Gość: Wiola IP: *.centertel.pl 16.04.08, 19:34 Gdzie najlepiej zapisać się na kurs w Kielcach? Biorę pod uwagę Nova, Zaława, Tom, Expres i Pan Samocodzik. Jakie są wasze typy? Może coś podpowiecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiola Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.centertel.pl 21.04.08, 09:13 Nikt nie zna dobrych szkół? Podpowiedzcie coś. Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:22 Liga Obrony Kraju na Legnickiej 1 !!! tylko tam i Zbyszek C. pytajcie o niego daje dobre rady !! i egzamin zdany;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:50 www.lok.org.pl - i wszystko będzie jasne;-) jak dla mnie nie ma lepszej szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 10.08.11, 14:39 Ja chodziłam do SZKOŁY JAZDY MM zdałam za pierwszym razem .POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniabw Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 12:34 Ja uczyłam się w szkole jazdy Krzysztof tj na Karczókowskiej,jestem zadowolona zalezy jeszcze jaki instruktor,ale zawsze mozna zmienić instruktora jak się nie dogadujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyza Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 81.219.134.* 23.05.08, 15:04 z tych co wymieniłes to polecam pana samochodzika albo załawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.vf.pl 15.06.08, 14:37 ja polecam szkole jazdy tom!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacus Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 14:52 link do tematu agniesiowo1.myminicity.com/ind Odpowiedz Link Zgłoś
jalajala Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 17.10.08, 09:45 polecam www.centrum66.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
aga09876 Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 17.10.08, 19:44 Witam !! A ja chodze do kielckiej i też jestem bardzo zadowolona z tej szkoły .Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 194.181.135.* 10.11.08, 21:48 Szkoła jazdy TOM rewelacja. Bardzo dobre wykłady z teorii!!!! i oczywiscie świetni instruktorzy. Bardzo miło wspominam kurs w tej szkole.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 194.181.135.* 29.01.09, 22:24 Popieram szkoła TOM jest najlepsza.Najlepszy insrtuktor Pan Andrzej. Egzamin zdany za pierwszym razem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:33 Loku - nie polecam , za to douczyłam się TOM-ie i jestem bardzo zadowolona. Polecam osk TOM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawcza:) Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.kielce.vectranet.pl 03.02.12, 13:02 Najpierw piszesz, jaka to szkola TOM jest super, a poznej w kolejnym poście podajesz sie za kogos innego i piszesz, ze popierasz - szkoda, ze z tego samego IP i widac ze to ta sama osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:28 beznadziejna szkola beznadziejni instruktorzy. nie polecam. uwierzcie mi. jesli chcecie prawko w innej szkole was na pewno naucza lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 25.03.09, 18:32 Beznadziejny to jesteś ty ! Spośród moich znajomych / a mam ich wielu /,większość chodziła na kurs w tej " beznadziejnej " jak napisałeś szkole . Stwierdzili, że jest to bardzo dobra szkoła jazdy. A ty chyba coś cieniutki i się wyżywasz za swoje niepowodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.nowinynet.pl 02.09.10, 18:19 a co powiecie na temat szkoly SPRINT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 25.03.09, 18:37 Beznadziejna to jesteś ty ! Chyba ci w życiu coś cieniutko idzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 25.03.09, 18:43 Odniosłam się do niej i niego bo nie wiem kto tak krytykuje tą właśnie szkołę jazdy ale podejrzewam, że to ktoś kto po któryś raz z rzędu nie zdanym egzaminie. Życzę powodzenia za następnym razem i mniej żółci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 26.03.09, 19:01 Nie wierzę ci! Bardzo polecam ! Wspaniała szkoła z najlepszą kadrą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 27.04.09, 20:43 tak, jeśli chcecie prawko to tylko do innej szkoły, ale jeśli chcecie prawo jazdy to tylko TOM będę wszystkim polecał tę szkołę, ta szkoła powinna mieć znak jakości i to nie byle jaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 17.06.09, 17:53 Zdałam !!! Za pierwszym razem !!! Każdemu będę polecała TOM-a !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uygd Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 23:51 Polecam "TOM" super szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 05.12.08, 18:39 zgadzam się,nie wiem jak inni instruktorzy ale ja jeździłem z Panem Markiem Z. Szkoli super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd www.prawojazdykielce.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 11:01 Ruszylo forum dla kursantow z Kielc: www.prawojazdykielce.com Dopiero sie rozkreca, ale mysle, ze warto tam zadac to pytanie. Pozdrawiam Zygfryd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: www.prawojazdykielce.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:08 Ja chodzę do szkoły jazdy expres proszę powiedzcie mi coś o tej szkole czy aby dobrze wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: www.prawojazdykielce.com IP: *.chello.pl 20.01.09, 19:38 porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:57 zaława żądzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 09.02.09, 19:30 rządzi przez rz rybko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:19 Jesli ktos jest zainteresowany chcialbym przestrzec przd szkola jazdy Tom. Instruktorzy nie potrafia niczego nauczyc i sa naprawde beznadziejni nie mowiac juz o calej szkole. rekalmowac innych szkol nie bede gdyz byloby wiadomo ze mam w tym jakis interes, a tak naprawde chce tylko przestrzec przyszlych kierowcow, aby zastanowili sie powaznie nad ta szkola. jest naprawde wiele innych dobrych miejsc do nauki w CK. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 21.03.09, 19:39 Żałosny jesteś, gdyby nie instruktor z tej krytykowanej przez Ciebie szkoły to nie wiem, czy kiedykolwiek miałaby prawo jazdy. Dopiero tam nauczyłam się jeździć, po wielu godzinach w innej szkole. Nie będę pisała z którym instruktorem miałam jazdy, bo on akurat nie potrzebuje reklamy, zresztą z tego co wiem to wszyscy instruktorzy w tej szkole przykładają się do szkolenia, tylko nie wszyscy nadają się do wyszkolenia, niestety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ded Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.09, 13:11 Na www.prawojazdykielce.com macie troche opinii na temat szkol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 07.06.09, 17:00 Oj chyba masz jednak w tym jakiś interes ! Tak obsmarować chyba najlepszą szkołę jazdy w Kielcach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 18:22 ty idioto chyba nie wiesz co piszesz! krytykujesz jedną z najlepszych szkół w Kielcach żal mi cie. żeby instruktor ze szkoły w której jeździłem ( nie będę im bruździł i dlatego nie napisałem nazwy szkoły) tak przykładał się do szkolenia jak instruktor z którym jeździłem w TOMIE to zdałbym za I razem. Przejeździłem 5 godzin a więcej się nauczyłem niż przez 30 gdzie indziej. Dzięki temu zdałem za 4 razem. Dziękuję instruktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z doświadczenia Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 195.136.20.* 22.05.09, 11:14 ja rok temu robiłam kurs w PAnu Samochodziku, polecam jazdy z Rafałem na corsie. uczyło mnie wczesniej w innych szkołach 3 instruktorów a dopiero jak poszłam do Samochodzika to bez problemu zdałam za 2 razem, bez stresu bo wiedziałam ze umiem jezdzic! Rafał jest niezwykle cierpliwy i rzetelny w tym co robi, poza tym niezły z niego jajcarz, zawsze mozna sie posmiac :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :) Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.susi.pl 29.05.09, 11:40 zgadzam sie w 100% pan samochodzik to najlepsza szkoła jazdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 02.06.09, 20:10 dno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifor Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:31 Witam! Ja robilem kurs w TOM-ie i bardzo sobie chwale. Fajni, profesjonalni instruktorzy, bezstresowa nauka. Pozniej wzialem jeszcze godziny dodatkowe w RAJDOWEJ SZKOLE JAZDY (o ile sie nie myle to chyba najnowsza szkola w CK). Musze przyznac, ze troche zaluje, ze nie poszedlem tam od razu na kurs. Placac za 3h wyjezdzilem tak na prawde 6 :-D !!! I sumie chyba daly mi wiecej niz wiekszosc jazd w TOMie. Duzy nacisk na technike i kulture jazdy i super analiza tras egzaminacyjnych. Przyznam, ze bylem pod wrazeniem tych jazd. Jesli ktos ma dylemat, ktora szkole wybrac, to smialo i z czystym sumieniem moge polecic i TOM-a i RSJ. Odpowiedz Link Zgłoś
dobraporada Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 09.09.09, 22:07 Moim zdaniem to jest najlepsza szkoła jazdy w Kielcach. Sam tam chodziłem i zdałem za pierwszym. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dobrejporady Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.chello.pl 10.09.09, 17:53 ale podaj namiary instruktora który tak dobrze cie wyszkolił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omen Prawo jazdy drozsze od 2010? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 11:03 Slyszeliscie cos o podwyzkach od nowego roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pko Re: Prawo jazdy drozsze od 2010? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 11:29 na stronie www.rsj.com.pl sa 2 artykuly o tym wyglada na to ze bedzie drozej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.kielce.vectranet.pl 19.08.10, 12:21 Hej :) Ja również polecam Rajdową Szkołę Jazdy. Po ukończeniu kursu w tej właśnie szkole zdałam egzamin na prawko za pierwszym razem. Naprawdę ta szkoła świetnie przygotowuje przyszłych kierowców. Jak wcześniej było napisane: bardzo dobra analiza dróg egzaminacyjnych i duży nacisk na kulturę jazdy, bardzo mili instruktorzy. Gorąco polecam RSJ. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Tom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 19:56 witam nie wiecie ile kosztuje wpisowe w tomie i czy na raty mozna rozlozyc,na ile i ile rata???? chcem sie zapisac do toma bo slyszamam ze warto pozdrawiam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tom IP: *.chello.pl 09.12.09, 18:07 na pewno warto ja płaciłem od razu 1350 złotych o ile dobrze pamiętam ale warto bo szkoła jest profesjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tom IP: 188.33.100.* 12.02.10, 22:59 Co ty gościu piszesz???Jakie 1350!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Tom 13.02.10, 11:36 Może od razu z opłatą za egzamin, że szkoła ustala. Normalnie chyba wszędzie 1200zł kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faziasty Re: Tom IP: *.chello.pl 17.02.10, 12:31 ta ...... i dodają ci samochód z salonu nóweczka w prezencie!! Chyba ci się faza przestawiła! Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Tom 22.02.10, 15:25 A teraz się uspokój i powiedz, o co Ci chodzi w tym poście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Najnowszy ranking zdawalnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.03.10, 11:28 www.um.kielce.pl/gfx/kielce/files/pliki/ranking2p2009a.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:25 Witam widzę, że niektórzy mają kłopot z wybraniem szkoły jazdy, z czystym sumieniem mogę polecić Szkołe Jazdy LOK i Pana Tomka. Najlepszy instruktor chyba w całym wojewódzkim!Pan Tomek jest rewelacyjny jeżeli chodzi o podejście do kursanta i o przekazanie wiedzy. Poleciłam go też moim znajomym i nie ma osoby która by była niezadowolona. Trzymam kciuki i powodzenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdałem!!! Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:42 i to w LOK-u na Legnickiej zgadzam sie z opiniami miałem przyjemność jeździć z Tomkiem S. koleś super i do rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostka Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 94.254.146.* 15.03.10, 22:42 Co ty gościu za pierdoły piszesz o sobie???!!!Każdy kto czyta te twoje głupoty to wystarczy że spojrzy na IP kompa z którego piszesz i czas w jakim te głupoty napisałeś.Autopromocja?Wszyscy wiedzą że LOK to chyba najgorsze co mozna spotkac na drodze.Troche logiki w tym co robisz!!!Nie wszyscy są tak głupi jak ty że sam o sobie piszesz.Pozdrawiam i zapisz sobie rodzine na te jazdy które sam sobie organizujesz z braku zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 22.03.10, 12:12 Tutaj jest ranking kieleckich szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
no_no_tak_tak Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 26.03.10, 01:52 ja nie mam typa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 46.112.70.* 04.07.10, 23:04 Ja polecam wszystkich Świętokrzyską szkołę jazdy i pana Pawła jako instruktora, który jest cierpliwy i zawsze uśmiechnięty. Jeśli chodzi o opłaty wystarczy wpłacić min 20 zł, aby rozpocząć kurs a potem jak pasuje do końca jazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgh Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 109.243.3.* 24.08.10, 15:47 nie polecam tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK LOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 09:54 Polecam szkole jazdy LOK i pana Krzyska Z. - najlepszego instruktora w Kielcach. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
faziasty Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE 15.07.10, 13:07 Dobra, jak już każdy sam siebie poleca udając kursanta to ja chociaż nie będę się wygłupiał i osobiście się polecę jako ja sam, w osobie własnej. :) Wszystkie informacje - www.dobrejazdy.pl Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorentzo Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.inetia.pl 12.11.10, 20:26 Polecam szkołę jazdy Zaława ,teoria wykładana jest w taki sposób ,że wszyscy wszystko rozumieją ,a przy tym nie jest nudno :):)Natomiast z instruktorów polecam pana Wróblewskiego.Kompetentny ,inteligenty ,kulturalny :):)Zdane za 1 razem :P:naprawde polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZDURA Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:35 Tak polecacie te szkoły w których zdajecie za pierwszym i wydaje się wam że umiecie jeżdzić gó... prawda??? dobrzy kierowcy nie zdają za pierwszym ja nie zdałam za pierwszym ani za drugim i to nie wina szkoły w której się uczyłam tylko moja bo ważne jest też nastawienie i stres?? Ja tam nie żałuje bo poszłam do najlepszej w Kielcach i wiem że umiem jeżdzić a to że nie zdałam 2 razy to nic mniej nerwów i prawko zdane??? Jak mawia najlepszy instruktor PAN TOMEK B bez nerwów i będzie ok:::}} nie zwalajcie winy na instruktorów bo to od nas zależy czy zdamy:::}} pozdrawiam wszystkich nerwósów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 22:46 nerwósów chyba ten pan Tomek tak Cie wyuczył skoro takie błędy robisz he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam RSJ !! Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.14, 13:53 uważasz, że jeżeli Ty nie zdałaś za pierwszym razem, to od razu wszyscy, którym to się uda to już nie potrafią jeździć? Ja uczyłam się w Rajdowej Szkole Jazdy i dzięki nim zdałam za pierwszym razem (polecam Marlenę i Piotrka), uczą kultury jazdy, pokazują jak jeździć bezpiecznie i dobrze, a przede wszystkim nie uczą tylko pod egzamin. Tam jak nie zdasz wewnętrznego praktycznego to mówią ci żeby pojeździć jeszcze czy u nich, czy u kogoś innego. Pokazują jak taki egzamin państwowy wygląda, dzięki czemu nie stresujesz sie już tak bardzo. Mi to pomogło. Ale fakt masz rację WSZYSTKO LEŻY W NASZYCH RĘKACH pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE TOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:24 Ja też polecam TOM:::::}}}}}} świetna szkoła każdemu znajomemu poleciłam i nie żałują ale każdy ma wolny wybór:}}}}}}}}}}}} pozdrawiam TOM GÓRĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE TOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:24 Ja też polecam z czystym sumieniem TOM TOM TOM najlepsza kadra i szkoła ani ja ani znajomi nie żałują sprawdzcie ile ma ta szkoła rocznie kursantów i ilu zdaje naprawdę najlepsza pozdrawiam:::}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela1987 Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE TOM IP: *.cdma.centertel.pl 16.10.11, 18:56 Dlaczego osoba o tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl RAZ PODAJE SIĘ ZA DZIEWCZYNĘ RAZ ZA CHŁOPAKA I CHWALI CIĄGLE TOMA?CZY TO NIE DZIWNE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.10, 13:39 Jasne że masz wybrać TOM nie będziesz żałować polecam spróbuj a będziesz zadowolona::::::::::::]]]]]]]]]]]]]] tak jak JA pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: 109.243.77.* 28.12.10, 23:29 Tez polecam szkołę jazdy TOM.Najlepsza szkoła , bez stresu pełny luzik i zdane za pierwszym razem.Polecam bo już jestem kierowca.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prwkiel Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 08:20 Tą szkołę jazdy w Kielcach można jeszcze polecić >>> szkoła jazdy Kielce woj. świętokrzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 15:47 hsxh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 11:45 Najlepsza to LUZIK na Paderewskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 09:45 Ja chodzę do MM. jest spoko fajnie.Robię kat A i B.akurat trafiłem na zajęcia które prowadził gość z motospeed Kielce (i z nim jeżdże) bo wykładowca z MM miał urlop.Jestem bardzo zadowolony.Dlatego tu sprawdza się powiedzenie że szkoła jazdy jest chwalona jak dobry jest instruktor.dlatego chyba nie ma złej szkoły jak jesteśmy zadowoleni z własnego instruktora.Ja niedugo podchodzę do egzaminu. Zobaczymy. Natomiast Jarka z motospeedu kielce polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 10.08.11, 14:37 Ja uczęszcza do szkoły jazdy MM. SUPER LUDZIE . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 11:19 Super szkołą jazdy!!!Dzisiaj zdałem podwójny egzamin czyli praktyka + teoria bez żadnych błędów. Michał (właściciel) prowaadzi bardzo dobrze i ciekawie wykłady, a w nich porusza więszkość rzeczy, które trzeba umieć żeby zdać teorie. Po jego wykładach nie trzeba się już dużo uczyć teorii. Instruktorzy w tej szkole to BAJKA. Wszyscy bardzo fajni, mili, żartobliwi i uczą bardzo dobrze. Przedewszystkim przerabiają z kursantem wszystkie trasy egzaminacyjne i przestrzegają przed błędami. Polecam. MM hest na 4 miejscu w rankingu jakby ktoś wątpił w skuteczność tej szkoły. Znam osoby które chodziły do Chudego czy Pana Samochodzika i nawet za 2gim razem nie zdali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 10.08.12, 13:15 Dzisiaj zdałam za 1 podejsciem! Chodziłam do LUZIKA!Jestem przeszczęsliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutria Re: Najlepsza szkoła jazdy - KIELCE IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 10:12 a nie możesz po prostu sobie wejść i sprawdzić info z jakiegoś obiektywnego źródła? polecam np. www.autoq.pl - masz tam ranking szkół, gdzie znajdziesz takie info jak zdawalność, ceny, zniżki itd.:D Odpowiedz Link Zgłoś