)! Ta szkoła nauczy Cię nie tylko jak zdać egzamin, ale również jak dobrze i bezpiecznie jeździć!
    • Gość: instruktor Tanie jazdy doszkalające 30 zł - Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.10, 16:05
      Jazdy doszkalające tylko w strefie egzaminacyjnej autem Renault Clio identycznym
      jak w WORDzie. Instruktor nauki jazdy, z doświadczeniem zdobytym w dwóch
      najlepszych szkołach jazdy we Wrocławiu. Okazyjna cena!!! tel. 783 658 277
      Możliwe również jazdy dla osób z prawem jazdy chcących sprawdzić swoje
      umiejętności zimą ( wyprowadzanie pojazdu z poślizgu itp.)
      tel. 783 658 277
    • Gość: wsj wrocław Wyższa Szkoła Jazdy Wrocław :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 18:33
      zapraszam do zapoznania się z opiniami klientów Wyższej Szkoły Jazdy z Wrocławia
      maps.google.pl/maps/place?cid=16328407643816069517&q=prawo%2Bjazdy%2Bwroc%C5%82aw&hl=pl&gl=pl
      • Gość: wsj wrocław No i jeszcze ranking zdawalności WORD Wrocław IP: 89.174.230.* 27.01.10, 23:03
        tak dla skonfrontowania wielu opinii ;) owocnej lektury
        www.word.wroc.pl/download/ranking/Ranking_II_polrocze_2009_roku.pdf
        • Gość: Jacek Re: No i jeszcze ranking zdawalności WORD Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 14:14
          Jak czytam opinie o szkole jazdy Ricardo to mam wrażenie że właściciel tej
          szkoły uważa ludzi za idiotów.To forum dla ludzi a nie prywatne forum szkoły
          jazdy Ricardo.Pisząc o sobie tyle postów to lekka przesada.Albo ktoś wpadł w
          samozachwyt albo ktoś jest bardzo próżny.
        • Gość: Rycardo Re: No i jeszcze ranking zdawalności WORD Wrocław IP: *.centertel.pl 30.01.10, 19:12
          Gratulacje za zajęcie pierwszego miejsca!!!!
          Rycardo.
        • Gość: Rycardo Re: No i jeszcze ranking zdawalności WORD Wrocław IP: *.centertel.pl 30.01.10, 19:14
          Gratulacje za zajęcie pierwszego miejsca dla WSJ!!!!
          Rycardo.
          • Gość: wsj wrocław Re: No i jeszcze ranking zdawalności WORD Wrocław IP: 89.174.230.* 30.01.10, 20:32
            dziękujemy Ryśku :)

ps
            nie przejmuj się tymi zawiściami (mam ten sam pomysł z ocenami, ale w Google) też proszę o opinie i tez się znalazł jakiś zawistnik (czyt. cienias bez roboty ;)

pozdrawiamy
    • Gość: MaciekWroc Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 12:08
      Ja uczęszczałem do szkoły Rycardo przy ul. ks. Kraińskiego Wincentego 16,
      wszystko było w jak najlepszym porządku, łuk nauczono mnie robic na wyczucie,
      nie jak w niektórych innych szkołach na obroty, jazdy zaczynały się juz w
      strefie. No szkoła naprawde godna polecenia. ! Oczywiście zdałem za pierwszym
      razem ! :)
    • Gość: kursant Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.10, 11:27
      najgorsza szkola we wrocku to rycardo

• Gość: dorisss Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.md4.pl 20.02.10, 17:49
      Ja polecam szkołę Auto VIP na ul. Traugutta. Ja zdałam za 1 razem,
      dodam, że mam juz skonczone 50 lat i jeszcze pół roku temu bym nie
      powiedziala, ze kiedykolwiek wsiade za kolko. Polecam szkołe i
      instrukotow, maja platnosci ratalne, sa elsatyczni wobec wyboru
      instruktora. Szczerze polecam!
    • Gość: kursant Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.10, 08:56
      witam wszystkich!w piatek mialam egzamin zdalam za 1-razem,dzieki
      szkole jazdy IZA,to najlepsza szkola w miescie fajowi
      instruktorzy,pozdrawiam
    • Gość: dobraelka.pl Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.zax.pl 22.02.10, 19:23
      Witamy,

Zbieramy opinie o polskich Wordach i szkołach nauki jazdy.
      Budujemy dla przyszłych i obecnych kursantów bazę szkół godnych polecenia.

WORD Wrocławski możecie znaleźć tutaj:
      WORD Wrocław

Szkół szukajcie w naszym katalogu, jeśli jakiejś nie możecie znaleźć zgłoście nam.

pozdrawiamy i dziękujemy
    • Gość: Ola Rycardo! IP: 82.160.135.* 17.03.10, 18:15
      Osobiscie polecam szkole jazdy Rycardo. Super przygotowanie do
      egzaminu i strasznie sympatyczni instruktorzy! Jak sie zapisywac to
      tylko tam!
      • Gość: Marta Re: Rycardo! IP: 91.212.84.* 29.07.10, 15:00
        Popieram! :)
        1) super atmosfera, dzięki czemu człowiek zaczyna wierzyć w swoje możliwości
        2) jazda w strefie egzaminacyjnej, dzięki czemu egzaminator niczym nas nie zaskoczy
        3) nie ma problemu z dopasowaniem godzin jazdy pod siebie,
        4) a co najważniejsze - skoro praktycznie cała grupa szkoleniowa, włącznie ze
        mną, zdała za pierwszym razem to o czymś to świadczy :)
        • Gość: Mycha Re: Rycardo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 14:03
          Ja polecam szkołę Efekt i panią Anie. Spokojna, ma wiedzę i naprawdę
          umie ją przekazać. Nie tylko jeździłyśmy (tak jak w moim poprzednim
          ośrodku), ale pani Ania w końcu wytłumaczyła mi co, jak i DLACZEGO
          mam robić. Byłam zaskoczona swoimi brakami po zakończonym kursie w
          innym ośrodku (jego nazwy nie warto wspominać...) Poza tym
          cierpliuwość pani Ani nie ma granic ;) - wiem, bo wytrzymała ze mną,
          a trudny ze mnie przypadek ;) Po kurse w swoim ośrodku nie zdałam
          egzaminu, a po jazdach z tą panią z Efektu zadałam egzamin. Wielkie
          podziękowania i ukłony dla nstruktorki. Naprawdę, pełen szacunek.
          Polecam! - Mycha
    • Gość: żenada Tak? UWAGA! Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 09:11
      chodze do szkoły 'Tak' na Rysiej, boczna Legnickiej. Było super do czasu 28-30
      godziny, gdzie miałam egzamin wewnętrzny z innym instruktorem! który stwierdził
      że robię za mało kwadratowe zakręty w lewo, i z tego powodu nie dostane papierka
      o ukończeniu....i teraz kasa na dodatkowe godziny poleci.... Naciągają na
      dodatkowe godziny!! widziałam kartke z zapisami, niektórym każą 10 godzin
      dokupic, innym 15..... ja mam na szczęście(nieszczęście) tylko 3 !!UWAGA!!
      • Gość: granit Re: tylko nie szkola "TAK"z Rysiej!!!! IP: *.as.kn.pl 31.08.10, 22:18
        nie tylko ze naciagaja na egzaminie wewnetrznym ale ludzie co za blad tam isc!!!Odradzam. Sam to zrozumialem gdy zaczalem jazdy.Zmienialem instruktora i to nic nie dalo.Oni nic nie umieja.Tam jazdy zaczynaja sie z Popowic i pozniej powrot na Popowice. Jazda po strefie to z 2godz.jazd wychodzi ok 20minut na strefe.Glownie wyglada to tak wyjazd z Popowic przejazd Klecinska, Hallera do strefy czyli caly czas prosta, prrosta , prosta. Na strefie jezdzilem tak z 20minut i powrot bo koniec czasu a trzeba przejechac przez korki(oczywiscie powrot ta sama trasa najbardziej zakorkowana Klecinska!!).Moje uwagi ze mozna jechac tez inna droga nie skutkowaly.W polowie jazd przenioslem sie do konkurencji i zaczynam jazdy w strefie i koncze w strefie:-)
        • Gość: passionplace Re: tylko nie szkola "TAK"z Rysiej!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 09:54
          Musisz iść do OSK Luz.

Tam wszystko jest na luzie przecież ;)
          ---
          OmniBusSimulator.pl | Agencja Reklamowa - creativy - Projektowanie Graficzne! | wakacyjna wymiana domów | baza noclegowa | odzież | kocioł acv | Drogeria Raan | www.alfamedio.pl
      • Gość: obiektywna(w miarę Re: Tak? UWAGA! Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wro IP: 46.113.64.* 14.11.10, 19:29
        no właśnie. jak można stwierdzić który instruktor jest najlepszy, jeżeli jeździło się z jednym...? zastanawia mię to...hmmm... ja wybrałam TAK-a bez analiz głębszych. i też jeździłam w strefie egzaminacyjnej. i zabawa była świetna, i jeździło się ŚWIĘTNIE, instruktor-ANGEL-proszę mi uwierzyć, bo umiem obiektywnie ocenić swoje zdolności i ewentualne umiejętności lub nieumiejętności. ze zdaniem wewnętrznego problemów nie miałam (choć "genem" nie byłam)-tzn. z uzyskaniem papierka. a że Pan instruktor doradzał dokupienie-sama wiem, że miał rację.drogę w każdym razie mi otworzył, nie naciągał na kasę. I wiem też, że jeździć mnie nauczył.a że egzamin jeszcze przede mną-kolejny...nie instruktor tu jest winny tylko uczeń (uczennica raczej) i psyche styrana. O innych instruktorach pisać nie będę, bo nie znam, o pracy ich wiem nic. Pan Przemek-ANGEL. I tego będę się trzymać.
      • marysia.marysia66 Re: Tak? UWAGA! Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wro 31.01.23, 11:34
        Z przyjemnością polecam szkołę Easy. Jazda we Wrocławiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka