Dodaj do ulubionych

grande punto w word katowice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:13
witam,zostaly juz wymiienione ople corsy i punta na nowe fiaty punto grande????
Obserwuj wątek
    • Gość: galadriel Re: grande punto w word katowice IP: *.chello.pl 05.03.08, 13:40
      jak byłam wczoraj zapłacić za wyrobienie prawka, to z WORDU wyjeżdżały jeszcze corsy.Czyli wszystko po staremu....narazie.Ja już mam problem z głowy.Pozdrawiam.
      • Gość: mania Re: grande punto w word katowice IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 14:56
        kurde mam nadzieje ze sie w najblizszym czasie nic nie zmieni...nie
        jezdzilam na grande :-/
    • Gość: xxx od czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:17
      o ile dobrze pojdzie, wczesniej bankowo nie zmienia
    • Gość: Krzysiek Re: grande punto w word katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 11:56
      Mi instruktor powiedział że już wymienili :)
      • Gość: gość Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:45
        to chyba Ci źle powiedzial ;p ja wiem ze do konca kwietnia mają być
        juz wymienione. naraize czekają na placu jescze przykryte ;p
        Pozdrawiam
    • Gość: martaaa Re: grande punto w word katowice IP: 217.98.251.* 13.04.08, 20:59
      nawet jeśli by zostały wymienione to jeśli ktoś na nich nie jeździł to nie ma
      się za bardzo co bać bo grande punto a stare punto to układ świateł i pod maską
      jest praktycznie taki sam pozdr ;)
      • Gość: :):) Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:41
        Wlasnie nie ;/ Ja jezdzialm na starym punto no i teraz jezdze na
        grande i rzeczywiscie troche te samochody sie rożnią nawet wsteczny
        bieg jest inaczej. No ale myśle ze najważniejszą różnicą jest to że
        światła są inaczej a dla takich osób jak ja którzy z obsługa
        techniczną nie mają dużo do czynienia to jest problem. No ale ja na
        szcescie jeżdze grande dlatego z niecierpliwościa czekam żeby je
        zobaczyc już na egzaminie :) Na to licze :)
        • Gość: ech Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:44
          i co, czym jeździłaś na egzaminie i jak Ci poszło?:)
        • Gość: abc:) Re: grande punto w word katowice IP: *.elpos.net 16.04.08, 20:10
          a co w grande jest ze wstecznym biegiem ?
          • Gość: giro Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:28
            lubi odpadać. Jak za mocno naciśniesz lewarek to momentalnie urywa
            się.
            Jeśli też to się tobie zdarzy to radze udawać głupa. Przede
            wszystkim głośno i wyraźnie powiedz do kamery " ups, to nie moja
            wina" - w przeciwnym razie egzaminator może mieć podstawy aby cie
            oblać
            • Gość: :):) Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 11:24
              Juz są podobno czy ktoś potwierdzi??
              • Gość: ktoś Re: grande punto w word katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:09
                W Bytomiu dziś śmogało 8sztuk Grande.
                • Gość: panik Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 08:55
                  I co z tym grande jest juz na egzaminie?? Jakie auta teraz jezdza??
                  Wie ktos moze??
                  • saovine5 Są już Grande w Katowicach... 03.05.08, 21:32
                    Sprawa wygląda tak, że 28 kwietnia na placyku były 2 Corsy a reszta
                    to Grande...Słyszałam od egzaminatora, że do 2 tygodni Corsy też
                    znikną...Starych Punto nie ma...
                    • Gość: katowiczanka Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 22:25
                      No dzieki w koncu ktos napisal :) myslalam ze tu juz nikogo prawie z
                      katowic nie ma :)
                      • Gość: mimi Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 12:13
                        ja zdaje w srode w katowicach, bylam pare dni temu zobaczyc jak tam
                        to wyglada z tymi autkami i zobaczylam same grande i jedna corsa
                        smigala tak wiec znajac moje szczescie trafie na corse wypluta;/ dam
                        znac jak poszlo...
                        • Gość: katowiczanka Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:11
                          No to zycze powodzenia i czekam na wiadomosci. Pozdrawiam
                          • Gość: kajka3 Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.ekspres.net.pl 06.05.08, 20:22
                            w Tychach dziś już same grande jeździły
                            • Gość: alena Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.mmj.pl 07.05.08, 19:48
                              Trzeba uważać na łuku, żeby dobrze się schować w kopertę, bo w
                              Grande widać tylko koniec przedniej szyby, w ogóle nie widać maski -
                              szczególnie ważne dla niższych osób
                              • Gość: :):) Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:42
                                Juz są tylko grande !!!!! po innych autkach ani śladu :)
    • iberia.pl dzisiaj widzialam egzaminacyjne G.Punto, n/t 08.05.08, 19:17

• Gość: witek grande punto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:20
      Sterowanie Punto Grande

Pod pokrywą silnika Punto Grande

Obsługa oświetlenia Punto Grande

pozdr
      • Gość: pytacz Re: grande punto IP: *.debacom.pl 11.05.08, 07:49
        A w WORD GLIWICE są te Grande czy nadal trupy?
      • Gość: Pawel Re: grande punto IP: *.dsl.netsource.ie 11.05.08, 22:10
        Witam orientujesz sie moze jakiej pojemnosci i jakiej mocy sa
        silniki w egzaminacyjnych grande??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka