Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:13 witam,zostaly juz wymiienione ople corsy i punta na nowe fiaty punto grande???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: galadriel Re: grande punto w word katowice IP: *.chello.pl 05.03.08, 13:40 jak byłam wczoraj zapłacić za wyrobienie prawka, to z WORDU wyjeżdżały jeszcze corsy.Czyli wszystko po staremu....narazie.Ja już mam problem z głowy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: grande punto w word katowice IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 14:56 kurde mam nadzieje ze sie w najblizszym czasie nic nie zmieni...nie jezdzilam na grande :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx od czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:17 o ile dobrze pojdzie, wczesniej bankowo nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: grande punto w word katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.08, 11:56 Mi instruktor powiedział że już wymienili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:45 to chyba Ci źle powiedzial ;p ja wiem ze do konca kwietnia mają być juz wymienione. naraize czekają na placu jescze przykryte ;p Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaaa Re: grande punto w word katowice IP: 217.98.251.* 13.04.08, 20:59 nawet jeśli by zostały wymienione to jeśli ktoś na nich nie jeździł to nie ma się za bardzo co bać bo grande punto a stare punto to układ świateł i pod maską jest praktycznie taki sam pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:41 Wlasnie nie ;/ Ja jezdzialm na starym punto no i teraz jezdze na grande i rzeczywiscie troche te samochody sie rożnią nawet wsteczny bieg jest inaczej. No ale myśle ze najważniejszą różnicą jest to że światła są inaczej a dla takich osób jak ja którzy z obsługa techniczną nie mają dużo do czynienia to jest problem. No ale ja na szcescie jeżdze grande dlatego z niecierpliwościa czekam żeby je zobaczyc już na egzaminie :) Na to licze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 17:44 i co, czym jeździłaś na egzaminie i jak Ci poszło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc:) Re: grande punto w word katowice IP: *.elpos.net 16.04.08, 20:10 a co w grande jest ze wstecznym biegiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giro Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 21:28 lubi odpadać. Jak za mocno naciśniesz lewarek to momentalnie urywa się. Jeśli też to się tobie zdarzy to radze udawać głupa. Przede wszystkim głośno i wyraźnie powiedz do kamery " ups, to nie moja wina" - w przeciwnym razie egzaminator może mieć podstawy aby cie oblać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 11:24 Juz są podobno czy ktoś potwierdzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: grande punto w word katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:09 W Bytomiu dziś śmogało 8sztuk Grande. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panik Re: grande punto w word katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 08:55 I co z tym grande jest juz na egzaminie?? Jakie auta teraz jezdza?? Wie ktos moze?? Odpowiedz Link Zgłoś
saovine5 Są już Grande w Katowicach... 03.05.08, 21:32 Sprawa wygląda tak, że 28 kwietnia na placyku były 2 Corsy a reszta to Grande...Słyszałam od egzaminatora, że do 2 tygodni Corsy też znikną...Starych Punto nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 22:25 No dzieki w koncu ktos napisal :) myslalam ze tu juz nikogo prawie z katowic nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 12:13 ja zdaje w srode w katowicach, bylam pare dni temu zobaczyc jak tam to wyglada z tymi autkami i zobaczylam same grande i jedna corsa smigala tak wiec znajac moje szczescie trafie na corse wypluta;/ dam znac jak poszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:11 No to zycze powodzenia i czekam na wiadomosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka3 Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.ekspres.net.pl 06.05.08, 20:22 w Tychach dziś już same grande jeździły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alena Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.mmj.pl 07.05.08, 19:48 Trzeba uważać na łuku, żeby dobrze się schować w kopertę, bo w Grande widać tylko koniec przedniej szyby, w ogóle nie widać maski - szczególnie ważne dla niższych osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Są już Grande w Katowicach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:42 Juz są tylko grande !!!!! po innych autkach ani śladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek grande punto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 01:20 Sterowanie Punto Grande Pod pokrywą silnika Punto Grande Obsługa oświetlenia Punto Grande pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: grande punto IP: *.debacom.pl 11.05.08, 07:49 A w WORD GLIWICE są te Grande czy nadal trupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: grande punto IP: *.dsl.netsource.ie 11.05.08, 22:10 Witam orientujesz sie moze jakiej pojemnosci i jakiej mocy sa silniki w egzaminacyjnych grande?? Odpowiedz Link Zgłoś