Gość: viki Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 15:30 Panowie Egzaminatorzy w katowickim Wordzie sa bardzo mili, uprzejmi i spokojni, a że oblewaja za nieudolną jazdę, no cóż, taką mają pracę. Nie stresuj się, bo Ci się mózg zlasuje i klops. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 12:09 Ja również uważam ze egzaminatorzy są w porządku a to ze oblewają ludzi to nie ich wina jezeli ktos nie umie jezdzic albo go stres zerzre i popelni blad to juz nie wina egzaminatora...Jezeli chodzi o mnie to zdalem przy 1-szym podejsciu kilka dni temu i tak naprawde to jakby egzaminator byl wredny to mogl mnie oblac za niewychamowanie na STOPie tylko toczenie sie...i za jeszcze jedna rzecz ale tego nie zrobil.A nawet gdyby to zrobil to moglbym miec tylko pretensje do siebie. Mowil mi od razu po bledzie jaki popelnilem ale to olalem i jechalem dalej..A te opowiesci od znajomych ze egzamwinator byl wredny i mnie uwalil to poprostu sciema bo nie umie sie przyznac ze popelnili bledy. Najwazniejsze to podejsc na egzaminie na luzie i sie nie STRESOWAĆ bo wtedy jest koniec...Ja sobie powiedzielem ze mam to gdzies - zdam to zdam nie to nie - glową muru nie rozbije i podszedlem na totalnym luzie i wszystko bylo ok :)) Pamietajcie .... ZERO STRESU i zdacie...Wiem ze stres jest zawsze ale trzeba to maksymalnie opanowac i nie myslec o tym czy zdam czy nie poprostu wsiasc i jechac :)) Zycze wszystkim powodzenie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgyver Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: 94.254.232.* 07.02.09, 20:31 witam popeieram w 100% powyższa wypowiedz ja też osobiście uwarzam że egzaminatorzy niesa tacy jak sie o nich mówi ja zdałem za 1 podejściem mimo że popełniłem jeden błąd na mieście poprostu egzaminator jak widzi że ktoś umi jeżdzić to niebędzie problemu. a te wszystkie wypowiedzi na ich temat że specjalnie oblewaja itd to z czystej złości że kogoś oblali. Przedewszystkim niemożna sie stresować wiem że to sie łatwo mówi ale trzeba sie postarać ja miałem tyle łatwiej że jestem pesymista i miałem takie podejście że jak zdam to fajnie a jak nie to trudno i to pomogło. Zatem pozdrawiam wszystkich i życze powodzenia ps. i niepodchodzcie negatywnie do egzaminatorów bo wcale niejest tak żle jak sie o nich mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris91 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.zaw6.1000lecie.pl 18.02.09, 18:25 Hej! Ostatnio, jadąc się zapisać na egzamin, popatrzyłem sobie trochę jak inni zdają na placu manewrowym. Uwagę moją przykuło dwoje bardzo młodych egzaminatorów. A raczej egzaminatorka i egzaminator! Dziewczyna chyba miała czarne włosy, a chłopak kaszkiet czarny, czy ktoś miał z nimi egzamin? I czy może się pochwalić wrażeniami lub wie jak się nazywają ? Bo wiele opinii słyszałem na temat tych starszych egzaminatorów, ale nigdy nie słyszałem o tak młodych egzaminatorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedzący Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.chello.pl 11.03.09, 22:31 Znam ich są kompetentni i sprawiedliwi. Miałbyś szczęście chłopie. Życzę każdemu aby na nich trafił i dziwi mnie, że jeszcze nikt nic fajnego o Nich nie napisał. Wierz mi, wiem co piszę. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.c201.msk.pl 25.03.09, 16:10 Słyszałam o egzaminatorce pozytywne opinie,ale niestety nie wiem jak się nazywa. Pierwszy egzamin praktyczny oblałam u p.Henryka Lewińskiego,troszkę chyba przez stres.Egzaminatorowi nie mam nic do zarzucenia, zachowywał się w porządku.Przygotowuję się do drugiego podejścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorka_katowice Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 30.07.09, 12:38 Ja miałam przyjemność mieć egzamin z ta czarną panią - panią Beatą, kobieta bardzo spokojna, miła i wyrozumiała, nie czepia się, nie stresuje na egzaminie, jeżeli nie popełnisz jakiegoś rażącego błędu jest w stanie przepuścić....dzięki niej udało mi się zdać za pierwszym razem, gdybym miała innego egzaminatora, sądze, że stres by wziął górę, Dziękuje Pani Beatko ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszcie pozytywny Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 23:19 Budująco odpowiedział egzaminatorowi <macgyver> ale zapomiał dodać że: niektórzy egzaminatorzy stosują silny stres jako element egzaminu, jazda pod silnym stresem, kiedy będziesz miała już prawko może się okazać zbawienna. Różne sytuacje zmuszają nas do jazdy, być może przyjdzie Ci jechać w ogromnym stresie - tak się nie musi stać, ale taka sytuacja może zaistnieć. A wtedy jak znalazł, nie możesz przecież wtedy popełnić żadnego błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid.f. Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.tylda.net 14.11.12, 16:48 Michał Zimoń bardzo fajny Pan tak samo reszta egzaminatorów!. zdałem za pierwszym razem egzamin miałem dzisiaj 14.11.2012 0 błędów :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:26 Czy egzaminatorzy są wyrozumiali dla tych, którym obcy jest słownik ortograficzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 13:25 Miałes kupiony egzamin? Bo gdybys zdawał uczciwie to bys nie zdał nie zatrzymujac sie przed znakiem STOP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 12:51 Nie wiem czy jesteś już po egzaminie ja już 3 raz nie zdałam to niewiarygodne ale na własną prośbę. Egzaminatorzy (3) byli wporządku to ja zawalam. Stres mnie pokonał. Pomimo tego, że na kursie nie mam z pewnymi emelentami problemu to slowo egzamin mnie paraliżuje. Walcz ze stresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: failed Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:03 Pan Krzysztof Szczerbak ?? Moim zdaniem świetny egzaminator..bardzo miły.Życze wszystkim takich egzaminatorów;)Niestety nie zdałam z własnej winy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: uważajcie IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 19:05 a nie zgodzę się. zdawałam u tego pana i odniosłam całkowicie odwrotne wrażenie. egzamin zleciał w przemiłej atmosferze. zero utrudnień. i zdane za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryśka Re: uważajcie IP: 83.230.5.* 26.03.09, 22:19 Zdawałam egzamin z p. Tokarzem trzeba przyznać, że jego ton jest bardzo formalny, ale moim zdaniem sprzyja to koncentracji. Lepsze to niż egzaminator opowiadający dowcipy przy którym łatwo się rozluźnić i popełnić jakąś gafę. Poza tym uwagi uwagi egzaminatora są mobilizujące. Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa. Po zakończonym egzaminie p. Tokarz porzucił formalny ton i był bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: uważajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:39 Powiem wam tak, nie możecie mieć pretensji do gościa (egzaminatora) że jest formalny, że nie zagaduje, wymagający, itd. Jeżeli to jest podstawą waszej oceny to piszecie bzdury. Jeździłem kiedyś po mieście którego wogóle nie znałem, a facet co ze mną jechał starał się mnie zagadywać (specjalnie) żebym nie mógł się skupić na jeździe (to był element kursu) i powiem wam że jazda do przyjemnych nie należała, więc wg. mnie lepszym rozwiązaniem jest cisza w samochodzie i pełne skupienie na drodze. A to że ten czy ten jest wymagający.....przecież zaraz na drogi wyjedziecie a wtedy już taryfy ulgowej nie będzie....pierwszy poważny błąd i wypadek..kalectwo...itd. To nie są przelewki, jak gość ma wpisać P to musi być przekonany że wam się to należy. To moje skromne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikk Re: Michał Zimoń ? IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 29.07.09, 10:30 A jak ten pan wygląda i w jakim mieście egzaminuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: Michał Zimoń ? IP: *.chello.pl 13.09.09, 21:24 Miałam egzamin z tym Panem w zeszła sobotę. Był bardzo miły i chociaż byłam niesamowicie zestresowana, to przyjemnie sie z nim jeżdziło. Zdałam!! a był to moj pierwszy raz ;) pozdrowienia dla Pana MIchała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: uważajcie IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 14:18 Ja również nie zgodzę się z Twoją opinią, zdałam dzisiaj egzamin u tego Pana i absolutnie nie można mu nic zarzucić, jest przemiły i nie potęguje w żaden sposób stresu związanego z egzaminem - wręcz przeciwnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokarz Re: uważajcie IP: *.147.129.194.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 19:41 Tak to prawda uważjcie na Tokarza czepia sie wszystkiego,nieprzyjemny .gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Michał Zimoń ? IP: *.ip.euro.net.pl 13.04.10, 13:27 Trzy godziny temu zaliczył mi egzamin na prawko ;) Wyrozumiały i bardzo przystojny - aż trudno było się skupić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gellwetka Re: Michał Zimoń ? 14.04.10, 11:27 Wczoraj otrzymałam od niego wynik POZYTYWNY i tak oto zdałam prawo- jazdy :) Jeździłam po Jastrzębiu ale na temat samego egzaminatora powiem, że trudno się przy nim skoncentrować ;) Ale był wyrozumiały jak mało kto! Naprawdę z nieba mi spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolcia Re: Michał Zimoń ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 16:38 Ja rowniez zdawalam u p. Michala w Rybniku i zdalam. Zgadzam sie z gellwetka byl mily, wyrozumialy, nie czepial sie szczegolow i nie komentowal jazdy na egzaminie. Ogolne wrazenie bardzo pozytywne, bez stresu, normalny egzaminator ! Oby wiecej takich bylo w word'ach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.mega.nn.ru 29.06.10, 19:10 sds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika Re: uważajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.10, 17:19 Dokładnie mnie również ulał ten gościu , by nie bardzo nie sympatyczny , za to świetny jest pan Jacek Staniek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: uważajcie IP: *.duzy.com.pl 29.04.11, 01:48 Dzisiaj zdałam za pierwszym razem u pana Stańka, egzaminator bardzo spokojny i zdystansowany, nie krzyczy i nic z tych rzeczy :) Jeździłam po Jastrzębiu, i było całkiem w porządku, jak przyjechałam do ośrodka to byłam pewna, że oblałam, no ale udało mi się i skończyłam z wynikiem pozytywnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.centertel.pl 16.11.10, 12:15 No to masz złe informacje, bo w Katowicach tylko ryba nie bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 10:59 O, a skąd ty masz takie dobre i sprawdzone informacje??? Czyżbyś znał to z własnego doświadczenia? Dawałeś komuś w łapę, tzn. że też należy Ci się kara. Nie tylko ten co bierze, ale i daje podlega karze:) Zabieranie głosu w sprawach , o których się nie ma pojęcia to głupota i żenada. Nie mówiąc już o tym, że pakujesz wszystkich do jednego worka i krzywdzisz tych co mają czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: 78.104.151.* 07.03.11, 21:18 No np. z gazety Afera w WORD Katowice. Handlowano prawami jazdy Z października 2010, całkiem świeża sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: uważajcie IP: 178.56.79.* 05.01.11, 18:42 chyba nie wiesz co mówisz to spoko gościu, a ty przestań brać to co bierzesz i ucz się jeździć, ja mogę tylko P. Bogdanowi podziękować i życzyć wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_antonina Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 23:22 W środę zdawałam egzamin na prawo jazdy u jednej Pani Egzaminator. Chyba już od samego początku byłam tą jednostką, która z założenia miała nie zdać egzaminu. Już na placu miała do mnie pretensje sama nie wiem o co. Po wyjechaniu na miasto stworzyła tak okropną atmosferę, że stres mnie zjadł. Była bezczelna i traktowała mnie jak smarkulę. Po oblaniu egzaminu powiedziała mi że absolutnie nie powinnam zdawać w najbliższym czasie. Zapisując się zaraz po tym na kolejny termin udało mi się zapisać na dzisiaj, bo akurat ktoś zrezygnował. Dzisiaj też zdawałam u Pani Egzaminator ale już innej. Cudowna kobieta, spokojna i opanowana. Wydawała mi jasne i konkretne polecenia. Poza tym była bardzo miła i kulturalna. Zdałam bez najmniejszego błędu, a na koniec powiedziała, że bardzo ładnie jeżdżę. Więc absolutnie zgadzam się z opiniami, że dużo zależy od Egzaminatora i atmosfery, którą wprowadza. Tak naprawdę jeśli Egzaminator na początku postawi na nas "krzyżyk", nie ważne jak dobrze byśmy jeździli to i tak oblejemy. Dziękuję Pani Anno :) Każdemu życzę takiego Egzaminatora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 18:23 a potem żyli długo i szczęśliwe...koniec bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow IP: *.static.sitel.net.pl 27.03.11, 20:07 Tylko ludzie bez osobowości i ideałów nic nie znaczą a gardzą innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamoris999311 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 06.06.11, 19:25 Smutno bo 4 raz i kapa ale trzeba sie podszkolić i zadać za 5 razem . A co do egzaminu to wymusiłem pierszeństwo i pan Tokarz raczej nie miał wyjścia bo to duży błąd . Ogólnie gościu spoko . Zaskoczyło mnie tylko pytanie o znaki drogowe , z tego wszyskiego zamiast powiedzieć że wjechaliśmy na autostrade powiedziałem że na droge ekspresową , pozatym nic sie nie odzywał i nie rozpraszał hiii tyle że jezdziłem tylko 13 minut więc dużo nie można napisać . Ogulnie luz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Michał Zimoń ? IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 22:02 Michał Zimoń egzaminator z Rybnika, he ciota jakich mało i taka panienka z niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: uważajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 19:09 jest taki, potwierdzam, zdawalam u tego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi572 Re: Idioci 11.11.15, 00:30 umiesz jeżdzić ,to napewno zdasz.Zapraszam do Bytomia, sami profesjonaliści, Odpowiedz Link Zgłoś
szadet Re: Idioci 30.11.15, 12:43 Słyszałam o Tokarzu i podobno świetny egzaminator. Mnóstwo ludzi u niego zdało prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
leorr Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 24.01.18, 09:57 A czy egzaminatorzy to osoby publiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna10101990 Re: wpisujcie nazwiska egzaminatorów z WORD Katow 28.10.21, 18:01 NIE POECAM WORD W KATOWICACH LEPIEJ PRZENIESC SIE DO TYCHOW. TAM NAPRAWDE SPRAWDZAJA UMIEJETNOSCI A NIE WIDZIWIAJA Z TRASAMI NAWET TRUDNYCH DLA SAMYCH EGZAMINATOROW KTORY PO OBLANIU KURSANTA SAM NIE UMIAL WYJECHAC POPROSTU PATOLOGIA I WSTYD. GOSC BYL ZDZIWIONY ZE SAM NIE DAJE RADY TAK NABIJAJA KASE. NO COZ KIJ IM W OKO. Odpowiedz Link Zgłoś