Dodaj do ulubionych

WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktyczny?

• Gość: nati Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:32
      witam...ja 15.06 2009 roku miałąm egz. teoretyczny-wynik pozytywny
      po kótrym od razu poszłam sie zapisać na praktyczny i termin mam na
      20.08.2009 na godz 17.30.
      pozdrawiam.
      • Gość: kk Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.tsi.tychy.pl 09.07.09, 17:36
        3 miesiące czekania na egzamin
        praktyczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASKARA !!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: bm Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.3s.pl 11.07.09, 18:43
          ja też ost nie zdałam praktyki i musze czekać no troche więcej niż 3
          miesiące... przeginają ostro... ;/
          a Ty też miałeś(aś) 9-ego?:D
          • Gość: ja :) Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.chello.pl 28.07.09, 20:16
            A wiec.... czekac trzeba od 2,5-3 mies na praktyczny i nie ma bata
            nic nie da sie załatwic wczesniej... swoje trzeba odczekac lipa jak
            max
            Na wolny termin nie da sie wbic nie przyjmuja podan ani nic takiego
            CZEKAC CZEKAC CZEKAC :((
            • Gość: taki Pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 20:52
              Dla tych co pierwszy raz - zapewniają egzamin łączony do miesiąca -
              brawo !!!
            • Gość: monia Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: 88.220.124.* 10.08.09, 12:02
              ale wy pierdzielicie bzdury!!!jakie 3 miesiące???ja dzisiaj zdawałam co prawda
              mi nie poszło na mieście i od razu sie zapisałam na na stępny egzamin praktyczny
              który mam teraz w piątek! pani w okienku powiedziała nawet ze jutro moge
              zdawac!!ale nie skorzystałam
              • Gość: danny Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:02
                Herezja!!!
                Na moje pytanie o najblizszy termin egzaminu praktycznego (dnia 12.08.2009) uslyszalem, ze egzamin moge miec najwczesniej 25.11.2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: ZAWIEDZIONA Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.tpnet.do.f-net.pl 24.08.09, 13:31
                  TO CHORE NAPRAWDE JA MAM 13 11 09
              • Gość: jaa Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: 89.174.106.* 31.08.09, 11:52
                jasne pierdzielimy.. udalo ci sie i tyle.. bo po co niby mielibysmy klamac co?!
                ja czekam cztery miesiace i nic nie da sie przyspieszyc ..!
      • Gość: Kasiek Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: 212.160.234.* 19.08.09, 15:49
        pozdrowenia :) w takim razie juz jutro zdajesz
        ja dzis zdawalam.. sporo osób nie zdalo
        ale ja zdalam.. chociaz miaam 3 bledy..ale zaraz je poprawialam i nie robilam
        tych samych bledów..
        czaj na znaki, na pieszych, najbardziej na to, z którego pasa gdzie mozesz
        jechac. Jak Ci powie w prawo to patrz na znak, z którego pasa mozesz jechac w
        prawo.. no i zjedź..
        dokładnie zapamietuj gdzie masz zjechac.. jak Ci powie na najblizszym
        skrzyzowaniu w lewo, to na najblizszym MOZLIWYM.. a nie tam gdzie jest zakaz
        wjazdu, albo dopiero tam gdzie znajduja sie swiatla :P
        • Gość: ZAWIEDZIONA Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.tpnet.do.f-net.pl 24.08.09, 13:29
          czesc ja zdawalam testy w lutym zdalam potem mialam 2 podejscia do
          praktycznego egzaminu ostatni mialam w czerwcu niestety niema
          wolnych terminow i testy przepadly mi 8 sierpnia teraz czekam na
          egzamin teoretyczny i praktyczny w jeden dzien ..Dopiero wolny
          termin jest 13 listopada.... To jest chore jak dlugo trzeba w
          tychach na egzamin czekac a to nie nasza wina ze oblewamy ...
          OSRODEK to se zrobili super ale egzaminatorow maja malo i dlatego
          tak dlugo czekam na egzamin ..JEST MI WSTYD ZA WOORD W
          TYCHACH .POZDRAWIAM
    • agunia0106 Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz 27.08.09, 20:56
      to jest chore 24.08 oblałam,i następny termin mam 2 grudnia czy to jest
      normalne!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ale siara Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 12:09
        sorki ale nie siej paniki ok? bo to nie mozliwe abys czekala az
        tyle ;/
        kogo wy chcecie oszukac? ?
        • Gość: Janek Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:12
          W każdym Sląskim Wordzie się tyle czeka. Nie widze w tym nic dziwnego.
        • Gość: gosc Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.trzebinia.mm.pl 15.10.09, 21:26
          ja oblałam 18 września i następny termin wyznaczyli mi na 17 grudnia, więc to nie panika tylko fakty!
          na szczęście udało mi się znaleźć wcześniejszy termin... ale oczywiście po znajomości :/
      • Gość: Izek Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:32
        Ja oblałam 2 dni pózniej i mam 3 grudnia,
        28 kol. nie zdała a ma we wrześniu xD
        CHORZY LUDZIE xD i jeszcze Ci powiedza ze nie ma terminu wcześniej:(((
        • Gość: Janek Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:17
          Terminy są normalnie na grudzień, a to że ktoś ma akurat wcześniej tzn że akurat mu się udało i ktoś przed nim zrezygnował ze swojego egzaminu. Terminy do 3,5 mięsiąca są wynikiem zmiań 9 czerwca w egzaminach. Teraz jeżeli ktoś zdaje pierwszy raz, ma egzamin do miesiąca a "poprawkowicze" muszą czekać przez to 3.5 miesiąca...
          • Gość: lukasssz2 Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.xdsl.centertel.pl 02.09.09, 11:22
            3 miesiące czeka się w każdym śląskim wordzie, z tym się zgadzam bo w jastrzębiu
            tyle samo oczekuje się na egzamin praktyczny, ja mam o tyle dobrze, że
            przeniosłem się do wordu w Krośnie gdzie na egzamin praktyka i teoria w jeden
            dzień czekałem miesiąc i 8 dni, więc jak ktoś ma możliwość przeniesienia się do
            innych, mniej zapchanych ośrodków to lepiej się zastanowić nad tym
        • Gość: luz Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 22:54
          zapraszam do krakowa, terminy koło 2 tygodni
    • Gość: KrzysieQ Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 19:51
      ja czekałem 5,5 miesiąca jeśli 11 raz zdajesz to 1 miesiąc góra 1,5.
      • Gość: GOSC PORTALU Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 20:15
        Nie zgodzę sie z wami ja zdawałam pod koniec wrzesnia - i juz wtedy
        zapisy były na 4 stycznia 2010 więc następnego dnia zdecydowałam sie
        przenieść papiery pojechałam tam bo trzeba to zrobić osobiśćie
        oczywiescie. Pytam sie - przy okienku najpierw- na kiedy najblizszy
        praktyczny - ta mówi po 20 października- no to pyam czy tego roku???
        ta na to tak -
        i tak mi sie udało wczesniejszy termin złapać - bo ktos wczesniej
        zrezygnował - jak teraz nie zdam to papiery do sacza przenoszę -mam
        nadzieje że nie bedzie to konieczne ......pozrdawiam
        moje zdanie jest następujące skoro Tychy są tak bardzo zawalone
        niech otworzą w Oświęcimiu jeszcze jeden ośrodek i wtedy my z
        małopolski bedziemy miec bliżej -a i tychy sie odciążą -ALE DO TEGO
        POTRZEBNY STRAJK POŻĄDNY - BO ONI MAJĄ NAS W CZTERECH LITERKACH I
        PRZEDE WSZYSTKIM TO ŻE CZEKAMY PO KILKA MIESIĘCY JAK DEBILE .
        • Gość: tinka Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 19:57
          ja czekalam 1,5 tygodnia na egzamin.
          • Gość: a Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 22:56
            kraków ma szybkie terminy, bez łaski i proszenia się
    • Gość: dobraelka.pl Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.zax.pl 26.02.10, 19:49
      Witamy,

Zbieramy opinie o polskich Wordach i szkołach nauki jazdy.
      Budujemy dla przyszlych i obecnych kursantów bazę szkół godnych polecenia.
      Podzielcie się z nami opinią o WORDzie w Tychach
      WORDzie w
      Tychach

dziękujemy i pozdrawiamy
    • Gość: prawojazdy-tychy.p Re: WORD Tychy - prawojazdy-tychy.pl IP: 217.149.249.* 15.03.10, 01:29
      Zapraszamy do odwiedzania strony prawojazdy-tychy.pl na której są
      się m.in. testy na prawo jazdy kat.B - ONLINE, informacje dotyczące
      egzaminów, nauki jazdy, ciekawe aplikacje.
    • Gość: sss Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 16:19
      około 6 tygodni.
    • Gość: stefan Re: WORD Tychy - ile czekacie na egzamin praktycz IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.05.10, 16:12
      zapraszamy Szkolenie nauki jazdy kategori B połączone z egzaminem
      panstwowym w 15 dni.Dokladnie tyle dni muśiśz poświęcić by mieć
      prawo jazdy w/g starych zasad czyli bezterminowe i zmniejszą liczbą
      testów.Każdy sluchacz ma osobę prowadzacą która odpowiada za
      skuteczne szkolenie i zdanie egzaminu panstwowego.Po za nauką dużo
      rozrywki i rekreacji .Więcej na www.obozmotoryzacyjny.boo.pl lub
      601577455.
      • Gość: kaskader.tychy.pl Re: WORD Tychy -_ www.kaskader.tychy.pl _- IP: 195.116.94.* 26.08.10, 14:02
        Zapraszamy na stronę
        www.kaskader.tychy.pl
        Znajdziecie tu wiele ciekawych informacji, testy, trasy egzaminacyjne,
        refleksomierz. Sprawdzicie czy wasze prawo jazdy jest już do odbioru

Zapraszamy
    • Gość: kaskader.tychy.pl www.kaskader.tychy.pl IP: 195.116.94.* 26.08.10, 14:07
      Zapraszamy na

www.kaskader.tychy.pl

Sprawdzicie tu czy wasze prawo jazdy jest już do odbioru

Zmierzycie swój refleks przed i po alkoholu

i wiele innych

Zapraszamy
    • Gość: liczacy oblewanie programowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 21:27
      Ustawione co pół godziny 4 terminy po 15 osób zdających teorię i
      jazdę po raz pierwszy - dają 60 osób do zdawania jazdy.

Gdyby planowano dla nich zdanie egzaminu zdawali by do godziny 22.

A, że zaplanowano oblanie - po trzech godzinach wszyscy byli wolni.

...
      • Gość: Celina Re: oblewanie programowe ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 18:30
        Przyznaje razcje, poniewaz mialam dzisiaj egzamin praktyczny na prawo jazdy i oblalam, nie ze swojej winy tylko egzaminator od poczatku czepial sie drobiazgow i ostatecznie oblam mnie na drodze dwukierunowej podczas wymijania, uzasadniajac iz wymusilam pierwszenstwo. Gdzie bylo wymuszenie tego juz w rozmowie z nim sie nie dowiedzialam. Egzaminator Pan J. Szaron, probowal wmowic mi iz powinnam zjechac lecz nie moglam bo obok mnie byly zaparkowane samochody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka