Dodaj do ulubionych

MDK w Warszawie ul.Żeromskiego 81

12.01.08, 20:54
Właśnie rozpoczęłam kurs nauki jazdy w szkole MDK w Warszawie na
ul.Żeromskiego 81. Czy dobrze wybrałam szkołę? Może ktoś chodził do
tej szkoły? Bardzo prosiłabym o opinie o tej szkole.A może
moglibyście polecić jakiegoś instruktora z tej szkoły? Narazie
przerabiamy teorię ale co będzie póżniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: g. Re: MDK w Warszawie ul.Żeromskiego 81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 23:57
      ja uważam że tak.
      miałam jazdy z róźnymi instruktorami i każdy był w porządku, a co poniektórzy
      super:)
      dużo się można nauczyć, ja akurat się tu solidnie doszkalam w tej szkole
      • topka5563 Re: MDK w Warszawie ul.Żeromskiego 81 13.01.08, 09:40
        Dzięki za odpowiedz.Trochę mnie pocieszyłaś bo na razie to naprawdę
        jestem przerażona, ponieważ tak się składa, że jestem zupełnie
        zielona i w teorii i w jazdach.Tak naprawdę to dopiero od tygodnia
        zaczęłam się tak na poważnie uczyć a mam wrażenie, że na tym kursie
        są osoby które już wszystko umieją.Na jazdach to pan instruktor
        będzie miał ze mną straszne przejścia.A ja z nim.Dlatego potrzebuję
        kogoś wyjątkowo cierpliwego.
        • Gość: g. Re: MDK w Warszawie ul.Żeromskiego 81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 11:49
          o, no to dobrze trafiłaś:) bo ja przyszłam tu już po kursie w innej szkole,
          zupełnie nieprzygotowana i cała w panice - więc ze mną były jeszcze większe
          przeboje, nie dość, że bałam się jezdzić to jeszcze miałam złe nawyki. także
          zapewniam, ż cierpiliwi są bardzo;)i uczą myśleć na drodze. ja mam jeszcze
          egzamin nie zdany ale przynajmniej mogę wreszcie powiedzieć, że w ogóle nie
          czuję już strachu przed jazdą:)
          a jak teoria jest prowadzona?
          • Gość: Aguś Nie polecam MDK IP: *.acn.waw.pl 13.01.08, 14:13
            Skończyłam tam z bólami kurs i nie podzielam pozytywnych opinii o
            tej szkole.Kurs trwał strasznie długo a do tego instruktor wiecznie
            kazał wozić swoją żonę do fryzjera!
            • Gość: g. Re: Nie polecam MDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 15:30
              ouaaa.... a z kim jezdziłaś?
              to chyba kwestia na kogo się trafi, ja póki co jezdziłam z 4 różnymi i nie
              narzekałam...
        • Gość: Ktoś Re: MDK w Warszawie ul.Żeromskiego 81 IP: *.aster.pl 13.01.08, 17:13
          Lepiej trafić nie mogłaś, bo MDK to naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy. Ja
          również byłam zielona i przerażona, mało tego to mi na jazdach zupełnie rozum
          odejmowało i coś co było oczywiste stawało się trudne. Teorię miałam w małym
          paluszku, ale jak przyszło wykazać się na drodze to już był problem dopadało
          mnie zupełne zaćmienie umysłu. I tu trafiłam na naprawdę super cierpliwego
          instruktora p. Zbyszka, który do skutku powtarzał zasady ruchu drogowego.
          Jeśli chodzi o teorię to zupełnie się nie przejmuj tym, że inni wiedzą więcej,
          bo przecież prowadzi się ją w blokach tematycznych co sprawia ,że w każdym
          momencie możesz dołączyć do kursu i są tacy co już kończą teorię i reprezentują
          wyższy poziom wiedzy.
          I zapewniam Cię , że ze mną pan instruktor miał przejścia, ale dał radę, a ja
          prawo jazdy już mam,jeżdżę i wszystkim polecam MDK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka